Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Opendával jól átbaszott minket a Leipzig. Annyira tud focizni, mint a Szivacsky.
4 hónapja
Frankfurt zsinórban harmadik 5-1-es BL meccs?
Poloska vagyok.
4 hónapja
jött a második is 😊Jah igen, a Community Shielden adott egy assiston. De tétmeccsen ez volt az első neki így novemberben.Wirtz első kanadai pontja Liverpool mezben?Második talán
Sixo
ozibozi
Sixo
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Jah igen, a Community Shielden adott egy assiston. De tétmeccsen ez volt az első neki így novemberben.Wirtz első kanadai pontja Liverpool mezben?Második talán
Sixo
ozibozi
4 hónapja
Most minden elfogultsag nelkul Szob idei szezonja abszolut tier 1.
4 hónapja
Ez Di Gregorio második legjobb Juvés meccse a klub VB-s Reál meccs után.
4 hónapja
Ez mi ha nem piros. Ráadásul Milanos volt és Thuramot egyből le kellett cserélni. Teli lappal bokára ment vízszintesen.
4 hónapja
Úgy se állíccsák ki....Labda vót spori...
dande2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Úgy se állíccsák ki....
4 hónapja
Ezek szerint az Mbappé-Vini-Jude hármas a bal oldalon jobb, mint a jobb oldalunk Kalulu-Gatti-Ruganival. Ezt nem gondoltam volna meccs előtt.
4 hónapja
Mondjuk nem értem, hogy egy ilyen kipattanóra a védők miért nem mozdulnak. Az összes ott áll egy helyben oszt néznek, amíg Jude meg rohan a labdára.
4 hónapja
Tessèk Sixo erre vágytál 😛Inkább arra vágytam ,hogy abban a kontrában Vlahovic kilőjje a jobb pipát.
dande2
4 hónapja
Tessèk Sixo erre vágytál 😛
4 hónapja
van nálam Hubi, nem gondAz istenért van akkora terpesztése Courtoisnak.Vigyázzon, mer' Oszi bá odapörköl
Sixo
slowmotion
4 hónapja
Az istenért van akkora terpesztése Courtoisnak.Vigyázzon, mer' Oszi bá odapörköl
Sixo
4 hónapja
Tudor majdnem kiverte Valderde kezéből a labdát bedobás közben xDEléggé meglepődött mikor eldobta a labdát hogy ne tudjon már támadni a Real félidő előtt, aztán labdaszedő kissrác azonnal dobott egyet Valverdének 😁
Sixo

4 hónapja
Tudor majdnem kiverte Valderde kezéből a labdát bedobás közben xD
4 hónapja
Mikor van baj Frankfurtban? Ha még ettől a Pooltól is kapsz egy félidő alatt hármat..😅