Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 249 — The Mathematician
teljesen vakon van a bíró. a var-ozás vagy tizenegyes vagy kirúgás, erre szögletet ad (mondjuk eleve odáig el sem kellett volna jutni, de nem először basztunk volna rá mezőnyfaultra). a gól előtt teljesen nyilvánvaló lökés, semmi. Curtis sárgája dettó, még jó, hogy abból nem kaptunk gólt.
nincs átütőerő a csapatban, a passzok fele MB2-es szintű, úgy nem csoda, hogy szinte egyetlen épkézláb támadásunk sincs.
slowmotion
ilyen játék mellett felesleges bírózni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 538 — Cowboys fan
teljesen vakon van a bíró. a var-ozás vagy tizenegyes vagy kirúgás, erre szögletet ad (mondjuk eleve odáig el sem kellett volna jutni, de nem először basztunk volna rá mezőnyfaultra). a gól előtt teljesen nyilvánvaló lökés, semmi. Curtis sárgája dettó, még jó, hogy abból nem kaptunk gólt.
nincs átütőerő a csapatban, a passzok fele MB2-es szintű, úgy nem csoda, hogy szinte egyetlen épkézláb támadásunk sincs.
több mint 5 éve
hát eddig nem sok közünk van a meccshez

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Klopp teljesen kivan, maximálisan megértem.
Mikey
Egyetértek.
Viszont a két kezes lökés miért nem fault? Ennek ellenére jogos az 1-0.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 031
Klopp teljesen kivan, maximálisan megértem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 638 — Lucas Scott
Ezt a dortmundot nem ertem...mindig balfaszkodnak it.😂
YoungZeeZee
ki is rúgták az edzőt
r.baggio
Asszem szezon végén is rezgett a léc h maradjon-e tovább amit akkor sem értettem és ezt sem értem. Jelenlegi Dortmund keret ennél nem jobb. Csunya az 1-5 de ennyire elég ez a keret

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 970 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Annyira jó nézni, ahogy Curtis Jones szépen-lassan alapemberré válik. A következő Liverpool mezem majd amivel szülinapomra fogom meglepni magam tuti az ő nevével és számával lesz feliratozva.
Mikey
Neki én is nagyon örülök! De Jota 6-8 hét off. Ennek kevésbé 😕

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 031
Annyira jó nézni, ahogy Curtis Jones szépen-lassan alapemberré válik. A következő Liverpool mezem majd amivel szülinapomra fogom meglepni magam tuti az ő nevével és számával lesz feliratozva.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 22 017
A két csapatban 16 magyar állampolgár már régen volt egyszerre a pályán és játszott a dobogóért a mennyeiben.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 600 — je suis poloska
Pinyő vs BognárGyuri az M4 sport+ csatornán.
Ennél nagyobb párharcot szvsz a mai MB1-ben nem lehetne összerakni.
Mekkora rangadó, micsoda gólok!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 243 — no es importante
YoungZeeZee
ki is rúgták az edzőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 780 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Remélem most elhallgatnak megint gyorsan a zavarják el Zidane-t,nem edző ő hangok! #HalaMadrid
zavi27
A baj nem a rangadókkal van, hanem a töltelék meccsekkel.
Spanyol Juventus lett a csapat, amivel nem is lenne baj, ha a következő meccsen majd nem a Marcelo, Isco, Asensio... féle kóklerekkel oldalra kitesz majd nyomorék beadás a kapunak háttal álló Benzemának taktikával indulna neki elvenni a kedvét az egyszerű szurkolónak az életkedvét 😊

