Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Messi marad.Hivatalos.
Kenny
"Az igazán drámai volt, amikor elmondtam a feleségemnek és a gyermekeimnek, hogy távozni szeretnék a klubtól. Mindenki sírni kezdett, a gyerekek nem akartak elmenni Barcelonából, nem akartak iskolát váltani"

Ezt nevezem én DRÁMÁNAK
r.baggio
Egy hipergazdag gurulósfocista semmittevő elkényeztetett plázapicsa feleségének elhiszem, hogy drámai az, ha ott kellene hagynia a többi ilyen semmittevő elkényeztetett plázapicsa öribarinőt...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 924 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így örülök, hogy marad, de Bőrtönmenő miatt rhatnék megint "szépeket" hogy aza....na inkább nem, majd több randaságot írtam le ma egy kommentben mint egész eddig, úgyhogy most inkább megtartóztatom magam 😛 😊

Bízom benne Koemmannal megtalálják a hangot (bár sokat nem remélek mert edzőként az is egy fafej) és sikerül valami normálisat kialakítani.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 653 — Steelers fan
Messi marad.Hivatalos.
Kenny
"Az igazán drámai volt, amikor elmondtam a feleségemnek és a gyermekeimnek, hogy távozni szeretnék a klubtól. Mindenki sírni kezdett, a gyerekek nem akartak elmenni Barcelonából, nem akartak iskolát váltani"

Ezt nevezem én DRÁMÁNAK
r.baggio
Az asszony mar lehet tulsagosan hozzaszokott a tengerparthoz (foleg ha igazak a City pletykak 😀) , a pulyak meg ott is szulettek es kb egesz eddigi eletuket Barcelonaban toltottek.
Azert egy koltozes, orszagvaltas lehet dramai 😊
Borbinho
Amikor hozzáment egy profi focistához, akkor nem tudta, hogy azok időnként klubot szoktak váltani?
Amúgy meg mitől parázik, nyilván bárhova költöznek, ugyanolyan full luxuskörülmények közt fognak élni, a gyerekek meg gondolom magántanulók lesznek.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy óra múlva kezdődik a Kisvárda-Felcsút rangadó, nem ám biszembaszom NL-t nézni!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Messi marad.Hivatalos.
Kenny

Ezt nevezem én DRÁMÁNAK
r.baggio
Az asszony mar lehet tulsagosan hozzaszokott a tengerparthoz (foleg ha igazak a City pletykak 😀) , a pulyak meg ott is szulettek es kb egesz eddigi eletuket Barcelonaban toltottek.
Azert egy koltozes, orszagvaltas lehet dramai 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Messi marad.Hivatalos.
Kenny

Ezt nevezem én DRÁMÁNAK

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Messi marad.Hivatalos.
Kenny
Most láttam, megnyugodtam. Vége az álmatlanul töltött éjszakáimnak...
nagylaza
Én meg azt olvastam továbbra is menni akar. Suarez meg Juve.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 632 — beers & Packers
Messi marad.Hivatalos.
Kenny
Most láttam, megnyugodtam. Vége az álmatlanul töltött éjszakáimnak...
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Értem én hogy kár logikát keresni, de a trollfoci miért érzi azt hogy állandóan ugye én megmondtam stílusban védenie kell Szoboszlait?

Rég nem követem a "munkasságuk" mert már jó ideje ugyan olyan károsak mint a honi focipöce többi szereplője, de így belepörgetve állandóan ez a pikirt álvédekező stílus mintha a világ osszeeskudott volna a gyerek ellen..
FLZOLI
valóban nem kell logikát keresni. annál szánalmasabb nincs, amikor van egy véleményed(akármilyen ramaty is), és ha nem úgy alakul akkor lehet teli szájjal kárörvendve fikázni, hogy mi van károgók...csak hogy piedesztálra emeld magad 😀

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Messi marad.Hivatalos.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 119
Holendert vinné állítólag a Serie A újonc Spezia, még értelme is lenne.
empty taxi
De ha Svájcban rendszeresen játszik és fejlődik, akkor lehet, hogy mégsem.
Nem sok olyan külföldi környezet van, ami kevesebb sikerrel kecsegtet egy NB1-ben nevelkedett magyar játékos számára, mint egy valószínűleg kiesés elől menekülő olasz kiscsapat.

Garantált és sok kudarcélmény, edzőválság, hetek alatt boruló koncepciók, kölcsönadás a Serie B-s mocsárba.

