Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
micsoda gól! 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
hát egyszer nem ellenőrizték még hogy a 2 név stimmelne amikor kint voltam, a személyimet egyszer kérték el, valamint pl a női BL döntőn ha nem volt nalád táska simán csak mehettél ha érvényes volt a jegyedén azt nem értem hogy adja el ha névre szóló jegyek vannak elvileg...Megvan a jegy.Van aki már a jofogason arulja a jegyet, mondjuk nem lennek a helyeben egy szemelyes atadas-atvetelnel...
Haverom, aki vette nekem, mesélte hogy 5 órát állt sorba. A végén derült ki hogy nem lehet kártyával fizetni, így elszaladt automatához.
A szervezés katasztrofalis volt, volt akinél a cérna is elszakadt.
Balhé is volt előzés miatt😂 azt mondta ilyen csak a Magyarországon lehet😆😆
O1G
Kenny
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
én azt nem értem hogy adja el ha névre szóló jegyek vannak elvileg...Megvan a jegy.Van aki már a jofogason arulja a jegyet, mondjuk nem lennek a helyeben egy szemelyes atadas-atvetelnel...
Haverom, aki vette nekem, mesélte hogy 5 órát állt sorba. A végén derült ki hogy nem lehet kártyával fizetni, így elszaladt automatához.
O1G
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Megvan a jegy.Van aki már a jofogason arulja a jegyet, mondjuk nem lennek a helyeben egy szemelyes atadas-atvetelnel...
O1G
több mint 6 éve
Kéne egy Puskás...
több mint 6 éve
Megvan a jegy.Haverom, aki vette nekem, mesélte hogy 5 órát állt sorba. A végén derült ki hogy nem lehet kártyával fizetni, így elszaladt automatához.
több mint 6 éve
meanwhile a Maccabi otthon kikapott 1-2-re a SūduvatólMocskos antiszemita litvánok.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Na csak összejött a szlovákok elleni jegy, csak 1 órát állt a rendszerMi nem tudtunk venni 😕
davemayer
több mint 6 éve
Na csak összejött a szlovákok elleni jegy, csak 1 órát állt a rendszer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Sziasztok.persze. minden 2. évben. De lehet jövőre is az leszek 😀
Eddig még nem írtam ide mert láttam, hogy sok szó nem volt róla de vannak még itt olyan beteg emberek mint én akik NB2es szurkolók? 😀
adamfaragoo
Hajrá Kékek! (meg vasas)
miről beszélsz? Nálatok játszik az ország legjobb balbekkje.Sziasztok.most éppen nem, mert feljutott a Rákóczi, de jövőre megint MBII-es leszek. már ha nem szűnik meg a csapat megint.
Eddig még nem írtam ide mert láttam, hogy sok szó nem volt róla de vannak még itt olyan beteg emberek mint én akik NB2es szurkolók? 😀
adamfaragoo
slowmotion
Céges tippjátékban gólkirályi címre a sok Lanzafame tipp mellé beírtam Csiki Norbert, Kaposvárt. (Bár inkább Ádám Martint kellett volna 😀
Most komolyan, ha én jobb lábas középhátvédként akár indítok is ballal (Néha még jól is, de a passz az alap (már csak megye 3)) akkor mi az anyámat keres egy ennyire egy lábában bízó gyerek élvonalban 😀 😀 Hát ez kínos. (Vagy legalább külivel gurítsa mellé akkor)nyugi ez nem az élvonal 😀
kristóf17
én amúgy sajnálom Lencsét, már az első meccsen és ő volt a bűnbak, csórikámnak nulla önbizalma van, az a párszáz néző is a vérét akarta annak ellenére, hogy az első fél órában kb ő akart egyedül focizni, dehát vannak ilyen pillanatok amikor semmi sem jön össze.
Sokkal inkább felbasz a puhos kisbogesz aki 0 métert fut teljes intenzitással, mégis mindig végigjátssza az összes meccset.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
www.facebook.com/392016870930528/videos/2349484505173229/Most komolyan, ha én jobb lábas középhátvédként akár indítok is ballal (Néha még jól is, de a passz az alap (már csak megye 3)) akkor mi az anyámat keres egy ennyire egy lábában bízó gyerek élvonalban 😀 😀 Hát ez kínos. (Vagy legalább külivel gurítsa mellé akkor)
a magyar foci!
Negritis
több mint 6 éve
David Luiz szarzenál? pff, ezt a csicskát

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Sziasztok.most éppen nem, mert feljutott a Rákóczi, de jövőre megint MBII-es leszek. már ha nem szűnik meg a csapat megint.
adamfaragoo
több mint 6 éve
Simán. Piroskékekáléálééé 😁⚽️:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
Na, ezt örömmel hallom. 😀Sziasztok.Hogy a viharba ne lenne. Csak a Bfok!
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!
adamfaragoo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
www.facebook.com/392016870930528/videos/2349484505173229/üres kapura nem illik. respekt!
a magyar foci!
Negritis
több mint 6 éve
meanwhile a Maccabi otthon kikapott 1-2-re a Sūduvatól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Hala az új stadionnak legalább nem kell az erkélyen megszerelni a lámpát 😀:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!
adamfaragoo
több mint 6 éve
Frankfurt már 5-nél jár Vaduzban és még nincs vége...
több mint 6 éve
Csak a Dorog semmi más.:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!
adamfaragoo
több mint 6 éve
www.facebook.com/392016870930528/videos/2349484505173229/A kapus vizért ment? 😃
a magyar foci!
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
a magyar foci!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!