Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 613
Te mit olvasol?Azert kicsit kezd sok lenni , hogy rossi fiat is megkerdezik a diadalrol. 😀Tényleg leszokhatnátok már az nso olvasásáról, semmi értelme.
www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2795051
"Rossi kutyája hogy viselte a sikert? Csóválta a farkát?"
YoungZeeZee
davemayer
több mint 5 éve
Ne vicceljünk már, úgy leadjuk ezt a meccset mint a szél... B csapat, padon is Gera...Gera meccsel ma és a török ellen. Érdekes lesz.Orbán és Gula fantomsérülése is, amit nem tudom miért nem lehet úgy lekommunikálni, mint korábban, hogy ez a két mérkőzés a légiósoknak simán púp a hátán
dande
mondjuk így is nyerni kell, hogy az utolsó felvonás tényleg csak formalitás legyen, a szerbek csodálom, hogy egyáltalán eljöttek Magyarországra... (tegnap már itt volt a gépük)
r.baggio
2,30 az odds a szerbekre, ajándék.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
😊
több mint 5 éve
my bad, sorry 😀Elsőnek én is felhúztam a szemöldököm, de ott van benne egy és szó, amit értelmet ad a mondatnak 😀Gera meccsel ma és a török ellen. Érdekes lesz.az biztosan mert a szerbek ellen játszunk 😀
dande
gordon
ervinator
több mint 5 éve
Gera meccsel ma és a török ellen. Érdekes lesz.Orbán és Gula fantomsérülése is, amit nem tudom miért nem lehet úgy lekommunikálni, mint korábban, hogy ez a két mérkőzés a légiósoknak simán púp a hátán
dande
mondjuk így is nyerni kell, hogy az utolsó felvonás tényleg csak formalitás legyen, a szerbek csodálom, hogy egyáltalán eljöttek Magyarországra... (tegnap már itt volt a gépük)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Elsőnek én is felhúztam a szemöldököm, de ott van benne egy és szó, amit értelmet ad a mondatnak 😀Gera meccsel ma és a török ellen. Érdekes lesz.az biztosan mert a szerbek ellen játszunk 😀
dande
gordon
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
majd a fradi bl győzelme utánEurópa-bajnokok mikor leszünk?!Az NSO-n már a továbbjutást is reálisnak tartják 😉Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőtmint ahogy a juvét a fradi? 😀
gordon
Negritis
ozibozi
Mikey
több mint 5 éve
Gera meccsel ma és a török ellen. Érdekes lesz.az biztosan mert a szerbek ellen játszunk 😀
dande
több mint 5 éve
Gera meccsel ma és a török ellen. Érdekes lesz.
több mint 5 éve
Európa-bajnokok mikor leszünk?!Az NSO-n már a továbbjutást is reálisnak tartják 😉Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőtmint ahogy a juvét a fradi? 😀
gordon
Negritis
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nem vagy magyar, fúújjj 😀Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőtmint ahogy a juvét a fradi? 😀
gordon
Negritis
több mint 5 éve
Azert kicsit kezd sok lenni , hogy rossi fiat is megkerdezik a diadalrol. 😀Tényleg leszokhatnátok már az nso olvasásáról, semmi értelme.
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Azert kicsit kezd sok lenni , hogy rossi fiat is megkerdezik a diadalrol. 😀megjelent már az a cikk, amiben Szöllösi Gyuri arról ír, hogyan, milyen körülmények között van része ebben a sikerben?
YoungZeeZee
Nekem az volt a legalja, mikor arról írt, hogyan jutott el oda, hogy a Puskás díj átadóján ott lehessen, és be tudjon számolni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 613
Azert kicsit kezd sok lenni , hogy rossi fiat is megkerdezik a diadalrol. 😀 www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2795051
több mint 5 éve
Egyrészt egyetértek.Mekkora eséllyel lenne legalabb 2 alacsonyabb osztályú az elődöntőben, főleg akkor ha ilyen nagy különbség van a két osztály közt?Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
tüsi91
NB2
Pont ez a kupa sava borsa. Ezért jó az FA Kupa. Alapban 1 meccs dönt, egy meccsen bárkinek van minimális esélye.
tüsi91
Másrészt meg a kiscsapatnál kurvára örülnek ha odamegy egy NB1es csapat.
több mint 5 éve
Miért? Nem láttad a másnapi címet? A Juventus se úszta meg kapott nélkül a budapesti meccset.Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőtmint ahogy a juvét a fradi? 😀
gordon
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőtmint ahogy a juvét a fradi? 😀
gordon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőt
több mint 5 éve
most Ramos megbundázta a meccset, vagy csak ilyen sírvanevetős szmájlis teljesítményt nyom?vajon kapnak-e harmadik-e tizit-e?
több mint 5 éve
Amúgy bocs, veled értek egyet😊 Én is így vagyok vele, hogy a kupában a kiscsapatok is révbe érhetnek, ezért imádom pl az FA kupát is.Mekkora eséllyel lenne legalabb 2 alacsonyabb osztályú az elődöntőben, főleg akkor ha ilyen nagy különbség van a két osztály közt?Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
tüsi91
NB2
Pont ez a kupa sava borsa. Ezért jó az FA Kupa. Alapban 1 meccs dönt, egy meccsen bárkinek van minimális esélye.
tüsi91
több mint 5 éve
Nem tud, szerintem nem is akar, de az is lehet, hogy nem engedik neki. Ne higyjétek, hogy ő nem báb. Kicsit nagyobb hatalma van, de attól még nem csinál azt amit akar.Ok csak most már el kellene kezdeni kipenderíteni a kulcshelyekről az idiótákat, látni mindenki látja, de csak ő tud tenni is.Csányi lenyilatkozta pár hónapja, hogy gond van a szakképzéssel ezért hiába van pénz , paripa, fegyver nem jönnek a várt eredmények.Azt hogy rájönnek hogy a mostani szakmai háttér nem megfelelő. Nem sokat lehet remélni, ezért nem azt írtam hogy majd most megteszik, hanem hogy remélem. Én ebből a szempontból egyedül Csányiban bíztam hogy őt nem fogják tudni megvezetni, sajnos tévedtem, de még felébredhet (ha hagyják...).Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.De amúgy mióta az eszemet tudom, mindig azt hallgatom, hogy "reméljük xy-ék még időben rájönnek hogy muszáj belenyúlni az utánpótlásba, hogy a következő generáció fel legyen építve." Ugyanazokkal a 'szakemberekkel' és/vagy ugyanolyan politikai befolyással miért változna bármi is ennyi év után?
davemayer
Nem kötözködésként, valóban érdekel, hogy lehet még mindig remélni ezzel kapcsolatban.
Mikey
davemayer
gordon
davemayer
több mint 5 éve
Mekkora eséllyel lenne legalabb 2 alacsonyabb osztályú az elődöntőben, főleg akkor ha ilyen nagy különbség van a két osztály közt?Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
tüsi91
NB2
több mint 5 éve
Vasas-Mol Bubi, zsír.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
tüsi91