Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Na ma tehetünk egy hatalmas lépést a 2024-es EB-ért ha megelőzzük a ruszkikatNem inkább a katari vb-ért?
Heisman
több mint 5 éve
Na ma tehetünk egy hatalmas lépést a 2024-es EB-ért ha megelőzzük a ruszkikat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Esti kezdő a törökök ellen :3-4-1-2
Dibusz - Fiola, Lang, Szalai At. - Négo, Sigér, Nagy Á., Hangya - Kalmár - Könyves, Nikolic (C)
Törökök kezdője :
4-2-3-1
M.Günök - Sangare, Demiral, Kabak, C.Erkin - O.Tufan, M.Tekdemir - Kahveci, Calhanoglu, Karaman - C.Tosun (C)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Kimmich Goretzka van a 6os és box to box poziban. Padon Tolisso és Javi még egy évig. Van még egy fiatal spanyol srác (most jött) állítólag nagy tehetség az Espanyolbol Roca.Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Szoboszlainál a pletykák és a közeljövő szerintem sokkal közelebb lesznek egymáshoz.
Kampman
Ami nagyon jó és ami miatt en a helyükben Angliát választanám hogy a testfelépítése alkalmas a PL-re, kellene a topcsapatoknak egy ilyen középpályás hosszútávon.
Lipcsen és a poolon kívül mehet amúgy mindenhova, bárhol kihozhatja majd magából a maximumot. Egyébként látva a srácot, meg ahogy az elmúlt 2-3 évben építik valahogy nekem végig az volt az érzésem hogy őt nem kell majd attól félteni hogy elszállna magától vagy hogy ne küzdene, edzene teljes intenzitással. Az nagyon érdekes lesz, hogy akkor "kirobban-e" belőle az a játékintelligencia ami benne van ha 10 ilyen szintű (vagy ilyenebb) játékos veszi körül.
Egyébként a bayern középpályája milyen állapotban van? Van itt bőrnadrágos aki fel tudja vázolni az ottani lehetőségeket?
davemayer
Fentebb: 10es pozíció vagy a két szélső közötti posztra van Müller/ Sane/Gnabry is elkaristol ha kell.
Támadó középpályásként meg van Musiala aki nagyon nagy tehetség, meg lehet jegyezni a nevet már most is.
Alapvető probléma h nem igazán látom Szoboszlai helyet Flick rendszerébe. Boxtoboxnak sztem nem elég jó főleg h átvegye Goretzka helyet előrébb meg más típusú játékosokat akar középre, Szoboszlai túl hátulról építkezik. De az is tény h Flick lehet be tudna építeni és a 20 Milla Bayern szintjén nem túl sok meg Covid alatt sem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lipcsével mi a baj ?Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Szoboszlainál a pletykák és a közeljövő szerintem sokkal közelebb lesznek egymáshoz.
Kampman
Ami nagyon jó és ami miatt en a helyükben Angliát választanám hogy a testfelépítése alkalmas a PL-re, kellene a topcsapatoknak egy ilyen középpályás hosszútávon.
Lipcsen és a poolon kívül mehet amúgy mindenhova, bárhol kihozhatja majd magából a maximumot. Egyébként látva a srácot, meg ahogy az elmúlt 2-3 évben építik valahogy nekem végig az volt az érzésem hogy őt nem kell majd attól félteni hogy elszállna magától vagy hogy ne küzdene, edzene teljes intenzitással. Az nagyon érdekes lesz, hogy akkor "kirobban-e" belőle az a játékintelligencia ami benne van ha 10 ilyen szintű (vagy ilyenebb) játékos veszi körül.
Egyébként a bayern középpályája milyen állapotban van? Van itt bőrnadrágos aki fel tudja vázolni az ottani lehetőségeket?
davemayer
(Szerintem pont az a szint ami a legjobb lenne neki fejlődés szempontjából)
Amilyen csapatokat felsoroltál itt csak nézek ........
Szobi még nem az a szint.Pont hogy a Lipcse lenne a legjobb választás a fejlődése szempontjából (1-2év )
több mint 5 éve
Én sem érzem azt hogy kamu hírek lennének ezek, valahol olvastam hogy állítólag a real reagált is az as cimoldalára hogy "noteszben van, de egyelőre nincs tervben az igazolása".Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...A Dzsudzsák-téma sokkal hisztérikusabb volt annak idején, sokkal több teljesen nyilvánvalóan fals hírrel. Ehhez képest persze a valóság (Anzsi) még kiábrándítóbb volt.