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 808 — Amerikai sportok rajongója
Remélem most elhallgatnak megint gyorsan a zavarják el Zidane-t,nem edző ő hangok! #HalaMadrid
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 979
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 638 — Lucas Scott
Alaba úgy néz ki h Real nyártól. Hol látjátok? Hol fog játszani ott, melyik poszton?
csebi
Ramos menni fog és az ő helyén.
Matthew99
Nem hinném, hogy elengedik, szerintem 2 évre simán aláír. Nélküle romokban a védelem általában. Alabának nem látnám értelmét
kapitnono
pedig elvileg karácsony előtt megegyeznek vele (már két tárgyaláson túl vannak)
középpálya: sztem nem véletlen, hogy senki sem játszatta ott Alabat, és inkább folyamatosan igazoltunk oda drágábban még akkor is mikor a bal hátvéd szerep vagy most már a középhátvéd pozi is meg lenne oldva. sztem nem annyira jó játékos ott, mint aminek képzeli magát.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 600 — je suis poloska
En a kozeppalyan elneznem siman alabat, amilyen szarok vagyunk ott, csak erositest jelentene.

Ennek a Baturinanak mi a toszt kéne csinalnia, hogy kezdjen stabilan? Akarmikor nezek fradit, beaall es lő egyet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 703 — Bla, bla, bla
Alaba úgy néz ki h Real nyártól. Hol látjátok? Hol fog játszani ott, melyik poszton?
csebi
Itt már sokszor ki lett taglalva szakértők által, hogy a borszine miatt max az epitkezeseken dolgozhat vagy pincerkedik a VIP paholyban
FLZOLI
azért fontos megjegyezni, hogy Sobri nem azt mondta, hogy egyáltalán nem igazol fekákat a Real, csak azt, hogy a csapat arca nem lehet az. na most Alaba szerintem semmiképpen sem lenne a csapat arca, úgyhogy ennyiből ez nem gátló tényező. (eleve Marcelo a cséká-helyettes, nem? csak hát a balbunkó az ritkán a gólvágó csatár...)
slowmotion
a brazil ronaldo nem az volt? és nem a csapat arcának szánták?
ami persze nyilván a sérülései miatt offos volt
Negritis
Robbie Carlos smafu?
warr_b
Jah, erre felé is van egy gyerkőce a Szigetközben... Az anyukája a legnagyobb jegy beszerzési forrás volt Győrben Real meccsekre!!😉😊😀amúgy semmi köze a témához, csak eszebe jutott... 🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 174 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
Itt már sokszor ki lett taglalva szakértők által, hogy a borszine miatt max az epitkezeseken dolgozhat vagy pincerkedik a VIP paholyban
FLZOLI
azért fontos megjegyezni, hogy Sobri nem azt mondta, hogy egyáltalán nem igazol fekákat a Real, csak azt, hogy a csapat arca nem lehet az. na most Alaba szerintem semmiképpen sem lenne a csapat arca, úgyhogy ennyiből ez nem gátló tényező. (eleve Marcelo a cséká-helyettes, nem? csak hát a balbunkó az ritkán a gólvágó csatár...)
slowmotion
Negritis
Robbie Carlos smafu?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 594 — WHO DAT!!!!
csebi
Ramos menni fog és az ő helyén.
Matthew99
Nem hinném, hogy elengedik, szerintem 2 évre simán aláír. Nélküle romokban a védelem általában. Alabának nem látnám értelmét

több mint 5 éve
Robinho-t is gond nélkül vitték, más kérdés h besült

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 140 — #NoStress
csebi
FLZOLI
slowmotion
Nem én mondtam, hanem ez a Bernabeu-hagyaték.
Sobri Jóska
igen, de Te tolmácsoltad a fórum felé
slowmotion
Így van. Olvastam valahol, megosztottam egy disputa során, ahol felmerült talán Mbappé szerződtetése kapcsán, hogy miért nem jellemző a Realra a fekete szupersztárok szerződtetése.
De nem én találtam ki. 😊
Ennyire nem vagyok járatos a spanyol gurulós foci háttérinfóiban.

több mint 5 éve
csebi
FLZOLI
slowmotion
Sobri Jóska
igen, de Te tolmácsoltad a fórum felé
több mint 5 éve
csebi
FLZOLI
slowmotion
Negritis
ő tejcsoki, vagy cappuccino 😊
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 140 — #NoStress
csebi
FLZOLI
slowmotion

több mint 5 éve
csebi
FLZOLI
slowmotion