Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/06/02/hnk_rijeka-nk_osijek_igor_pajac_jatekvezeto_eltiltas_kleinheisler_laszlo_kiallitas_rijeka-osijek_horvat_kupa/Én csak Kleinheisler második sárgáját láttam, de ott nem rajta múlt, nem rúgta agyon a csávót, az ütemtelen becsúszás szerintem pedig érhet sárgát. Necces, de ha van valakinek sárgája, így nem lehet odamenni mert tálcán kínálta, hogy kiállítsák.
mondjuk tényleg érdekesen ténykedett, a tizenegyes nevetséges volt, Lacika egyébként úgy rúgta fel második sárgáért a csókát, hogy valójűban elcsúszott előtte keresztben, a végén meg olyan nyújtott lábas becsúszások mentek büntetlenül, aminek csak a gondolata is alsó hangon három meccses eltiltás.
na de azt le lehetett vonni a meccsből, hogy a horvát szövetséget még nem tudta Lőrinc megvenni, ott még mindig a Dinamo és a Rijeka fingja a passzátszelet.
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Klasszikust csak pontosan és szépen 😊aztakurva, már 7 éve volt? 😀szerk.: videó még jobb. aranybánya. eleve kár, hogy Fecze nincs még ott, mert lehetne angol versenyt rendezni köztük, hogy fog taktikát magyarázni ilyen angollal? kedvenc mondatom: what do you think, you can shake up them? yes, they have to shake.Felélesztenek egy 7 évvel ezelőtti őrületet 😊
várom az új mekis shaket, ami lila fehér színű ...
csebi
www.youtube.com/watch?v=8f7wj_RcqYk
empty taxi
személyes kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=rgg1WUJhUc4
Borbinho
www.youtube.com/watch?v=vKNl5ZyNeyg
több mint 5 éve
Oszt melyik ?Talán van különbség félrelépés és rasszizmus között (mindkettő erkölcstelen, de csak az egyik bűncselekmény).még jó, hogy a Dinamo nem posztolt ilyen képet, mikor Terry is... oh waitHagyd, megvan mára a boldogsága. 😌 Haters gonna hate... 💁♂️XD, nem hittem volna hogy egy elvileg értelmes közegben elhangzik eztwitter.com/LFC/status/1267480682663682051?s=19Picit kepmutato egy olyan csapattol ami nyiltan kiallt a patkany mellett, majd 9 ev utan kert bocsanatot Evratol (holott bizonyitek volt ra h a patkany mit mondott neki/ra)...
Mikey
Borbinho
Rynald
Mikey
slowmotion
Borbinho
több mint 5 éve
Mint United fan, imádom Evrát, deee a kedvenc megmozdulásom tőle akkor is ez 😀azért ne állítsuk már be Evrát se szentnekLábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.Azért oda ne jussunk el, h Suarezt mosdatjuk 😀
gdavid
Szerintem attól, hogy Uruguayban v Argentínában nem számít rasszistának a kifejezés (ahol egyébként viszonylag kevés fekete ember él), Angliában ne negrozzon le senkit. (De utána az h nem volt hajlandó kezet fogni Evraval se arra utal, h mennyire nincs baja a szinesbőrűekkel).
Borbinho
www.youtube.com/watch?v=atKM3tWcjKM
Negritis
Nem emlékszem más játékosra, akinek sikerült az a bravúr, hogy a kezdés előtt kiállítsák 😀
több mint 5 éve
twitter.com/TheBeardedRauI/status/1267939120501927937😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/06/02/hnk_rijeka-nk_osijek_igor_pajac_jatekvezeto_eltiltas_kleinheisler_laszlo_kiallitas_rijeka-osijek_horvat_kupa/mondjuk tényleg érdekesen ténykedett, a tizenegyes nevetséges volt, Lacika egyébként úgy rúgta fel második sárgáért a csókát, hogy valójűban elcsúszott előtte keresztben, a végén meg olyan nyújtott lábas becsúszások mentek büntetlenül, aminek csak a gondolata is alsó hangon három meccses eltiltás.
na de azt le lehetett vonni a meccsből, hogy a horvát szövetséget még nem tudta Lőrinc megvenni, ott még mindig a Dinamo és a Rijeka fingja a passzátszelet.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
És ha azért nem fogott kezet vele, mert megharagudott rá?Lábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.Azért oda ne jussunk el, h Suarezt mosdatjuk 😀
gdavid
Szerintem attól, hogy Uruguayban v Argentínában nem számít rasszistának a kifejezés (ahol egyébként viszonylag kevés fekete ember él), Angliában ne negrozzon le senkit. (De utána az h nem volt hajlandó kezet fogni Evraval se arra utal, h mennyire nincs baja a szinesbőrűekkel).
Borbinho
Mit fogdossa?
