Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Vágomigen, de nekünk kicsit más lett volna a sorsolásunkJól látom, a magyarokat kihagyták? Ez nem diszkrimináció?Ha jól látom az A csoportból rugaszkodhatnak el a mienket képviselő írek. Ha minden jól alakul persze.
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
Negritis, a vajda
Csak a kicsit tétnélküli vébé sorsolásba próbál az ember belelátni ezt meg azt.
5 hónapja
igen, de nekünk kicsit más lett volna a sorsolásunkJól látom, a magyarokat kihagyták? Ez nem diszkrimináció?Ha jól látom az A csoportból rugaszkodhatnak el a mienket képviselő írek. Ha minden jól alakul persze.
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Amúgy volt már olyan, hogy úgy sorsolták ki a csoportokat, hogy még nem volt meg a vb-résztvevők teljes mezőnye?
5 hónapja
A FIFA elnökét a tagországok választják. Minden szavazt egyet ér, Angliáé is, Brazíliáé is, Üzbegisztáné is, Gaboné és Angoláé is.Hat de ne viccelj, nezd meg a csoportokat, konkretan szerintem tobb mint a fele konnyebb egy vb-n, mint volt maga a selejtezo Europaban, mert a kieso jo europai csapatok helyett betuszkoltak ilyen komolytalanokat. Jo par europai csapatnak nehezebb volt kijutnia egyaltalan a vb-re, mint ahogy tovabb fog jutni a vb-csoportjabol. 😃Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesneknekem az Angol, Horvát, Ghána, Panama egészen tetszik, ez a korábbi VBn is simán előállhatott volna
Stez
az F csoport is egész pofás
az I csoport lehet okés, az A csoport nem vészes
Negritis, a vajda
Ez abszurd azert. Ilyen gyenge vb-mezony szerintem sosem volt osszessegeben.
Stez
Van 211 tagország, ebből 55 európai (pontosabban UEFA tag).
Kell még valamit mondanom Ildikó?
(Amúgy pusztán matematikailag, arányosan, a játekerőt nem figyelembe véve a 48 VB résztvevőből 11 európainak kéne lennie, 16 van.)
5 hónapja
értem hogy mennyi a szar csoport és egyetértek hogy nem sok értelme volt a bővítésnekHat de ne viccelj, nezd meg a csoportokat, konkretan szerintem tobb mint a fele konnyebb egy vb-n, mint volt maga a selejtezo Europaban, mert a kieso jo europai csapatok helyett betuszkoltak ilyen komolytalanokat. Jo par europai csapatnak nehezebb volt kijutnia egyaltalan a vb-re, mint ahogy tovabb fog jutni a vb-csoportjabol. 😃Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesneknekem az Angol, Horvát, Ghána, Panama egészen tetszik, ez a korábbi VBn is simán előállhatott volna
Stez
Negritis, a vajda
Stez
viszont azért soroltam fel azt a 4 csoportot mert az a 4 az ami minimálisan de komolyan vehető és amiket valszeg én is nézni fogok
ráadásul az L csoport sztem a legutóbbi VBn is pofás csoportnak lett volna tekintve
5 hónapja
Hat de ne viccelj, nezd meg a csoportokat, konkretan szerintem tobb mint a fele konnyebb egy vb-n, mint volt maga a selejtezo Europaban, mert a kieso jo europai csapatok helyett betuszkoltak ilyen komolytalanokat. Jo par europai csapatnak nehezebb volt kijutnia egyaltalan a vb-re, mint ahogy tovabb fog jutni a vb-csoportjabol. 😃Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesneknekem az Angol, Horvát, Ghána, Panama egészen tetszik, ez a korábbi VBn is simán előállhatott volna
Stez
Negritis, a vajda
5 hónapja
Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesneknekem az Angol, Horvát, Ghána, Panama egészen tetszik, ez a korábbi VBn is simán előállhatott volna