FLZOLI
több mint 5 éve
Cnek amúgy nem csak a tehetsége elképesztő, hanem az edzés morálja. Nem nagyon van olyan játékos, aki nála többet edzene. Szoboszlai más típusú játékos, de a váratlanra ő is képes, talán jobban illene olyan csapatba, ahol engedik ezt neki. Emellett neki is még nagyon sokat kell edzeni, és az is igaz, hogy nem dobta be a törölközőt mikor a mostani edző először mellőzte, inkább odatette magát. Ez alapján lehetne abban bízni, hogy nem hagyná el magát, ha éppen kikerülne a kezdőből, mentálisan ehhez nagyon fejben kell lennie majd. Reméljük nem részegedik meg a sikertől, szvsz én az apja és menedzser helyében letiltanám az összes eszközén az nsot, nem csak a fórum részt, hanem az egészet.Nagy Waterloo lesz abból ha hirtelen 2 lépcsőfokot ugrik 1 helyett 😉Ezért lett volna neki tökéletes a MU nyárig, amig Fernandes melle nem hozták van de Beeket is. MU nagycsapat, szar középpályával, viszont rohadt jó talent edzőkkel, újabb szintet tudna lépni.
ozibozi
Olyat kellene keresni ahova látszik hogy be tudná verekedni magát a stabil kezdőbe ha nem is azonnal de 1 éven belül.
Én imádkozok hogy ne olyan csapatot válasszanak ahol brutál a konkurencia, poolba az a japó sem fér már be aki mellőle igazolt oda,oda semmiképp sem igazolnék. Fáj, de még az arsenal sem rossz ötlet... én a heyében mindenkèpp a PLbe igazolnék, de olyan klubba ahol lehet tudni hogy felismerik kinek mi kell a további fejlődéshez. 20 éves, ha most jó helyre igazol akkor 2-3 év múlva az adott bajnokság sztárja is lehetne.
Ki lehet nevetni érte de én a fiatal CR-rel nagy párhuzamot érzek, anno amikor leigazolta a MU a portugál sem volt még az a játékos aki utána lett (érdemes mai szemmel megnézni pár fiatal videoját, egeszen döbbenetes - az a tipikus csiszolatlan gyémánt), a manchesteri talent edzők meg Ferguson csinálták belőle azt aki lett.
Ha nem is a MU-ba de egy ilyen helyre kellene igazolnia, Lipcsében én semmiképp sem szeretném látni, akkor vagy azonnal BM (pfejj) vagy Dortmund. A bundás vagy a PL lenne neki a legjobb.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nagy Waterloo lesz abból ha hirtelen 2 lépcsőfokot ugrik 1 helyett 😉Ezért lett volna neki tökéletes a MU nyárig, amig Fernandes melle nem hozták van de Beeket is. MU nagycsapat, szar középpályával, viszont rohadt jó talent edzőkkel, újabb szintet tudna lépni.
ozibozi
Olyat kellene keresni ahova látszik hogy be tudná verekedni magát a stabil kezdőbe ha nem is azonnal de 1 éven belül.
Én imádkozok hogy ne olyan csapatot válasszanak ahol brutál a konkurencia, poolba az a japó sem fér már be aki mellőle igazolt oda,oda semmiképp sem igazolnék. Fáj, de még az arsenal sem rossz ötlet... én a heyében mindenkèpp a PLbe igazolnék, de olyan klubba ahol lehet tudni hogy felismerik kinek mi kell a további fejlődéshez. 20 éves, ha most jó helyre igazol akkor 2-3 év múlva az adott bajnokság sztárja is lehetne.
Ki lehet nevetni érte de én a fiatal CR-rel nagy párhuzamot érzek, anno amikor leigazolta a MU a portugál sem volt még az a játékos aki utána lett (érdemes mai szemmel megnézni pár fiatal videoját, egeszen döbbenetes - az a tipikus csiszolatlan gyémánt), a manchesteri talent edzők meg Ferguson csinálták belőle azt aki lett.
