Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
44 meccs alatt 53 gól a termése Lewanak.
És nem kapta meg a díjat xy eset miatt. 🤡
One-Hit Wonder vagy fogja tudni hozni a kövi szezonban is ezt a fajta termelést?
Coolearie
Lewa az utóbbi 3-4 év legjobb centere szerintem. Ebbe szerintem a Real drukkerek is megegyeznek, hogy jobb mint Benzema.
Ha BL-t nyer a Bayern, akkor kapja meg az Aranylabdát.
Kenny
Most nem adjak ki az aranylabdát a jarvany miatt. Lewa elkepesztoen termel most és Sanéval kapott még egy kiszolgáló főt, és Flick vmit nagyon kitalált.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 640 — Amerikai sportok rajongója
Elfelejtettem, hol lehet utánanézni: a stat guruk közül kitenné ide valaki, hogy mennyi a költségvetése az FTC-nek és a Djurgardennek, ill. mennyi a játékosok "eszmei értéke"?
nagylaza
Tm szerint duplaannyi a Fradi értéke.
Mit fostok már előre? Sima színtelen-szagtalan tucatcsapat, idén megnyerték ugyan a bajnokságot, de előtte kb ilyen hetedik helyeik voltak. Nem nagy szám a svéd bajnokság se.
warr_b
Ez kb. a Fradira és a magyar bajnokságra is igazak, gondolom azért.😀
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Inkább örüljetek hogy a Djurgardens megelőzte a Malmöt 1 ponttal, mert ha a Malmö jönne na akkor lenne egyoldalú a meccs.
A másik meg hogy semmivel se nehezebb ez mint a Ludogorets, sőt a bolgárok ezelőtt és most is stabil részvevők voltak.
Heisman Trophy
Csak a baj hogy a Fradi tavaly nem volt kiemelt. Most az és jöhetett volna az izlandi csapat, északír, ergo sokkal kevésbé veszélyes csapatok, de azért sikerült teljesen váratlan módon az elérhető messze legnehezebben kihúzni.
A másik. Az uefa kalapbeosztásat érti valaki? Mert területi alapon nem értem. Egyéb alapon nem értem.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Ha olyan edzo kell a Juvenak aki elso eveben BL-t nyer akkor csak Di Matteo johet szoba 😀
Borbinho
Jött is Pochettino.
Coolearie
Akarod mondani Pirlo 😊

Nekem nagyon tetszik ez a kinevezes, nala talan nem lesz elvaras a BL gyozelem azonnal, talan kap 1-2 evet ujraepiteni a csapatot.
Plusz egyre tobb nagy csapatnal lehetoseget kapnak a korabbi legendak ami szimpatikus
Borbinho
amíg croni ott van addig sztem minden évben kötelező a BL győzelem
Negritis
A pillanat, amikor Bonucci a legközelebb volt a BL-serleghez.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 615 — beers & Packers
Elfelejtettem, hol lehet utánanézni: a stat guruk közül kitenné ide valaki, hogy mennyi a költségvetése az FTC-nek és a Djurgardennek, ill. mennyi a játékosok "eszmei értéke"?
nagylaza
Mit fostok már előre? Sima színtelen-szagtalan tucatcsapat, idén megnyerték ugyan a bajnokságot, de előtte kb ilyen hetedik helyeik voltak. Nem nagy szám a svéd bajnokság se.
warr_b
A múltbéli tapasztalatok alapján nem tartom indokolatlannak a Fradi-szurkerek mérsékelt optimizmusát.
több mint 5 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Inkább örüljetek hogy a Djurgardens megelőzte a Malmöt 1 ponttal, mert ha a Malmö jönne na akkor lenne egyoldalú a meccs.
A másik meg hogy semmivel se nehezebb ez mint a Ludogorets, sőt a bolgárok ezelőtt és most is stabil részvevők voltak.
Heisman Trophy
A Malmö nem jöhetett, volna. Ők ugyanúgy kiemeltek lettek volna mint az FTC.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pontosabban:

Fradi: 24,15 M
svédek: 12,15 M

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza

több mint 5 éve
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Mik ezek a negatív hullámok?
2-1 lesz ide. Kész
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Vicc hogy magasan a legnehezebbet sikerült megkapni. Jó lett volna egy sima meccs, ez nehezen lesz az.
davemayer
Sima lesz az, csak ellenkező irányba.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Vicc hogy magasan a legnehezebbet sikerült megkapni. Jó lett volna egy sima meccs, ez nehezen lesz az.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 071 — The Mathematician
Svéd bajnok, kiemeltként nehéz lett volna erősebb ellenfelet kapni. Mondjuk 1.01 odds volt rá.
2 meccses párharcban nem aggodnék, de 1 meccsen lehet bármi. Legalább nem műfű lesz odakinn.
tüsi91
én 1 meccsen se hiszem hogy több esélye lenne a fradinak továbbjutni, hát még 2n

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Meglepődtem volna, ha nem a svédeket kapjuk. Bár én arra számítottam, hogy mehetünk hozzájuk idegenbe, de biztos mellé nyúlt a fickó a sorsolásnál, ugrott az éves bónusz egy része 😀

Nyilván megint a lehető legnehezebb ellenfél, de meg kell oldani, különben semmi értelme csoportkörökről álmodozni.

