Soccer
42 feliratkozó
több mint 6 éve
A Juve lefocizza a franciákat, les gólt lőnek, majdnem tizit kapnak, de persze kikapnak majd bakker.Na majd Torinóban....
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
ezt a rohadt kurva színész bagázst...ezért utálom ezt a rohadt focit, ilyen buzi cigánykodást már
több mint 6 éve
Carvajal is egy idióta
több mint 6 éve
hülye egy meccs, mert folyton a másik szerez gólt 😊mondjuk tényleg ilyen gyenge Realra semmi szükség nincs a legjobb 8-ban sem
több mint 6 éve
Tudtam, hogyxHajdúbé eljinxeli szerintem direkt csinálta 😛 (azt mondta a City áll közelebb a gólszerzéshez....)
több mint 6 éve
Ha nem lenne ilyen szar a meccs (nem bunkereznenk) mar menne a city harommal. Hihetetlen szarok vagyunk, isco es vinicius alkalmatlan a kontrajatekra sajna, pedig ma ha ok nem villannak akkor mas nem fog. Kroos hihetetlenul hianyzik innen.
Ebbol a keretbol egyedul Casemiro es Kroos lenne vilagvalogatott szerintem max. Valverde es Mendy meg egyszer az lehet. Modric es Carvajal hihetetlenül lassu sajnos ezen a szinten.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az megvan, hogy egy magyar bűnbanda meghekkelte a PSG-t és a saját bankszámlájukra utaltak nekik pénzt a franciák? Zseniális 😀😀😀DD
több mint 6 éve
CR nélkül szürkék lettek, itt vannak, mert annyira nem szarok, de ha nem lesz nagyon jó a sorsolásuk meglepődnék ha a 4-be jutnánakNekem jóval erősebbnek tűnik a real kerete, nálam az ilyen gürdogan, mahrez, otamendi messze nem top játékosok..Nem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Te nem lehet hogy a Cityt nézted véletlenül?
gordon
Azért a világválogatott erős...
Toca
gordon
több mint 6 éve
Nekem jóval erősebbnek tűnik a real kerete, nálam az ilyen gürdogan, mahrez, otamendi messze nem top játékosok..Nem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Te nem lehet hogy a Cityt nézted véletlenül?
gordon
Toca
több mint 6 éve
ha a City megnyeri a BL-t akkor sem engedik indulni vajon a BL-ben?😊sztem 1 év max EL-t kapnak végül
(jó tudom nem fogja és jó tudom nem tiltják el)
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Te nem lehet hogy a Cityt nézted véletlenül?
gordon
több mint 6 éve
Nem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Persze, mert Hazard serult. Kerdezd csak mekit!
gordon
több mint 6 éve
Nem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....
több mint 6 éve
ha a City megnyeri a BL-t akkor sem engedik indulni vajon a BL-ben?😊(jó tudom nem fogja és jó tudom nem tiltják el)
több mint 6 éve
dawyd728
4 310
Ez a Braga 180-ból 60-ig kijátszotta magából azt ami benne volt.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 971
en hagytam ki... kapus letemre.Én gonoszabb voltam először magamban | úgy könnyű, ha nem is lőhettél | 😉 😛Soha az életemben nem hagytam ki 11-est... igaz, csak NB2-ig vittem..Még én sem, csak sajnos nem is lőhettem.
Az első félidőben el kellett volna dönteni!
GO GERS!!!
LoveSobri
kristóf17
dande
de fogtam is 😀
több mint 6 éve
Én gonoszabb voltam először magamban | úgy könnyű, ha nem is lőhettél | 😉 😛Soha az életemben nem hagytam ki 11-est... igaz, csak NB2-ig vittem..Még én sem, csak sajnos nem is lőhettem.
GO GERS!!!
LoveSobri
kristóf17
több mint 6 éve
Soha az életemben nem hagytam ki 11-est... igaz, csak NB2-ig vittem..Még én sem, csak sajnos nem is lőhettem.
GO GERS!!!
LoveSobri
több mint 6 éve
Soha az életemben nem hagytam ki 11-est... igaz, csak NB2-ig vittem..Az első félidőben el kellett volna dönteni!
GO GERS!!!
több mint 6 éve
Na Lewa igazán rá pihenhet az áprilisi időszakra. 4 hét kiesés ... Zirkzeetime!!!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
EURÓPA-LIGA, A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRTSzerintem az ibériai-brit párharc lesz a nap meccse. Segítek, 6-kor kezdődik.mi kezdodik hatkor?