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Holendert vinné állítólag a Serie A újonc Spezia, még értelme is lenne.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 598
 index.hu/sport/2020/09/04/arena4_szoboszlai_dominik_salzburg_kozvetites/

Erik az Arena4 2..foleg ha jovore felszabadulnak jogok.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 497 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/sport/2020/09/04/arena4_szoboszlai_dominik_salzburg_kozvetites/
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Ezt csak úgy itthagyom. 😀 Hanggal tessék élvezni mindenképp.

www.eredmenyek.com/merkozes/63EMqZQp/#video
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
de egy belsős tekeréssel az életbe nem lő 30ról gólt az ember.
dugo93
még jó hogy odaírtad hogy belsős, mert külsővel már láttam olyat 😀

Károly róbert a pénzgólverő király
eaglesmcnabb
Carlos azért teljesen másképp rúgta ezeket, a maga nemében a legjobb is volt vele 😊

Régen volt egy Real meccs, amikor szabálytalan hazaadas miatt szabit kaptak kb 7 méterre a kaputól, mindenki beállt a kapuba és imádkozott az életéért meg Roberto Carlos futott neki 😊 Aztán jó fej volt és laposan bombazta be
FLZOLI
annyira nem volt az lapos:
 www.youtube.com/watch?v=l4LHr-YnPWs&ab_channel=Jjacoboniebla

de valóban jó arc volt, nem lőtt agyon senkit 😀
eaglesmcnabb
nemcsak lapos nem volt, de hazaadás sem.
slowmotion
Elveszel a részletekben

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan
dugo93

eaglesmcnabb
Carlos azért teljesen másképp rúgta ezeket, a maga nemében a legjobb is volt vele 😊

Régen volt egy Real meccs, amikor szabálytalan hazaadas miatt szabit kaptak kb 7 méterre a kaputól, mindenki beállt a kapuba és imádkozott az életéért meg Roberto Carlos futott neki 😊 Aztán jó fej volt és laposan bombazta be
FLZOLI

eaglesmcnabb
nemcsak lapos nem volt, de hazaadás sem.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 340 — je suis poloska
dugo93

eaglesmcnabb

FLZOLI

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
dugo93

eaglesmcnabb

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
dugo93

eaglesmcnabb
Hristo Stoichkov tudott még ilyeneket...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 340 — je suis poloska
dugo93

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Bosszú a törtnelemért tour starts now :
Törökország pipa
Következő : oroszok
Btw szerintem Orbán szólt Erdogannak hogy engedjék már a győzelmet, Erdogan ellenajánlata az volt erre hogy nem támadnak, de a védekezésből nem engednek. Szerencsére a gólszerzésre ott van Szobi 😊
Heisman Trophy
Amilyen cikkek jöttek előtte, hogy nincs gyenge pontja a torokoknek... Jobb csapat volt a magyar, még akár posztonkenti összehasonlításban is. Nyilván ez a meccs 50e fanatikus muzulmán előtt más tészta, de ez senkit nem érdekel, ezt kellett megoldani. Hátha Erdogan szívére is tesz egy kis stresszt ez a győzelem 😊

több mint 5 éve
Értem én hogy kár logikát keresni, de a trollfoci miért érzi azt hogy állandóan ugye én megmondtam stílusban védenie kell Szoboszlait?

Rég nem követem a "munkasságuk" mert már jó ideje ugyan olyan károsak mint a honi focipöce többi szereplője, de így belepörgetve állandóan ez a pikirt álvédekező stílus mintha a világ osszeeskudott volna a gyerek ellen..

több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 647
Nem pattant az meg. Gyakorlatilag ennek a technikának a tökéletes kivitelezését láttuk. Itt ugye az a lényeg, hogy lábfejjel hatalmas erővel meg tudja lőni és ami a legfontosabb, hogy ne pörögjön a labda. Na, ez meg se mozdult. Ha nem pörög, az aerodinamika teljesen más, mint egy csavart labdánál, ahol pont az a lényeg, hogy nagyon forogjon a labda (annál jobban tekeredik). Ennek ugye az az előnye, hogy teljesen kiszámíthatatlan irányváltásokat tesz a labda, épp ezért borzasztó nehéz védeni. Épp egy ilyen irányváltás látható a sorfal környékén is, ami miatt a kapu mögül teljesen úgy tűnik, mintha megpattanna, de a hátsó/oldalsó kamerából látszik, hogy nem. Olyan technika, amihez kell szerencse, de egy belsős tekeréssel az életbe nem lő 30ról gólt az ember.

Szerkesztette: dugo93

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Ha ezt a NL-csoportot megnyerjük, akkor kijutunk valahova?
Mikor játszunk egy a szintünkön lévő erős, nívós csapattal?
Sobri Jóska
Hát az UEFA szabályzatát pontosan senki nem érti ahogy komplikálják. Minnél jobban játszunk annál jobb helyzetbe helyezhetjük magunkat a VB-pótselejtezőre
Heisman Trophy
Milyen pót?
A VB-selejtezők még el se kezdődtek, nem?
Sobri Jóska
A Nemzetek Ligáját részben összekapcsolták a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjével. A világbajnokság selejtezőjéből a 10 csoportgyőztes közvetlenül kijut a világbajnokságra. A 10 második helyezetthez csatlakozik az UEFA Nemzetek Ligájából az összesített rangsor alapján az a két legjobb csoportgyőztes, amely nem jutott ki a világbajnokságra vagy nem jutott be a második fordulóba. A 12 csapatot három ágra sorsolják, áganként négy csapatot. Az ágak egyenként két elődöntőből és egy döntőből állnak, mindegyik mérkőzésre a hazai pályán játszó csapatot sorsolják. A három ág győztese kijut a világbajnokságra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...