Ha nem is a MU-ba de egy ilyen helyre kellene igazolnia, Lipcsében én semmiképp sem szeretném látni, akkor vagy azonnal BM (pfejj) vagy Dortmund. A bundás vagy a PL lenne neki a legjobb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Low marad 😭😭😭😭
több mint 5 éve
Én a spanyol újságokat olvasom, főleg a Marcat. Egyszer lehozták. Nekem ez nem állandó hír. NSO-t nem olvasom.Szoboszlai ott van a TOP10-20 legfelkapottabb fiatal között, nyílván az összes top klub a gigantikus scout hálozatával folyamatosan monitorozza mindegyiket. Ez nem kéne állandó hír legyen.AS-ben lehozták Szoboszlait főcímlapon, mivel madridi lap ezért lehet kapcsolatukAzért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
Mikey
Heisman
FLZOLI
több mint 5 éve
Szoboszlai ott van a TOP10-20 legfelkapottabb fiatal között, nyílván az összes top klub a gigantikus scout hálozatával folyamatosan monitorozza mindegyiket. Ez nem kéne állandó hír legyen.AS-ben lehozták Szoboszlait főcímlapon, mivel madridi lap ezért lehet kapcsolatukAzért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
Mikey
Heisman
több mint 5 éve
AS-ben lehozták Szoboszlait főcímlapon, mivel madridi lap ezért lehet kapcsolatukAzért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
Mikey
több mint 5 éve
Nyilván azért csinálják mert eladhatóvá teszik a lapot, de ez továbbra sem mínőségi újságírás. De még csak az origo féle izzadós hazugságok szintjét sem éri el, mert utóbbi legalább a tolvaj banda ideológiai céljai mentén köpköd, de az NSO teljesen céltalanul dobálgatja be egymás után a kitalált cikkeket, hogy aztán a végén jöjjön a pofára esés és a csalódás (Mert mondjuk a Lipcse a Realhoz képest kiscsapat és Kovács Józsi Trollfoci topkommentelő meg ezt tudja csak értelmezni és beépíteni a szellemi éléstárába)Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
Mikey
több mint 5 éve
Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...Igazából működik. Az "újságot" olvassák emiatt, Szoboszlairól pedig beszélnek. Win-win.
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Azért az durva, hogy ennyire triggereli a pórnépet ez a DB7 menni nagy klub kamuhype hadjárat után ez a Szoboszlai téma. Mintha a görbe hátú NSO-s újságíró 2 pogácsa között bennfentes forró dróttal rendelkezne a Salzburg vagy bármelyik nagycsapat fejeseinél...
több mint 5 éve
Az vótmá hogy Szoboszlait figyeli a Liverpool? Régen volt már hogy egy magyart szóba hoztak a pletykalapok a Poollal, azért kérdem.guláról volt szó Alisson előtt, nem?
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ja meg a Real Madrid is érdeklődik. Azt mondjuk nem tudom, hogy ezek a csapatok tudnak-e ezekről az érdeklődésekről. 😊Az vótmá hogy Szoboszlait figyeli a Liverpool? Régen volt már hogy egy magyart szóba hoztak a pletykalapok a Poollal, azért kérdem.héten még Lothar is beajánlotta a Münchenhez amúgy ...
Mikey
csebi
több mint 5 éve
Az vótmá hogy Szoboszlait figyeli a Liverpool? Régen volt már hogy egy magyart szóba hoztak a pletykalapok a Poollal, azért kérdem.héten még Lothar is beajánlotta a Münchenhez amúgy ...
Mikey
több mint 5 éve
Az vótmá hogy Szoboszlait figyeli a Liverpool? Régen volt már hogy egy magyart szóba hoztak a pletykalapok a Poollal, azért kérdem.
