Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Mivel ősszel jön új edző, nem kellett volna megvárni alatta hogy játszik? Szerintem az lett volna logikus.Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Nem értem a problémát ezzel kapcsolatban. Később már nem lett volna értelme? Vagy most nem volt, később kellett volna?
zacknorb
davemayer
Így nem az edző dönti el hogy/mit akar játszatni, hanem kivan mondva ha a fene fenét eszik is, ha a sör vizezett lesz akkor is alapember a Bruno.
több mint 4 éve
Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
több mint 4 éve
Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Nem értem a problémát ezzel kapcsolatban. Később már nem lett volna értelme? Vagy most nem volt, később kellett volna?
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?
több mint 4 éve
Jaja, volt az is. Majd kapnak a dakariak némi pénzbüntit meg max egy-két zártkaput valami kecskekergető derbyre, de attól még ők lesznek a VB-n és nem Egyiptom..."FIFA to investigate Senegal vs Egypt"Mondjuk az éppen nem lesz, de ugye itt volt dobalgatas is asszem mikor vonultak le az egyiptomi játékosok.
Az egyiptomiak ezzel kapcsolatban bejelentették hogy a meccs újrajátszását kérik a FIFA-tól.
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
"FIFA to investigate Senegal vs Egypt"Mondjuk az éppen nem lesz, de ugye itt volt dobalgatas is asszem mikor vonultak le az egyiptomi játékosok.
Az egyiptomiak ezzel kapcsolatban bejelentették hogy a meccs újrajátszását kérik a FIFA-tól.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
"FIFA to investigate Senegal vs Egypt"Az egyiptomiak ezzel kapcsolatban bejelentették hogy a meccs újrajátszását kérik a FIFA-tól.

több mint 4 éve
Addigra rég vége lesz a bajnokságnak.Szerezz jegyet egy Old Firm-re😃Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b
#JC6
Ligakupa meccsen amúgy voltam kint az Ibroxban 😊
De egy válogatott meccsre nagyon kimennék, élőben beszarás lehet a Tartan Army meg a Flower of Scotland 😊

több mint 4 éve
Szerezz jegyet egy Old Firm-re😃Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b
több mint 4 éve
Hidd el, ha beindul a két gyerek, jegy nékül is átengedsz akárhova 😀Na majd én azt a beszállítókapuban eldöntöm 😉Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b
r.baggio

több mint 4 éve
Na majd én azt a beszállítókapuban eldöntöm 😉Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6

több mint 4 éve
A jenkik biztos ami biztos 2-0-ra kikaptak Costa Ricatól, de így is csak kijutottak végre valahogy... innentől a hazai rendezéssel és a létszámemeléssel le se fognak már maradni soha többetÍgy így.
Így Costa Rica Új-Zéland ellen pótselejtezik, Peru pedig az Ausztrália vs Egyesült Arab Emirátusok párharc győztesével találkozik
Még egy hely kiadó Európában, Wales-nek egy, Skóciának és Ukrajnának két meccset kell nyernie hozzá
r.baggio
CRC vagy NZ bármelyike jü, szimpik. Ausztrálok meg az Emírek egyike se hiányozna egy cseppet se, akkor már inkább Peru, pár azok is elég balfasz egy csapat, sok vizet nem szoktak zavarni.
Ukrán halasztott meccsel nem tudom mi lesz, most elvileg vmi június közepe a céldátum...
Mindenesetre hajrá skótok! 😊

több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/03/31/magyar-valogatott-honositas-callum-styles-jatek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A jenkik biztos ami biztos 2-0-ra kikaptak Costa Ricatól, de így is csak kijutottak végre valahogy... innentől a hazai rendezéssel és a létszámemeléssel le se fognak már maradni soha többetÍgy Costa Rica Új-Zéland ellen pótselejtezik, Peru pedig az Ausztrália vs Egyesült Arab Emirátusok párharc győztesével találkozik
Még egy hely kiadó Európában, Wales-nek egy, Skóciának és Ukrajnának két meccset kell nyernie hozzá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Meginnn a matek 😀Igen, most már módosították, ahol néztem...ja, de luxemburgnak így is van 3 pontja, mert megverték az angolokat, tehát előttünk vannak (nekünk ugye 1 pontunk van, mert csak a szlovákokat vertük, akik utolsók lettek)Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli
warr_b
Löfli
Akkor jó eséllyel bukta 😆
warr_b
több mint 4 éve
Igen, most már módosították, ahol néztem...ja, de luxemburgnak így is van 3 pontja, mert megverték az angolokat, tehát előttünk vannak (nekünk ugye 1 pontunk van, mert csak a szlovákokat vertük, akik utolsók lettek)Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli
warr_b
Löfli
Akkor jó eséllyel bukta 😆

több mint 4 éve
ja, de luxemburgnak így is van 3 pontja, mert megverték az angolokat, tehát előttünk vannak (nekünk ugye 1 pontunk van, mert csak a szlovákokat vertük, akik utolsók lettek)Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Félidőben kettővel mennek a kiwik.

több mint 4 éve
Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli

több mint 4 éve
Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?

több mint 4 éve
sztem egy lézer is már probléma. igen, ez a rendezők felelőssége.Ilyenkor azért a bíróként csak megszakítanám a büntetőrúgást és bemondatnám, hogy ha nem fejezik be akkor lefújja a meccset. Nem tudom tehet-e ilyet a bíró de ez szerintem elég nagy probléma a mai fociban. És itt nem egy lézerről beszélünk hanem több tízről.Salah a 11es párbaj során:és az egyiptomi kapus is kapta ugyanezt ...
sportszerű
braxa88
csebi
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ilyenkor azért a bíróként csak megszakítanám a büntetőrúgást és bemondatnám, hogy ha nem fejezik be akkor lefújja a meccset. Nem tudom tehet-e ilyet a bíró de ez szerintem elég nagy probléma a mai fociban. És itt nem egy lézerről beszélünk hanem több tízről.Salah a 11es párbaj során:és az egyiptomi kapus is kapta ugyanezt ...
sportszerű
braxa88
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.