Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 997 — Így remélem megfelelek nektek.....
Francèr rúgták ki Pochettinot....igen kirúgták, mielőtt 😏😉🤔😠
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
Valaki szoljon mar a kispestieknek, hogy naluk is akadnak fekak szoval a huhogas annyira nem jo😃

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 735 — Cowboys fan
Én még ekkora szabotőrt futballpályán, mint Tökmag, nem nagyon láttam…
#JC6
Olyan jól öregedett ez a mondás mint a magyar külpolitika…😆
MC12
jinx is jinx is jinx
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 485
#JC6
Olyan jól öregedett ez a mondás mint a magyar külpolitika…😆

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 348
#JC6
és mégis ő szerzi a gólt
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144

Szerk: erre nem ver egyet a semmiből… 🤣

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
amúgy kurva jó hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy a sport a politikától független dolog, a Szocsi olimpia vagy az orosz vb egy az egyben politikai reklám volt putyinnak ott ez senkinek nem ugrott be?
Cuchulain82
vagy ugye most jön a téli VB
de a pekingi olimpia is neccesnek kéne hogy legyen

csak amíg nicns "hangos" dolog addig a pénz beszél, mikor a pénzt már zavarja a moralitás akkor előkerülnek ezek a csontvázak a szekrényből
Negritis
igen katar és kína szintén zenész, ugyanezt csinálják csak még nem kezdtek háborút, bár szerintem kína hamarosan megteszi Tajvannal
Cuchulain82
Kína csak népnevelést tart a rosszalkodó ujguroknak, afelett könnyű szemet hunyni.
Mikey
egyenlőre még!
olyan nagyon nem széles az a tajvani-szoros, ha a kínaiak úgy látják hogy nyugat nem lép fel keményen a jóval gyengébb ruszkik ellen akkor 5 évet sem adok a Kínai Köztársaságnak 😕
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 629
amúgy kurva jó hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy a sport a politikától független dolog, a Szocsi olimpia vagy az orosz vb egy az egyben politikai reklám volt putyinnak ott ez senkinek nem ugrott be?
Cuchulain82

csak amíg nicns "hangos" dolog addig a pénz beszél, mikor a pénzt már zavarja a moralitás akkor előkerülnek ezek a csontvázak a szekrényből
Negritis
igen katar és kína szintén zenész, ugyanezt csinálják csak még nem kezdtek háborút, bár szerintem kína hamarosan megteszi Tajvannal
Cuchulain82
Kína csak népnevelést tart a rosszalkodó ujguroknak, afelett könnyű szemet hunyni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Cuchulain82

Negritis
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 266 — The Mathematician
Cuchulain82

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én a csapatsportokat sem. Megdolgozott azért a Szpartak, hogy ott legyen, zárják ki a Lipcsét, amiért nem akarnak kiállni😃
#JC6
És akkor a Spartak megnyerné az EL-t, csudás lenne. 😀

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Én a csapatsportokat sem. Megdolgozott azért a Szpartak, hogy ott legyen, zárják ki a Lipcsét, amiért nem akarnak kiállni😃
#JC6
az megvan hogy akkor a Szpartak kupagyőztes lesz? na jó a Zvezda lehet kiállna ellenük
ugyanakkor tartom hogy ha ezek a csapatok jelen helyzetben versenyben maradnak az jelentősen növeli putyin presztízsét főképpen otthon de a harmadik világ bizonyos nem túl nyugatbarát vezetőinek szemében is
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 589 — Vikings fan
Am en nem tudom mi a jo megoldas, de van a kizaras es a buksi veregetes kozott meg lehetoseg.

Esetleg a hazai palyat elvenni es semmleges helyszinre vinni ahol zartkapu van.

Mezeken nem szerepelhet az orosz zaszlo.