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-a-hertha-jatekosa-megdontotte-a-futorekordot-2765351

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Most minden Liverpool szurkoló rosszul fog aludni. 😕Ha tényleg a játékosok kezdemenyezték akkor is a poolt képviselve teszik.XD, nem hittem volna hogy egy elvileg értelmes közegben elhangzik eztwitter.com/LFC/status/1267480682663682051?s=19Picit kepmutato egy olyan csapattol ami nyiltan kiallt a patkany mellett, majd 9 ev utan kert bocsanatot Evratol (holott bizonyitek volt ra h a patkany mit mondott neki/ra)...
Mikey
Borbinho
1. Mért képmutató dolog egy szervezettől, ha pozitiv irányba változik? Ha elkövetsz egy hibát, amiért utólag bocsánatot is kérsz, meddig kell vezekelni, hogy ne nevezzenek képmutatónak? Nem mintha anno arról lett volna szó, hogy a Liverpool egy rasszista szervezet lett volna (ettől még hibáztak nyilván), szóval igy a dolgok súlyát tekintve azért elég komoly probléma van az arányokkal szerintem, amikor képmutatást kiállt valaki az eset kapcsán.
2. Ezt az egészet a játékosok kezdeményezték, akik közül az akkor még kb vizesfiú Hendersonon kivül szerintem senki más nem volt a csapat tagja. A stábból sem sokan. Nekik pláne mi közük van Suarez bevédéséhez?
Néha az az érzésem, hogy mivel a Liverpool és Klopp ilyen tipikus jó fiú, erkölcsi győztes arcok, meg karakterek, meg szépen bele is élik magukat ebbe a karakterbe, ami egyébként jól is passzol a klubhoz, ezért a rivális drukkerek kákán keresve a csomót próbálnak ellentmondásokat keresni a viselkedésükben, meg képmutatást belemagyarázni oda, ahova csak lehet, mert egyszerűen muszáj keresniük valamit, ami miatt úgy igazán utálni tudják őket.
Rynald
Azzal mentegetőzni utólag hogy ok megbantuk meg megváltoztunk... aha oké. Csak az a baj hogy ez nem volt olyan rég hogy ne emlékeznék pontosan arra hogyan is folyt le ez az ügy és amíg konkrét bizonyíték nem volt a pool vérre menően védte azt a köcsögöt, majd utána meg elhallgatott. Igazán nem határolódott el a játékostól és semmi nagyobb következménye nem lett.
Ettől persze nem lett a pool rasszista klub de a vezetőség nálam leírta magát és ehhez ugyan semmi közük a mostani játékosoknak vagy Kloppnak (akit nem tudok utálni olyan jól csinálja amit csinál - csak rossz helyen teszi) de attól még az a korábbi ügy nem lett elfelejtve.
davemayer
Különösen vicces ez annak a csapatnak a szurkolójától, akinek szurkolsz.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
jólvan Storck is megkapta a kötelező kötetet mielőtt nyilatkozott volna:„Itt tüzes magyar emberek laknak”
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nb1.hu/otp-bank-liga/tovabbra-is-az-nb-i-a-legnepszerubb😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Holnap a portugálok is újraindulnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
??azért ne állítsuk már be Evrát se szentnekLábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.Azért oda ne jussunk el, h Suarezt mosdatjuk 😀
gdavid
Borbinho
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
azért ne állítsuk már be Evrát se szentnekLábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.Azért oda ne jussunk el, h Suarezt mosdatjuk 😀
gdavid
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.Azért oda ne jussunk el, h Suarezt mosdatjuk 😀
gdavid
több mint 5 éve
aztakurva, már 7 éve volt? 😀szerk.: videó még jobb. aranybánya. eleve kár, hogy Fecze nincs még ott, mert lehetne angol versenyt rendezni köztük, hogy fog taktikát magyarázni ilyen angollal? kedvenc mondatom: what do you think, you can shake up them? yes, they have to shake.Felélesztenek egy 7 évvel ezelőtti őrületet 😊
csebi
empty taxi
személyes kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=rgg1WUJhUc4
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 589
😀Lábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.azon kívül hogy fekete, mire célzol?
gdavid
Negritis
www.szeretlekmagyarorszag.hu/50-cent-benezte-a-negrot/
több mint 5 éve
szerk.: videó még jobb. aranybánya. eleve kár, hogy Fecze nincs még ott, mert lehetne angol versenyt rendezni köztük, hogy fog taktikát magyarázni ilyen angollal? kedvenc mondatom: what do you think, you can shake up them? yes, they have to shake.Felélesztenek egy 7 évvel ezelőtti őrületet 😊
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.azon kívül hogy fekete, mire célzol?
gdavid
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lábjegyzetként olvasson már mindenki utána, hogy Latin-Amerikában mit is jelent a negro/negra szó.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Ha tényleg a játékosok kezdemenyezték akkor is a poolt képviselve teszik.XD, nem hittem volna hogy egy elvileg értelmes közegben elhangzik eztwitter.com/LFC/status/1267480682663682051?s=19Picit kepmutato egy olyan csapattol ami nyiltan kiallt a patkany mellett, majd 9 ev utan kert bocsanatot Evratol (holott bizonyitek volt ra h a patkany mit mondott neki/ra)...