több mint 5 éve
hát Szoboszlaiban nem vagyok biztos: jelenleg így néznek ki elől: Sané, Havertz, Gnabry, Brandt, Draxler. Ráadásul sztem Lőw vissza fog nyúlni a 4-2-3-1hez a tegnapi után (főleg ha van egy kis esze) az meg így fog kinézni: Kimmich, Kroos (idejön még Gündogan, Dahoud) - Sané, Gnabry, Havertz (és még idejön Goretzka, Brandt ide is inkább szélső játékos kellene, mint középső, ami Szoboszlai) - Werner (Waldschmidt).Sztem Gula sem ferne be hozzajukReálisan tőlünk Szoboszlai a clutch-ja miatt és Gulácsi férne be egyeltalán a keretbe, Szobi jó csere lenne még Havertz mögött/mellett, Gulácsi meg 3.számú kapus mert ott van Neuer és Ter Stegen, de Leno is jól véd az Arsenalban. Orbán játszik még ugye a Lipcsében, de ha ő beférne most nem nálunk játszana. Sallai is bundásligás, de annyira alapszint ott hogy nem nemet valogatott szint.Akkor a magyarok elkaphatjak😂Löw... Lehet kicsit túltolta az utolsó szagmintát mert egyre ergyabb a német válogatott.Ráadásul már a valogatasnal megbukik a történet, középszerű játékosok vannak már a kezdőben is nemcsak a padon. Félő h a legutóbbi csoportban ragadas egyáltalán nem véletlen volt
Rég meg kellett volna köszönni az eddigieket és új impulzust bevinni.
FLZOLI
csebi
YoungZeeZee
Heisman
davemayer
Azért jelenleg nem vennék rá mérget, hogy Szoboszlai biztosan beférne a keretbe (bő keretbe igen).
Gula meg érdekes kérdés, talán 3. kapus, de ez már edzői preferencia, hogy a Leno, Trapp, Gula hármasból kit hívna be.
Szoboszlainál, ami érdekes lehet, hogy ezt a fajta felállást, amit a Salzburg tol, sehol máshol nem játszanak (4-2-2-2). Akinek a helyét átvette, és elment Lipcsébe, az sem játszik ott sokat (hirtelen nem ugrik be a neve), nem tudott beilleszkedni az ottani rendszerbe. Nagyon meg kell fontolnia, hogy jó helyre kerüljön, ahol az erényeit tudja kamatoztatni.
több mint 5 éve
Sztem Gula sem ferne be hozzajukReálisan tőlünk Szoboszlai a clutch-ja miatt és Gulácsi férne be egyeltalán a keretbe, Szobi jó csere lenne még Havertz mögött/mellett, Gulácsi meg 3.számú kapus mert ott van Neuer és Ter Stegen, de Leno is jól véd az Arsenalban. Orbán játszik még ugye a Lipcsében, de ha ő beférne most nem nálunk játszana. Sallai is bundásligás, de annyira alapszint ott hogy nem nemet valogatott szint.Akkor a magyarok elkaphatjak😂Löw... Lehet kicsit túltolta az utolsó szagmintát mert egyre ergyabb a német válogatott.Ráadásul már a valogatasnal megbukik a történet, középszerű játékosok vannak már a kezdőben is nemcsak a padon. Félő h a legutóbbi csoportban ragadas egyáltalán nem véletlen volt
FLZOLI
csebi
YoungZeeZee
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Reálisan tőlünk Szoboszlai a clutch-ja miatt és Gulácsi férne be egyeltalán a keretbe, Szobi jó csere lenne még Havertz mögött/mellett, Gulácsi meg 3.számú kapus mert ott van Neuer és Ter Stegen, de Leno is jól véd az Arsenalban. Orbán játszik még ugye a Lipcsében, de ha ő beférne most nem nálunk játszana. Sallai is bundásligás, de annyira alapszint ott hogy nem nemet valogatott szint.Akkor a magyarok elkaphatjak😂Löw... Lehet kicsit túltolta az utolsó szagmintát mert egyre ergyabb a német válogatott.Ráadásul már a valogatasnal megbukik a történet, középszerű játékosok vannak már a kezdőben is nemcsak a padon. Félő h a legutóbbi csoportban ragadas egyáltalán nem véletlen volt
FLZOLI
csebi
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 614
Akkor a magyarok elkaphatjak😂Löw... Lehet kicsit túltolta az utolsó szagmintát mert egyre ergyabb a német válogatott.Ráadásul már a valogatasnal megbukik a történet, középszerű játékosok vannak már a kezdőben is nemcsak a padon. Félő h a legutóbbi csoportban ragadas egyáltalán nem véletlen volt
FLZOLI
csebi