Esetleg a jatek feltetele ha a haboru ellen szolnak
beltazor
De ha az ellenfél nem all ki tok mindegy hol játszanának.
Én a csapat sportokat megértem, az egyéni sportolók eltiltását annyira nem.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 647 — Lucas Scott
Am en nem tudom mi a jo megoldas, de van a kizaras es a buksi veregetes kozott meg lehetoseg.

beltazor
szted mit kapnanak ebben a lincshangulatban a semleges helyszinen? nagyon nincs jo megoldas sztem jelenleg ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 953 — Pfizer & Moderna fan

több mint 4 éve
az orosz sportolók és csapatok kizárása a különböző versenyekről sokaknak nem tetszik, értem hogy ők nem felelősek a vezetőik tetteiért
de ezen az alapon a gazdasági szankciókat is meg kellene szüntetni hiszen azok is elsősorban az orosz néppel /akik lehet szintén nem értenek egyet a háborúval/ basznak ki, nem pedig putyinnal
sajnos a politikai nyomásgyakorlás így működik
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 428 — Invisible man
Elegánsabb lenne a Gazpromot kipaterolni de hát nyilván a pénz nagy úr senkiháziaknál is így jönnek a látszatintézkedések.
FLZOLI
Ha jól olvastam kivágták. Már nem ők a főszponzor.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.
Beki
Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
#JC6
Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.
Mikey
Amugy semmit, mert az UEFA-t valaszut ele allitottak.

Es valahol ertem, hogy a szovetsegek ezzel is probalnak hatast gyakorolni a nagyfonokre, de nem erzem, hogy ettol meg a csapatok, a jatekosok ezt erdemlik. Sem csapatsportokban, sem egyeniben, peldaul a teniszezok. En is ki vagyok hegyezve, az egesz vilag is mindenre, ami orosz, de igazabol nem hiszem, hogyha valtozna a fonok gondolkodasa, akkor az a sport miatt tortenne meg.

Meg allandoan jon, hogy a sportot ne keverjuk a politikaval. Persze nyilvan mindenki igy tesz, de ezek utan a jovoben nem igazan mutogathat erre senki sem. A sajat szajukbol csinalnak segget rengetegen.

Igenis meg kene gondolni, hol es kit zarnak ki.
Stez
Én sem értek egyet a kizárással, mert nem a játékosok tehetnek róla és végső soron ezzel is ők szívnak.

Elegánsabb lenne a Gazpromot kipaterolni de hát nyilván a pénz nagy úr senkiháziaknál is így jönnek a látszatintézkedések.
FLZOLI
Kipateroltak minden orosz szponzort.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 426 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.
Beki
Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
#JC6
Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.
Mikey
Amugy semmit, mert az UEFA-t valaszut ele allitottak.

Es valahol ertem, hogy a szovetsegek ezzel is probalnak hatast gyakorolni a nagyfonokre, de nem erzem, hogy ettol meg a csapatok, a jatekosok ezt erdemlik. Sem csapatsportokban, sem egyeniben, peldaul a teniszezok. En is ki vagyok hegyezve, az egesz vilag is mindenre, ami orosz, de igazabol nem hiszem, hogyha valtozna a fonok gondolkodasa, akkor az a sport miatt tortenne meg.

Meg allandoan jon, hogy a sportot ne keverjuk a politikaval. Persze nyilvan mindenki igy tesz, de ezek utan a jovoben nem igazan mutogathat erre senki sem. A sajat szajukbol csinalnak segget rengetegen.

Igenis meg kene gondolni, hol es kit zarnak ki.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 171
Mint mondtam korábban, az oroszok is úgy jártak, mint a szerbek a kilencvenes évek első felében.

több mint 4 éve
hehe warr, úgy néz ki marad Kuttor 😀
de röhögnék, ha a Szeged beelőzne titeket a végén 😀
#JC6
És mondd, Csercseszovot jó edzőnek tartod? 😁
warr_b
Nemtom, szerintem jó fej, a Taraligetben voltam délelőtt, visszaintegetett a pályáról 😀 😀 😀
adok nekimég 2-3 hetet 😀
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 909 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
hehe warr, úgy néz ki marad Kuttor 😀
de röhögnék, ha a Szeged beelőzne titeket a végén 😀
#JC6
És mondd, Csercseszovot jó edzőnek tartod? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"