Stez
5 hónapja
Nagyjabol a csoportok fele olyan, hogy mar a masodik kalaposokkal is sormeccset jatszik a csoport favoritja. Baromira kell ez a megnovelt letszam, lesz 104 meccs vagy mennyi, amibol a fele egy kalap fos lesz minoseget tekintve.A 104 kiadja, ha 32 csapat megy tovább egyenes kiesésbe. 12×6 csoportmeccs, plusz ahány csapat jut a playoffba (ha nincs bronzmeccs, akkor továbbjutók száma mínusz egy)
Erre nagy szukseg van. Curacaoknak ott van a helyuk, de Europabol meg a huszszor jobb csapatok ussek ki egymast, mert akkor lesz csak szinvonalas a vb. Komolytalan. Meg is kemenyedtem, ahogy eszembe jutottak a csucsmeccsek, mint Curacao vs barki, Algeria-Jordania vagy mondjuk egy Uzbegisztan-Uj-Kaledonia, ha epp utobbi kijut a playoffbol. De a Marokko-Haiti is odaver, egy Zold-foki-szigetek-Szaud-Arabia nelkul meg igazabol el sem tudnam kepzelni a jovo nyaram. 🤣 Meh
Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesnek
Stez
5 hónapja
Nagyjabol a csoportok fele olyan, hogy mar a masodik kalaposokkal is sormeccset jatszik a csoport favoritja. Baromira kell ez a megnovelt letszam, lesz 104 meccs vagy mennyi, amibol a fele egy kalap fos lesz minoseget tekintve.Erre nagy szukseg van. Curacaoknak ott van a helyuk, de Europabol meg a huszszor jobb csapatok ussek ki egymast, mert akkor lesz csak szinvonalas a vb. Komolytalan. Meg is kemenyedtem, ahogy eszembe jutottak a csucsmeccsek, mint Curacao vs barki, Algeria-Jordania vagy mondjuk egy Uzbegisztan-Uj-Kaledonia, ha epp utobbi kijut a playoffbol. De a Marokko-Haiti is odaver, egy Zold-foki-szigetek-Szaud-Arabia nelkul meg igazabol el sem tudnam kepzelni a jovo nyaram. 🤣 Meh
Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesnek
5 hónapja
Jól látom, a magyarokat kihagyták? Ez nem diszkrimináció?
5 hónapja
az is igen. Mondjuk lesz egy 2000 Ft-om ( vagy Euro 😛 ) Norvég világbajnoki címre! 😊Talan az angolok csoportja a legdurvabbszerintem inkább a francia, norvég, szenegál, valaki
Toto21
legalábbis forma alapján
NB2
5 hónapja
Talan az angolok csoportja a legdurvabbszerintem inkább a francia, norvég, szenegál, valaki
Toto21
legalábbis forma alapján
5 hónapja
Vártam volna a végén egy stúdió kapcsolást ahol Bozsikék végig mentek volna a csoportokon kielemezve honnan hogyan hányadik helyen mentünk volna tovább ha nincs 5 hónapja
Donald ropja a himnuszra
5 hónapja
Egy jó kis buzihimnusz még hiányzott, mint szar a zsebbe.Öregesen, hamisan
5 hónapja
Halálcsoport az Izrael-Irán lenne, ha mindkettő kijutennyi világtalannal nehéz is lett volna halálcsoportot összehozniTalan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
5 hónapja
ennyi világtalannal nehéz is lett volna halálcsoportot összehozniTalan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Igen ez igy van sajnos. A minosege nagyot csökkent...Talan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Talan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
5 hónapja
még jó hogy nem vagyunk kint, így véletlenül sem maradok fent ilyen szutykokat nézni
5 hónapja
Talan az angolok csoportja a legdurvabb
5 hónapja
A kedvenc csoportmeccseim: Brazília-Haiti, Németország-Curacao, Argentína-Jordánia és egy provizórikus Üzbegisztán-Új-Kaledónia.
5 hónapja
Mi hova kerültünk volna ha kijutunk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018