Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
jovic mekkora passz atyaég
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Waltner qrva szimpatikus, nem gondoltam volna róla, le a kalappal előtte, szurkolok, hogy vhogy maradjanak benn.egyébként Waltner a tavalyi utolsó NBII-es meccs előtt úgy nyilatkozott (amikor már megvolt a feljutás), hogy arra is fel volt készülve, hogy idén már nem ő az edző. úgy látszik, Disztl belement, hogy a nevére vegye a csapatot.
gabokocka
aztán idén lenyilatkozta azt is, hogy lehetett volna erősíteni, de azt akarták, hogy azok a játékosok játszhassanak az MBI-ben, akik a feljutást kiharcolták. mondjuk az első állítás szerintem necces, de valamivel meg kellett indokolni. ezért ment el Rajczi is - mert tosztak erősíteni, neki meg nem volt kedve pofozózsákot játszani.
mondjuk érdekesek a tulajdoni viszonyok is, az újjászervezett csapat tulajdonosi köre gondolom addig akarta kivenni a betett pénzt, amíg lehet, úgyhogy a tavasz közepén eladták a csapatot valami ismeretlen tulajdonosnak (teljesen komoly, a tulajdonos cég valahol Újhartyánban vagy hol egy kis utcában van bejegyezve, és nem is NER-közeli "üzletember" vagy pártfunkcionárius, mint az MBI-es csapatok túlnyomó részénél), aztán gondolom az új tulaj is felmarkolja a 3T-t (tévé, tao, tipszmiksz), és továbbpasszolja a Rákóczit két marék szotyiért, vagy felszámolja.
több mint 6 éve
Waltner qrva szimpatikus, nem gondoltam volna róla, le a kalappal előtte, szurkolok, hogy vhogy maradjanak benn.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ők le is vetetik a mezt velük. Ez így megy meg is verik őket. Gyalázat.a diosgyor jatekosok, kb minden edzot megbuktattak az elmult evekben. fasza a nezoknek...Sztem inkább edzőt akarnak buktatni de ezek a szerencsétlen vezetők sose teszik ki ezt a kóklert..Az peldaul , hogy latvanyosan nem akarnak focizni. De ha ennyire szar am legyen.Egyébként szerinted mi a bunda tárgya?Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Orbitalis bunda szaga van.
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
gabokocka
A vereség? Esetleg nagy arányú vereség?
gordon
Kenny
gordon
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 571
a diosgyor jatekosok, kb minden edzot megbuktattak az elmult evekben. fasza a nezoknek...Sztem inkább edzőt akarnak buktatni de ezek a szerencsétlen vezetők sose teszik ki ezt a kóklert..Az peldaul , hogy latvanyosan nem akarnak focizni. De ha ennyire szar am legyen.Egyébként szerinted mi a bunda tárgya?Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
gabokocka
gordon
Kenny
gordon
több mint 6 éve
Ne basszál fel, hogy a cserék el vannak fáradva ebbe a kurva nagy sebességben??? 😅 úgy hogy a diók nem diktálnak semmilyen iramot...Ezt a Fradit a Paks megfirkáljaAz megvan, hogy 1el kevesebben vannak? 😊
petey
gordon
több mint 6 éve
Úgy látom visszatérünk a világ lúzerei csoportjába. Már nagyon hiányoztunk onnan. Miért is vertük volna meg idegenbe az ágyúcskákat...............kicsit nagy lesz a hátrány a Pool és a City mögött.
több mint 6 éve
Ezt a Fradit a Paks megfirkáljaAz megvan, hogy 1el kevesebben vannak? 😊
petey
több mint 6 éve
Nem, ezek ennyire szarok. Ha idén se esnek ki, az a világ csodája lesz.Vagy három éve érik nekik.
gabokocka

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Sztem inkább edzőt akarnak buktatni de ezek a szerencsétlen vezetők sose teszik ki ezt a kóklert..Az peldaul , hogy latvanyosan nem akarnak focizni. De ha ennyire szar am legyen.Egyébként szerinted mi a bunda tárgya?Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
gabokocka
gordon
Kenny
több mint 6 éve
Az peldaul , hogy latvanyosan nem akarnak focizni. De ha ennyire szar am legyen.Egyébként szerinted mi a bunda tárgya?Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
gabokocka
gordon
több mint 6 éve
Sztem nem bunda, én írtam hogy ezek ennyire szarok.
több mint 6 éve
Egyébként szerinted mi a bunda tárgya?Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
gabokocka
több mint 6 éve
Én 20 perce az a csatár gyereket nézem , Tabakovics asszem. A melegítő játékosok többet mozognak..Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
gabokocka
több mint 6 éve
Az oké, de hogy emberelőnyben 30-70 a labdabirtoklás, és nem tudnak kettőt passzolni, az azért na...Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Kenny
Ennyit tudnak.
gordon
több mint 6 éve
Total erthetetlen mit muvel a diosgyor.Mi a bunda? Hogy kikapnak a grupamaba? 1.20 as szorzó...
Kenny
Ennyit tudnak.
több mint 6 éve
Nem, ezek ennyire szarok. Ha idén se esnek ki, az a világ csodája lesz.
több mint 6 éve
Total erthetetlen mit muvel a diosgyor. Orbitalis bunda szaga van.
több mint 6 éve
Sajnálom a Diósgyőr szurkolókat de ez egy mb2 es edző mb2 es csapata...
több mint 6 éve
Úristen ez a meccs, 5 kapufa fél óra alatt. 😀
több mint 6 éve
a Vidi is belehúzott most nézem. Zsóri(bár őt szezon végén már mondták), illetve Pantics is be lett jelentve. Nikolics meg úgy néz ki télen jön, házat már vett és be is íratta a gyerekeket suliba.Nikolic kb fel eve fix, hogy jon.
petey
Bamgoyeval mivan?tavaly jol mozgott a haladasban nalatok viszont nem lattam meg.
Kivancsi leszek erre a versenyfutasra a ket csapat kozott.
több mint 6 éve
Arsenal vedelem megint katasztrofa.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
a Vidi is belehúzott most nézem. Zsóri(bár őt szezon végén már mondták), illetve Pantics is be lett jelentve. Nikolics meg úgy néz ki télen jön, házat már vett és be is íratta a gyerekeket suliba.
több mint 6 éve
Oké nehéz a sorsolás de az utolsó kettő 3-0 nem mutat jól sztem.azért mondtam, hogy várjunk még a verdikttel3 forduló nem mérvadó, 31 van még vissza.Preetz nem akarta, hogy Dárdai túlnőjön rajta, aztán még a végén kiderül, hogy ez a döntés lett a katalizátor.Amúgy az egészben az a legszomorúbb h az új csávó egyből kolthetett annyit mint Dárdai kb a teljes ideje alatt, ami a legnagyobb vita volt Pali és Preetz között. Lassan kezdett a Bréma, Mainz és a Schalke Gladbach sem volt meggyőző, megnézném őt vmeik jobb forrással rendelkező csapat padján.Hertha közben egy sima 0:3 a Schalke ellen. 3 forduló után 16. helyen, kiváncsi vagyok mi lesz ebből...#NoDárdaiNoParty
Jan
Atik15
csebi
De azért várjunk még a verdikttel.
Mondjuk a kétszeres szorzó azért ajándék volt 😊
slowmotion
Nekem az az érdekes, hogy -az előzmények ismeretében, plusz a Dárdai cut indoklása alapján- az új HC és Preetz sorsa mennyire van összekötve. Valszeg nagyon.
Jan
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.