Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Végre végre végre!!! Nem mertem előre beírni, hogy jó lenne már végre egy sima nagy siker, de csak összejön. 😊 Így a bajnokságot sem fogom annyira sajnálni, ha várhatóan nem sikerül.
több mint 5 éve
Bilbao 2 hét alatt 2 kupadöntőt bukott el 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.Sevilla szeretett volna Olimpiát rendezni, arra csinálták. Néha a válogatott játszik itt, és 2023-ig itt lesz a kupadöntő.
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.Oltópontnak, vagy atlétikának 😊
Kampman
több mint 5 éve
Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.
több mint 5 éve
És akkor ki indult közülük idén a nemzetközi kupában?Granada, mert a Sociedad európai helyen végzett amúgy is.
ozibozi
Bilbaoval szemben nem volt fair, ez van. Ha úgy nézzük nem nyertek, és a tabellán is hátrébb voltak.
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 5 éve
És akkor ki indult közülük idén a nemzetközi kupában?
több mint 5 éve
Akkor a Real Sociedad mit nyert pár hete, liga kupát?A tavalyi kiralykupat idényre toltak a Covid miatt. Az a 2019/20-as szezon kupája volt. A Sociedad így 2 hétig volt címvédő 😂☝🏻
ozibozi
több mint 5 éve
Akkor a Real Sociedad mit nyert pár hete, liga kupát?A tavalyi döntőt játszották le.
ozibozi
több mint 5 éve
Akkor a Real Sociedad mit nyert pár hete, liga kupát?
több mint 5 éve
Spanyol Kupa döntő
több mint 5 éve
Bajban leszek, ha feljut a Vasas. A másodosztály annyira rossz, hogy az már jó.Sztem forditva csinald ugy jobban jarsz.Örök kérdés: szabad-e BL-forduló után magyar bajnokit nézni? (És úgy általában: szabad-e?)(nem)
nagylaza
Negritis
Magyar bajnoki utan BL😀😉
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 628
Sztem forditva csinald ugy jobban jarsz.Örök kérdés: szabad-e BL-forduló után magyar bajnokit nézni? (És úgy általában: szabad-e?)(nem)
nagylaza
Negritis
Magyar bajnoki utan BL😀😉
több mint 5 éve
nem követem a Bundást, Flick a német válogatott miatt lép le vagy a BL kiesés miatt léptetik le? vagy mindkettő együtt? 😀Már kieseses előtt is gyanús volt, hogy utolsó éve.
Löfli
Bosnyáknak nem jött ki, mint kiderült.
Csak a bosnyák mögött a vezetőség összezárt.
több mint 5 éve
Örök kérdés: szabad-e BL-forduló után magyar bajnokit nézni? (És úgy általában: szabad-e?)(nem)
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Örök kérdés: szabad-e BL-forduló után magyar bajnokit nézni? (És úgy általában: szabad-e?)
több mint 5 éve
vicc amit összeszenved a Fradi, hogy bajnok legyen...majd a Felcsút "meglepetésre" leikszel holnap
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
vicc amit összeszenved a Fradi, hogy bajnok legyen...
több mint 5 éve
nem követem a Bundást, Flick a német válogatott miatt lép le vagy a BL kiesés miatt léptetik le? vagy mindkettő együtt? 😀egyik se, a vezetőséggel van balhéja
Löfli
több mint 5 éve
nem követem a Bundást, Flick a német válogatott miatt lép le vagy a BL kiesés miatt léptetik le? vagy mindkettő együtt? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Meg lehet köszönni a sporinak, hogy nem véget a Várda... de szarok vagyunk öcsém.
több mint 5 éve
Na, köszönjük a Szarkáknak!jah, fontos volt h ne nyerjen a whu
nagir
több mint 5 éve
Oktat az Újpest, pedig ma disznófejű kinyalta magát, mint hugyos Jóska neve napján!
több mint 5 éve
Na, köszönjük a Szarkáknak!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
a neverton-műringyó X után valszeg 4 csapat megy a 2 BL helyért, jó lenne odaérni