Mikey
Borbinho
1. Mért képmutató dolog egy szervezettől, ha pozitiv irányba változik? Ha elkövetsz egy hibát, amiért utólag bocsánatot is kérsz, meddig kell vezekelni, hogy ne nevezzenek képmutatónak? Nem mintha anno arról lett volna szó, hogy a Liverpool egy rasszista szervezet lett volna (ettől még hibáztak nyilván), szóval igy a dolgok súlyát tekintve azért elég komoly probléma van az arányokkal szerintem, amikor képmutatást kiállt valaki az eset kapcsán.
2. Ezt az egészet a játékosok kezdeményezték, akik közül az akkor még kb vizesfiú Hendersonon kivül szerintem senki más nem volt a csapat tagja. A stábból sem sokan. Nekik pláne mi közük van Suarez bevédéséhez?
Néha az az érzésem, hogy mivel a Liverpool és Klopp ilyen tipikus jó fiú, erkölcsi győztes arcok, meg karakterek, meg szépen bele is élik magukat ebbe a karakterbe, ami egyébként jól is passzol a klubhoz, ezért a rivális drukkerek kákán keresve a csomót próbálnak ellentmondásokat keresni a viselkedésükben, meg képmutatást belemagyarázni oda, ahova csak lehet, mert egyszerűen muszáj keresniük valamit, ami miatt úgy igazán utálni tudják őket.
Rynald
Azzal mentegetőzni utólag hogy ok megbantuk meg megváltoztunk... aha oké. Csak az a baj hogy ez nem volt olyan rég hogy ne emlékeznék pontosan arra hogyan is folyt le ez az ügy és amíg konkrét bizonyíték nem volt a pool vérre menően védte azt a köcsögöt, majd utána meg elhallgatott. Igazán nem határolódott el a játékostól és semmi nagyobb következménye nem lett.
Ettől persze nem lett a pool rasszista klub de a vezetőség nálam leírta magát és ehhez ugyan semmi közük a mostani játékosoknak vagy Kloppnak (akit nem tudok utálni olyan jól csinálja amit csinál - csak rossz helyen teszi) de attól még az a korábbi ügy nem lett elfelejtve.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Biglájk, örülök h nem nekem kellett ezt beírnitwitter.com/LFC/status/1267480682663682051?s=19Picit kepmutato egy olyan csapattol ami nyiltan kiallt a patkany mellett, majd 9 ev utan kert bocsanatot Evratol (holott bizonyitek volt ra h a patkany mit mondott neki/ra)...
Mikey
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
My bad, azt hittem a Bridge sztorira gondoltal.milyen félrelépés? Rio öccse kinek a felesége?Talán van különbség félrelépés és rasszizmus között (mindkettő erkölcstelen, de csak az egyik bűncselekmény).még jó, hogy a Dinamo nem posztolt ilyen képet, mikor Terry is... oh waitHagyd, megvan mára a boldogsága. 😌 Haters gonna hate... 💁♂️XD, nem hittem volna hogy egy elvileg értelmes közegben elhangzik eztwitter.com/LFC/status/1267480682663682051?s=19Picit kepmutato egy olyan csapattol ami nyiltan kiallt a patkany mellett, majd 9 ev utan kert bocsanatot Evratol (holott bizonyitek volt ra h a patkany mit mondott neki/ra)...
Mikey
Borbinho
Rynald
Mikey
slowmotion
| Amúgy nem értem miért kell ennyire védeni az "erkölcsi győztes arcok"at, ki támadta Kloppot vagy a játékosokat?
Engem aztán kurvára hidegen hagy, a Barcán kívül nem utálok egy csapatot se (sőt ha pl City vs Pool közül kéne választani, akkor még a vörösöket is választanám).
Ez az akkori edző + a klubvezetés sara. ezért had vegyem már elő a klubot. biztos nem volt épp PR-osuk akkoriban.
Rynald kérdésére válaszolva: nemtom, mivel idén kért bocsánatot a Pool amiatt ami 9 éve történt, legyen mondjuk jövőre? megfelel?
|
Pep tudtommal pl mai napig nem kért bocsánatot Robi Carlostól, szóval igazából még gyors is volt a Pool reakciója
Borbinho
slowmotion
Annyiban mas, h Terry azota is tagadja, mig Suarez beismerte h azt mondta h negro (amivel o vedekezett, az h a spanyolban az nem rasszista jelzo).
De mint mar irtam, mea culpa.
több mint 5 éve
Illetve megkövetem magam, és belátom, igazatok van. Főleg a jelenlegi helyzetben, fontos, hogy azok, akiknek van hangja (politikusok, zenészek, csapatok, sportolók, egyéb "influenszerek"), az egységesség és az elfogadás felé "terelje" a követőit.Na ez szép. Sajnos nagyon ritka manapság az olyan ember, aki belátja és be is ismeri.
Borbinho
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May