Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Most hallom spanyol közvetítésben hogy a Molde-Granada meccset is Bp-n rendezik, mert ugye nálunk nincs karantén a csapatoknak. Molde másodszor is kiesik Pesten 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Soroksár-Budaörs a hatvanadik percben még 1:4 a kilencvennegyedikben meg 5:4.Brummmmm
Hidegfrontot mondtak mára? 😊
slowmotion
"Bundában málnát zabálni???"🤣🤣🤣
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Soroksár-Budaörs a hatvanadik percben még 1:4 a kilencvennegyedikben meg 5:4.Hidegfrontot mondtak mára? 😊
több mint 5 éve
Soroksár mit fordított NB2-ben 😀Vizilabda eredmény lesz lassan...🤣
Löfli
Ja már az.
Monnyuk női!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Soroksár mit fordított NB2-ben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ez a csóri Zsóri az ollózós gólja óta csak fuldoklik...
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Vasas-Gyirmótot lehet valahol nézni neten?YouTube mindig adja
Coolearie
több mint 5 éve
Vasas-Gyirmótot lehet valahol nézni neten?
több mint 5 éve
Ez megint milyen rohadt "nevetséges" már.. VARral megnézve tiszta 11s lenne a Getafénak az Atletico ellen de megse nézik bezzeg szerdán....grrrr hülyeség az egész így....főleg hogy előtte a piros lapot var után ítélték meg (teszem hozzá, teljesen jogosan)
dande
még akkor is bosszantó, ha ez vitte a szelvényemet, és nem is fedeztem le
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 619
retro..bardos andras
"ez a molnra nevu fiu"
oriasi, anno meg videora vettem fel.
www.youtube.com/watch?v=jGRo9j5SdDs
több mint 5 éve
Screenshot (ez Mac-en alma+shift+4), aztán feltöltöttem ide: into.hu/kepfeltoltes , majd bekopiztam az így kapott linket.Köszcsike! Hogy csináltad?😊Érdekes a tabella az m4sporton:Tessék, az örökkévalóságnak:
m4sport.hu/
(Sehogy se tudom bemásolni...)
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 5 éve
Köszcsike! Hogy csináltad?😊Érdekes a tabella az m4sporton:Tessék, az örökkévalóságnak:
m4sport.hu/
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Érdekes a tabella az m4sporton:Tessék, az örökkévalóságnak:
m4sport.hu/
nagylaza
több mint 5 éve
Ez megint milyen rohadt "nevetséges" már.. VARral megnézve tiszta 11s lenne a Getafénak az Atletico ellen de megse nézik bezzeg szerdán....grrrr hülyeség az egész így....
több mint 5 éve
Lehet az X volt megjátszva tippmixen. 😊ha azért fújták vissza akkor vicc, mert köze nem volt a labdához, esélye nem lett volna elérni.Szegeny Diosgyort nagyon ki akarjak ejteni.Egyik csapat se érdemelt győzelmet. Amúgy Batik ellen volt szabálytalanság Marin góljánál, azért lett érvénytelenítve.
Kenny
iktriad
Kenny
több mint 5 éve
ha azért fújták vissza akkor vicc, mert köze nem volt a labdához, esélye nem lett volna elérni.Szegeny Diosgyort nagyon ki akarjak ejteni.Egyik csapat se érdemelt győzelmet. Amúgy Batik ellen volt szabálytalanság Marin góljánál, azért lett érvénytelenítve.
Kenny
iktriad
több mint 5 éve
Szegeny Diosgyort nagyon ki akarjak ejteni.Egyik csapat se érdemelt győzelmet. Amúgy Batik ellen volt szabálytalanság Marin góljánál, azért lett érvénytelenítve.
Kenny
több mint 5 éve
Ebben az esetben a Honvédnak az FTC után kellene következnie. Szóval: így se stimmel.Mert a Honvédnál a Budapest szót nem vették figyelembe 🤣Így lesz bajnok a Budafok.Érdekes a tabella az m4sporton:Betűrend tabella, nem semmi...🤣
m4sport.hu/
nagylaza
nagir
De még a betűrend se stimmel. Miért második a DVTK?
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Mert a Honvédnál a Budapest szót nem vették figyelembe 🤣Így lesz bajnok a Budafok.Érdekes a tabella az m4sporton:Betűrend tabella, nem semmi...🤣
m4sport.hu/
nagylaza
nagir
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A Real Valladolid csapatának üzenem hogy basszák meg ahogy sorozatban 3.héten kurják el a spanyol ligás mixemet. Ezentúl csak rájuk rakok hogy kiessenek bosszúból.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Így lesz bajnok a Budafok.Érdekes a tabella az m4sporton:Betűrend tabella, nem semmi...🤣
m4sport.hu/
nagylaza
nagir
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Érdekes a tabella az m4sporton:Betűrend tabella, nem semmi...🤣
m4sport.hu/
nagylaza

több mint 5 éve
Kis Dárdai a herthaban csak számomra egész ügyes?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.