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Svéd bajnok, kiemeltként nehéz lett volna erősebb ellenfelet kapni. Mondjuk 1.01 odds volt rá.
2 meccses párharcban nem aggodnék, de 1 meccsen lehet bármi. Legalább nem műfű lesz odakinn.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
One-Hit Wonder vagy fogja tudni hozni a kövi szezonban is ezt a fajta termelést?
Coolearie
Lewa az utóbbi 3-4 év legjobb centere szerintem. Ebbe szerintem a Real drukkerek is megegyeznek, hogy jobb mint Benzema.
Kenny
Benzema jobb támadó, Lewa jobb center/befejezo.
Toca
Akkor így helyes, igazad van.

Djurgarden-t csak megverjük, mondjuk egy meccsen lehet bármi 😀

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 508 — Vikings fan
Coolearie
Kenny
Benzema jobb támadó, Lewa jobb center/befejezo.
több mint 5 éve
Pécs-Győr: addig nem lettek betalálva a győriek, amíg nem kezdték szidni a pécsieket. Innen mondjuk már nem volt visszaút, a mellettük lévő szektor beszólt, erre a győriek 2x indultak meg a kerítés ajtót rugdalva, de bent nem lett nagyobb balhé. Mondjuk ha szidás van, az nálam bőven belefér. Máshol is van, nyugi.
De legalább végre focihangulat volt itt is 😊
NB2
Lehet az én ingerküszöböm irreálisan magas, de ha azt mondja valaki, hogy “buzi pesti, a kurva anyád” még nem támad kedvem ajtót rugdalni.
Sobri Jóska
Nyilván a szurkolótáborok jelentős része viszont olyan emberekből áll, akinek az anyázás meg a fizikai erőszak épp olyan alapvető része a mindennapos társadalmi interakcióknak, mint normális embereknek a kézfogás vagy a small talk.
Kampman
A kilencvenes években ez még talán igaz is lehetett, manapság viszont már nincsen lófasz se, még a fradisták is kezesbárányok.
warr_b
A mentalitásra gondoltam elsősorban, igaz, hogy a régi nagy balhék már nincsenek.
Kampman
Az lehet, de kimerül némi buziemeleszben, mocskoslilákban meg szarakispestben általában.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 113
Pécs-Győr: addig nem lettek betalálva a győriek, amíg nem kezdték szidni a pécsieket. Innen mondjuk már nem volt visszaút, a mellettük lévő szektor beszólt, erre a győriek 2x indultak meg a kerítés ajtót rugdalva, de bent nem lett nagyobb balhé. Mondjuk ha szidás van, az nálam bőven belefér. Máshol is van, nyugi.
NB2
Lehet az én ingerküszöböm irreálisan magas, de ha azt mondja valaki, hogy “buzi pesti, a kurva anyád” még nem támad kedvem ajtót rugdalni.
Sobri Jóska
Nyilván a szurkolótáborok jelentős része viszont olyan emberekből áll, akinek az anyázás meg a fizikai erőszak épp olyan alapvető része a mindennapos társadalmi interakcióknak, mint normális embereknek a kézfogás vagy a small talk.
Kampman
A kilencvenes években ez még talán igaz is lehetett, manapság viszont már nincsen lófasz se, még a fradisták is kezesbárányok.
warr_b
A mentalitásra gondoltam elsősorban, igaz, hogy a régi nagy balhék már nincsenek.

több mint 5 éve
NB2
Sobri Jóska
Kampman

több mint 5 éve
Kiss Laci:
"...a Vasas simán visszakerül majd az első osztályba. A csapat előbb-utóbb felül majd arra a vonatra, ami végigszáguld a kijelölt úton és meg sem áll a végállomásig. Ott majd lehet átülni, átcuccolni az első osztályra."
És még egy:
"A Vasas most irigylésre méltó helyzetben van, olyan támogatót, olyan hátteret nyert és kapott, amit annak idején még Gáspár Sanyi bácsi, a legendás SZOT-vezér, a klub egyik hatalmas szurkolója sem tudott biztosítani a Kádár-rendszerben."
 www.vasasfc.hu/hirek/kiss-froccs_verszomjas_angyalfoldieknek-4545
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 113
NB2
Sobri Jóska

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Coolearie

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 319 — Bears & Illinois fan
Coolearie
lewára semmiképp se mondanám h one hit wonder 😀
előző szezonokban is szépen termelt ha megnézed:
51 / 42
47 / 43
48 / 41
47 / 40
 en.wikipedia.org/wiki/Robert_Lewandowski#Club
az idei 53 több mint korábban, de nem annyival hogy one hit wondernek mondanám
az első bayern-s évét leszámítva 40 felett rúg
Negritis
Csak a focizni nem tudó bajnokságban játszik.......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png