Szívesen.
dawyd728
ZoliMP
VISSZAVÁGÓ
18.00: Braga (portugál)–Rangers (skót) (Tv: Digi Sport1)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 971
Szerintem az ibériai-brit párharc lesz a nap meccse. Segítek, 6-kor kezdődik.mi kezdodik hatkor?
Szívesen.
dawyd728
több mint 6 éve
Aham. Akkor ajanlom figyelmedbe az osszes PL-meccset kettejukkel kapcsolatban, amikor Lampard hivatalos jelentese szerint nem voltak meg, vagy mar serultek. Jo 7-8 meccse volt mindkettonek, amikor rendkivul gyengen jatszott. Pulisic brutalisan kezdett, aztan elkepesztoen visszaesett, neki utana jott a serules, mig Hudson-Odoi szinten jol kezdett, de o szimplan visszaesett, amiben nem serules volt. Utana serult meg o is. Most nalam az nem mutat semmit, hogy o a tarcsiban, meg a ligakupaban a gyenge csapatok, meg cserek ellen mit mutat.Engem ami a Chelsea-nel igazan aggasztana, az inkabb Pulisic felelmetes formahanyatlasa, illetve Hudson-Odoi a jo idenykezdet ota teljesen szar es haszontalan, onzo, elkepeszto mennyisegu labdat szorakozik el, nem tud szervezni, egy-egyezesben is nagyon visszaesett. Az ilyen oriasi tehetsegek visszaesesenek az okat kellene megtalalni, mert Pulisic peldaul heteken at bizonyitotta, hogy kulcsjatekos tud lenni.CHO idénykezdet óta szar? a srác Sarri alatt sérült meg és hagyott ki 6+ hónapot, kicsit talán el is lett sietve a visszatérése így a PL-ben nyilván nagyon szembetűnő a meccshiány, de a felhozó tarcsi, ligakupa meccseken látszik, hogy nem felejtett el focizni és van szerepe a csapatban, sajnos megint sérült így ez hosszabb folyamat lesz mire 100%-osan visszatér, de én nem félteném. Pulisic detto, nem volt megfelelő mélység mögötte, megsérült, de egészségesen abszolút nem "hanyatlott a formája". nálam inkább Mount aggasztó, a Valencia elleni sérülése után is tovább lett erőltetve, ez sem mentálisan, sem fizikálisan nem segített neki és bár a Spurs ellen már üde színfolt volt, nálam tegnap pont ezért volt nagy csalódás az ő játéka.
Stez
sokkal jobb és tapasztaltabb csapat a Bayern, de egy egészséges Kanté, RLC, CHO, Pulisic kvartett nagyon hiányzott ahhoz, hogy több variációja legyen Lampsnak elől.
kristof
Egyebkent Hudson-Odoi szerintem zsenialis jatekos lehetne, de en ugy velem, hogy o tul buta ehhez a jatekhoz, es ez mindig is oriasi problemat fog neki okozni, hogy „kiteljesedjen”.
Pulisic nem buta, o sokszor csak onzo, de o kiraly lesz szvsz.
Ami Mountot illeti, o meglatasom szerint csaloka, annyira minden osszejott neki az elso par heten, hogy tul lett tolva picit, de annyira nem jo igazabol, mint azt a statisztikai mutattak. Inkabb intelligens, akibol nagyon jo iranyito valhat. De azert meg nagyon erezheto, hogy fiatal, tul van terhelve, illetve az is igaz, amit mondtal, neki ket serulese is volt, ami utan mindenki csak nezett, hogy egy het mulva mar ott rohangalt a kezdoben, majd a meccs vegen mar a palyan santitott, latszott, hogy nincs teljesen rendben. OMeg hat o meg nem kiegyensulyozott, en orulnek, hogyha ebben fejlodne, mert birom nagyon, ugyes gyerek. De nagyon siman kepes eltunni 2-3 meccsekre.
több mint 6 éve
Szerintem az ibériai-brit párharc lesz a nap meccse. Segítek, 6-kor kezdődik.valóban esélyesen lehet belőle sokgólos klasszik, mert a Gers védelme elég ergya hátul, könnyen góllövési kényszerbe kerülhetnek
Szívesen.
dawyd728