Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 613
Azert kicsit kezd sok lenni , hogy rossi fiat is megkerdezik a diadalrol. 😀
 www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2795051

"Rossi kutyája hogy viselte a sikert? Csóválta a farkát?"
YoungZeeZee
Tényleg leszokhatnátok már az nso olvasásáról, semmi értelme.
davemayer
Te mit olvasol?
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 835 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gera meccsel ma és a török ellen. Érdekes lesz.
dande
Orbán és Gula fantomsérülése is, amit nem tudom miért nem lehet úgy lekommunikálni, mint korábban, hogy ez a két mérkőzés a légiósoknak simán púp a hátán

mondjuk így is nyerni kell, hogy az utolsó felvonás tényleg csak formalitás legyen, a szerbek csodálom, hogy egyáltalán eljöttek Magyarországra... (tegnap már itt volt a gépük)
r.baggio
Ne vicceljünk már, úgy leadjuk ezt a meccset mint a szél... B csapat, padon is Gera...
2,30 az odds a szerbekre, ajándék.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
😊
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
dande
az biztosan mert a szerbek ellen játszunk 😀
gordon
Elsőnek én is felhúztam a szemöldököm, de ott van benne egy és szó, amit értelmet ad a mondatnak 😀
ervinator
my bad, sorry 😀
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
dande
Orbán és Gula fantomsérülése is, amit nem tudom miért nem lehet úgy lekommunikálni, mint korábban, hogy ez a két mérkőzés a légiósoknak simán púp a hátán

mondjuk így is nyerni kell, hogy az utolsó felvonás tényleg csak formalitás legyen, a szerbek csodálom, hogy egyáltalán eljöttek Magyarországra... (tegnap már itt volt a gépük)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 039
dande
gordon
Elsőnek én is felhúztam a szemöldököm, de ott van benne egy és szó, amit értelmet ad a mondatnak 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőt
gordon
mint ahogy a juvét a fradi? 😀
Negritis
Az NSO-n már a továbbjutást is reálisnak tartják 😉
ozibozi
Európa-bajnokok mikor leszünk?!
Mikey
majd a fradi bl győzelme után
több mint 5 éve
dande
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
Nézem ezt a portugal -francia meccset szerintem pesten simán megfoghatjuk mindkettőt
gordon
Negritis
ozibozi
Európa-bajnokok mikor leszünk?!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
gordon
Negritis
nem vagy magyar, fúújjj 😀
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"

YoungZeeZee
Tényleg leszokhatnátok már az nso olvasásáról, semmi értelme.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 508 — Lucas Scott

YoungZeeZee
megjelent már az a cikk, amiben Szöllösi Gyuri arról ír, hogyan, milyen körülmények között van része ebben a sikerben?
Nekem az volt a legalja, mikor arról írt, hogyan jutott el oda, hogy a Puskás díj átadóján ott lehessen, és be tudjon számolni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 613

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?
tüsi91
gondolom nem akarnak lefutott elődöntőt/döntőt
NB2
Mekkora eséllyel lenne legalabb 2 alacsonyabb osztályú az elődöntőben, főleg akkor ha ilyen nagy különbség van a két osztály közt?
Pont ez a kupa sava borsa. Ezért jó az FA Kupa. Alapban 1 meccs dönt, egy meccsen bárkinek van minimális esélye.
tüsi91
Egyrészt egyetértek.
Másrészt meg a kiscsapatnál kurvára örülnek ha odamegy egy NB1es csapat.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 468
gordon
Negritis

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 508 — Lucas Scott
gordon
Negritis
Miért? Nem láttad a másnapi címet? A Juventus se úszta meg kapott nélkül a budapesti meccset.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 118 — The Mathematician
gordon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 644 — Cowboys fan
most Ramos megbundázta a meccset, vagy csak ilyen sírvanevetős szmájlis teljesítményt nyom?

vajon kapnak-e harmadik-e tizit-e?
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 517 — nabege2@yahoo.com
Miért jó az hogy a 32ben sem játszhatnak egymás ellen élvonalbeli csapatok a magyar kupában?
tüsi91
NB2
Mekkora eséllyel lenne legalabb 2 alacsonyabb osztályú az elődöntőben, főleg akkor ha ilyen nagy különbség van a két osztály közt?
Pont ez a kupa sava borsa. Ezért jó az FA Kupa. Alapban 1 meccs dönt, egy meccsen bárkinek van minimális esélye.
tüsi91
Amúgy bocs, veled értek egyet😊 Én is így vagyok vele, hogy a kupában a kiscsapatok is révbe érhetnek, ezért imádom pl az FA kupát is.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 531 — Vikings fan
Reméljük rájönnek Csányiék még időben hogy muszáj szakmailag belenyúlni az utánpótlásba, hogy ha más nem a Szoboszlai után jövő generáció fel legyen építve.
davemayer
De amúgy mióta az eszemet tudom, mindig azt hallgatom, hogy "reméljük xy-ék még időben rájönnek hogy muszáj belenyúlni az utánpótlásba, hogy a következő generáció fel legyen építve." Ugyanazokkal a 'szakemberekkel' és/vagy ugyanolyan politikai befolyással miért változna bármi is ennyi év után?

Nem kötözködésként, valóban érdekel, hogy lehet még mindig remélni ezzel kapcsolatban.
Mikey
Azt hogy rájönnek hogy a mostani szakmai háttér nem megfelelő. Nem sokat lehet remélni, ezért nem azt írtam hogy majd most megteszik, hanem hogy remélem. Én ebből a szempontból egyedül Csányiban bíztam hogy őt nem fogják tudni megvezetni, sajnos tévedtem, de még felébredhet (ha hagyják...).
davemayer
Csányi lenyilatkozta pár hónapja, hogy gond van a szakképzéssel ezért hiába van pénz , paripa, fegyver nem jönnek a várt eredmények.
gordon
Ok csak most már el kellene kezdeni kipenderíteni a kulcshelyekről az idiótákat, látni mindenki látja, de csak ő tud tenni is.
davemayer
Nem tud, szerintem nem is akar, de az is lehet, hogy nem engedik neki. Ne higyjétek, hogy ő nem báb. Kicsit nagyobb hatalma van, de attól még nem csinál azt amit akar.
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
tüsi91
NB2
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 835 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vasas-Mol Bubi, zsír.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 517 — nabege2@yahoo.com
tüsi91