Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 509 — Lucas Scott
Löw... Lehet kicsit túltolta az utolsó szagmintát mert egyre ergyabb a német válogatott.
Rég meg kellett volna köszönni az eddigieket és új impulzust bevinni.
FLZOLI
Ráadásul már a valogatasnal megbukik a történet, középszerű játékosok vannak már a kezdőben is nemcsak a padon. Félő h a legutóbbi csoportban ragadas egyáltalán nem véletlen volt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Löw... Lehet kicsit túltolta az utolsó szagmintát mert egyre ergyabb a német válogatott.
Rég meg kellett volna köszönni az eddigieket és új impulzust bevinni.

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 629 — Omar's Coming Yo!
Ez is Guardiola hibája.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 836 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Spanyolok nem baszakodnak és gurítottak egy 4-est az alemanoknak 😀
Heisman
Már 5, kivégzés 🤣
Visszakapják a 7-1-et?
Ecuador meg 10 perc alatt küldött kettőt Kolumbiának.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 837 — "Montoya por favor!"
Spanyolok nem baszakodnak és gurítottak egy 4-est az alemanoknak 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 118 — The Mathematician
most hogy így felhoztátok, kedvem lenne megint tolni
24én jön ki a 21 😀

mondjuk ugye elvileg immortal phoenix és cyberpunk jön decemberbe szóval ki tudja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 836 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah, 3 döntetlen után végre nyert a Kongói DK az ANK selejtezőben 😊
warr_b
Te afrikai gyurcsányista! 😀
empty taxi
FM-ben voltam anno a szövetségi kapitányuk, nyertem velük vb bronzot, megmaradt a szimpátia 😆
warr_b
Én most fmben (17) elkezdtem egy vallettat. Egyből bl selejtező volt amiből majdnem el csoportkört csináltam. De nagyon nehéz lesz jó csapatot építeni mert a bajnokságban kötelező az h minimum 4 máltai a kezdoben legyen és 11 a keretben ... de több évtizedben gondolkozom h felépítsék egy bitang utánpótlás rendszert és akkor hátha tudok alkotni is vmit.
csebi
Az a baj az ilyen kisebb csapatokkal, hogy az ország koeff nem nagyon fog nőni, úgy még nehéz lesz fejlődni.
warr_b
vágom, de ki akarom próbálni, hogy pár 10 év alatt mire megyek velük.
amire nem tudtam rájönni (kerestem is utána), hogy mikor lesz semi-proból teljesen pro egy csapat. elképzelhető, hogy egyedül én leszek pro a máltai bajnokságban esetleg vagy ahhoz a liga egyik jelentős részének kellene átalakulni?
csebi
Passzoljon, szerintem a boardtól kell kérni, aztán ha van elég lóvé, lehet meglépik.

több mint 5 éve
warr_b
empty taxi
FM-ben voltam anno a szövetségi kapitányuk, nyertem velük vb bronzot, megmaradt a szimpátia 😆
warr_b
Én most fmben (17) elkezdtem egy vallettat. Egyből bl selejtező volt amiből majdnem el csoportkört csináltam. De nagyon nehéz lesz jó csapatot építeni mert a bajnokságban kötelező az h minimum 4 máltai a kezdoben legyen és 11 a keretben ... de több évtizedben gondolkozom h felépítsék egy bitang utánpótlás rendszert és akkor hátha tudok alkotni is vmit.
csebi
Az a baj az ilyen kisebb csapatokkal, hogy az ország koeff nem nagyon fog nőni, úgy még nehéz lesz fejlődni.
warr_b
vágom, de ki akarom próbálni, hogy pár 10 év alatt mire megyek velük.
amire nem tudtam rájönni (kerestem is utána), hogy mikor lesz semi-proból teljesen pro egy csapat. elképzelhető, hogy egyedül én leszek pro a máltai bajnokságban esetleg vagy ahhoz a liga egyik jelentős részének kellene átalakulni?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi

több mint 5 éve
warr_b
empty taxi
warr_b

több mint 5 éve
warr_b
empty taxi

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 878 — #NoStress
betyár él még v azóta is partizik a nagy lóvéból? nem láttam azóta
briareos
utoljára 12-én lépett be, este, szóval lehet, hogy azóta jöttek a lányok folyamatosan 😊
NB2
Vagy parolizik, és most is volt magyar gól.
Lassan vehet egy kisebb autót.

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 517 — nabege2@yahoo.com
briareos
utoljára 12-én lépett be, este, szóval lehet, hogy azóta jöttek a lányok folyamatosan 😊
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 241
Istenem, ezt a szenvedős meccset...folyamatos rossz döntések, semmi vállalkozószellem.
2x is elcsesztek egy nagy helyzetet, ezt be lehetett volna húzni.

Mindegy, lényeg, hogy nem kaptak ki.
több mint 5 éve
Jó ez az X, bentmaradás ami a lényege volt az egész NL-nek megvan 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Dibusz szép védése most kellett 😊

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 614
Nagyon fura de meccsről meccsre egyre jobban elhiszem,hogy itt megindult valami. Vannak szép labda kihozatalok nem csak felívelés. Helyzetek, gólok. Végre újra érdemes válogatott meccset nézni még ha ki is kapunk.
Matthew99
Hajdúbé mondta ki az igazat, itt rendszer van és mindenki tudja a dolgát, mint Dárdainál, ehhez jött az olaszos stílus ami nekünk nagyon fekszik, plusz egy olyan kapitány aki mögé beáll mindenki ( játékos,szurkoló,újságíró,szövetség), szerintem ez így egyben a siker titka.
Nem lettek hirtelen szuper tehetségeink ( kivéve persze Szoboszlai), egyszerűen mindenki tudja a dolgát és azt csinálja amiben a legjobb.
Kenny
De ehhez kellett egy Rossi fele valtoztatas is sztem.Mert nyikorgott itt minden sokaig, aztan a csikicsuki dzsudzsakkal...stb.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 241
Istenem, Könyves...mintha folyamatosan rossz döntéseket hozna, alig néz fel a labdáról...
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 629 — Omar's Coming Yo!
Nagyon fura de meccsről meccsre egyre jobban elhiszem,hogy itt megindult valami. Vannak szép labda kihozatalok nem csak felívelés. Helyzetek, gólok. Végre újra érdemes válogatott meccset nézni még ha ki is kapunk.
Matthew99
Hajdúbé mondta ki az igazat, itt rendszer van és mindenki tudja a dolgát, mint Dárdainál, ehhez jött az olaszos stílus ami nekünk nagyon fekszik, plusz egy olyan kapitány aki mögé beáll mindenki ( játékos,szurkoló,újságíró,szövetség), szerintem ez így egyben a siker titka.
Nem lettek hirtelen szuper tehetségeink ( kivéve persze Szoboszlai), egyszerűen mindenki tudja a dolgát és azt csinálja amiben a legjobb.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Grundfociii

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 136
végén még kiesünk az gáz lenne...
Heisman
Igazságtalan lenne, mutatott játék alapján nem a 4. legjobbak vagyunk ebben a csoportban