Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.stez mit tett?szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
YoungZeeZee
5 hónapja
x.com/FabrizioRomano/status/1969042421330714667az a szép, hogy Slotnál muszáj hozzátennie hogy: "again" 😊
A pofád nem szakad le te...
Beki
mert a tavalyi bajnoki cím után mást nem tud mondani
amúgy *khm* Leicester *khm*
5 hónapja
Elég a csöcs meg a szar zene 😄Fiatalság bolondság időszaka 😊og nfl.hu-s idok voltak a legjobbak, full gladiator mod volt😃Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
csebi
Kenny
Már eredmenykovetoben nem elvezet k anyázni mert most már komolyan gondoljak az adminok
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Fiatalság bolondság időszaka 😊og nfl.hu-s idok voltak a legjobbak, full gladiator mod volt😃Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
csebi
Kenny
Már eredmenykovetoben nem elvezet k anyázni mert most már komolyan gondoljak az adminok
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
og nfl.hu-s idok voltak a legjobbak, full gladiator mod volt😃Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
csebi
5 hónapja
Spotted in Manchester… 👀
— Paddy Power (@paddypower) September 19, 2025
18+ GambleAware pic.twitter.com/3heHKSttx7
5 hónapja
Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
YoungZeeZee
9 517
stez mit tett?szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
5 hónapja
Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
5 hónapja
Dibusz ma este Grubernek legalább egy hárem-et kell fizetnie, hogy megmentette a seggét
5 hónapja
Ilyen sok magyarral képtelenség legyőzni a DVTK-t. Csányi, takarodj!
5 hónapja
hülye diók faxér álltak így be???
5 hónapja
Arra tippeltem, hogy a 94-ik percben fog egyenlíteni a Fagyi. Kicsit tévedtem.
5 hónapja
Hajnal kedvenc száma tuti a Repül a bálna egyébként:még hogy az MB1 nem készíti fel a Fradit a nemzetközire 😀Sokszor eszembe jut a Fradi meccseket nezve azt a vedelmet, hogy amugy nem tunik fel senkinek, hogy kicsit bibis az a hatso sor, amikor meg minden masodik hurka mennyeis csapattol is kapnak kettot?
petey
Hozzak ezeket a szupersztar 2-3 millios vedoket, aztan ezek mellett meg elfut meg a villamgyors Vecsei, Bode duo is. Fura.
Stez
Kicsi vagyok, kicsi vagyok,
Ha megnövök, beléd rúgok!
Még, még, még, még, még,
Ennyi nem elég!
5 hónapja
még hogy az MB1 nem készíti fel a Fradit a nemzetközire 😀Sokszor eszembe jut a Fradi meccseket nezve azt a vedelmet, hogy amugy nem tunik fel senkinek, hogy kicsit bibis az a hatso sor, amikor meg minden masodik hurka mennyeis csapattol is kapnak kettot?
petey
Hozzak ezeket a szupersztar 2-3 millios vedoket, aztan ezek mellett meg elfut meg a villamgyors Vecsei, Bode duo is. Fura.
5 hónapja
persze hogy az voltHajdúbé LOL: erről is a labdarúgó szövetség tehetSzerintem szarkazmus volt.
(mikor megállítja a spori a meccset a piró miatt és megy a szarházi MLSZ)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ElnöQr remélem elhatárolódik ettől
petey
KeyG
5 hónapja
Gruber legalább üde színfolt
5 hónapja
ez ugye a debrecen elleni cucc voltErről a témáról sokat beszéltünk 11-12 évesen fociedzésen is, nincs meg miről, csak a téma van meg illetve hogy mennyire gáz meg szégyen volt ez.nálam a szimpátia utolsó maradéka ekkor tűnt el mikor a szurkolók bementek tombolni még 2003banVolt olyan amikor lehetett nekik drukkolni?😅labdaval gyorsabb a csavo, mint a torpe anelkul😃tetszik, hogy vége a válogatott szünetnek. Hosszú hét után a Fradi feldobja az ember estéjét ( már nem tudok nekik drukkolni tavaly óta)
Kenny
Toto21
KeyG
pár évente emlékeztetnek rá hogy miért is egy utolsó söpredék az egész bagázs
Negritis, a vajda
KeyG
ott még volt valamennyi érdeklődésem a magyar klub focival kapcsolatban
de az elvette a maradékot is (meg ugye a dunaferr szétesése)
5 hónapja
egyébként minek kellett még csatár azt se értem, ott van Bassey, meg a nagy hírnévvel szerződtetett Arzani... 😀Ha ennyi feles pénzük van, akkor engem is igazoljanak le. Két évig Fradi átlagfizetéssel nekem is megteszi, nem vagyok elégedetlen 😀 Akkor lenne pénz lóvére bőven
5 hónapja
Hajdúbé LOL: erről is a labdarúgó szövetség tehetSzerintem szarkazmus volt.
(mikor megállítja a spori a meccset a piró miatt és megy a szarházi MLSZ)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ElnöQr remélem elhatárolódik ettől
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!