Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 366 — The Mathematician
Akkor én azt mondom, (szeretném) Ajax-Spurs, Barca-Porto, Juve-Mu, Pool-City.
😊
dande
az a bajom a mu/city vs pool meccsekkel hogy geciszarok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 629 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor én azt mondom, (szeretném) Ajax-Spurs, Barca-Porto, Juve-Mu, Pool-City.
😊
több mint 7 éve
remélem a Juve-t nem kapjuk
idén nicns Le Tallec meg Luis Garcia 😀

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
Juve - Ajax, Barca - City, Pool - Porto, MU - Spurs lesz 😊
-> Juve - MU, Barca - Pool

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 629 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bevallom így, hogy Buffon elment, annyira már nem izgat a Juve BL győzelme. Vele lett volna az igazi.
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 782 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ajax porto lesz a kov forduloban tutti😀
ZoliMP
meg Barca - City

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 471
ZoliMP
4 angol 1 ágon
ajax-juve
porto - barca
Negritis
Vagy spurs-ajax, united-porto, pool-barca, city-juve, oszt 4 angol 4 között. 😀

Amúgy ami kicsit erősen néz ki, hogy a három német csapat simán zúgott ki három angol ellen. Ezt nem gondoltam volna a forduló előtt (itt nyilván nem a schalkera gondolok).

Szerkesztette: Duff
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 364 — Invisible man
Nekem 3 kedvencem bent van (Barca Juve Spurs) plusz két kedvelt csapat (Pool s a City (Pep miatt)) így tán idén annyira rosszul nem járhatok abból a szempontból, hogy ki nyer 😊
dande
Akkor te is Ajax- Porto döntőt szeretnél? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
dawyd728 4 182
Beszállok én is.
Nekem 1 kedvencem valaha 4x volt BL/BEK 8 között. Amiből személyesen hármat éltem át.
Mit nyertem? 😀
több mint 7 éve
Nekem 3 kedvencem bent van (Barca Juve Spurs) plusz két kedvelt csapat (Pool s a City (Pep miatt)) így tán idén annyira rosszul nem járhatok abból a szempontból, hogy ki nyer 😊
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ZoliMP
4 angol 1 ágon
ajax-juve
porto - barca
Negritis
Nem lehet olyan szerencséje megint az angoloknak, hogy a könnyebb ágra kerülnek.....

több mint 7 éve
ZoliMP
4 angol 1 ágon
ajax-juve
porto - barca

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 553
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 489 — Cowboys fan
Index:
A Barcelona nem játszott jól, de 5-1-re győzött, és ugyanilyen összesítéssel jutott a 8 közé. Messi a két gól, két gólpassz ellenére sem volt az igazi, neki kell leginkább javulnia, ha csapata négy év után túl akar jutni a negyeddöntőn

😊
Sobri Jóska
ugyanmár, index szerint leigazoltuk Sanét, merthogy szerintük ő lőtte az első gólunkat. aha...
slowmotion
De az csak kb. egy elírás.
Viszont az, hogy a nem jól játszó csapat BL PO részben 5-1-re nyerjen, a 2 gólos, 2 gólpasszos játékos meg nem az igazi, az módfelett vicces.
Sobri Jóska
biztos joógabi volt az elkövető
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Nem akarok kekeckedni, de mikor felszedtek Salah "utojet" de nem esett el , siman lehett volna bunteto is.. ilyenkor mi a helyzet?
ZoliMP
semmi. talpon maradt, elrúgta, akkor a bíró nem fog tizenegyest adni.
slowmotion
Pont ezt beszéltük bratyómmsl, ha patkány módban elfekszik, akkor tizi.
kishaszi
á dehogy... mostanában ezeket már nem kapja meg, úgyhogy inkább megpróbálta a lehető legtöbbet kihozni belőle
slowmotion
el is fekudhetett volna mert szabalytalan volt
ZoliMP
Hát, ezt már szerintem 5/10 bíró adta volna.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 427 — Vikings fan
Jo szarok vagyunk.
Vrij6
Az hogy kb. ziccer nélkül hozzuk le a második félidőt hazai pályán, nálam igazi bűnnek számít
gamerkr
Fájdalom. Innen mar csak annyi lenyeg van, hogy ne a Barca City kettosbol legyen valaki a gyoztes kb. Na nem mintha barmit is szamitana.
Vrij6
City és a BL 😀
több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 296 — Bears & Illinois fan
Index:
A Barcelona nem játszott jól, de 5-1-re győzött, és ugyanilyen összesítéssel jutott a 8 közé. Messi a két gól, két gólpassz ellenére sem volt az igazi, neki kell leginkább javulnia, ha csapata négy év után túl akar jutni a negyeddöntőn

😊
Sobri Jóska
Az ötvenes években Deák "Bambáról" írta a "kedves " sportújságíró:
Deák a hat gólján kívül semmit sem csinált a pályán....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 589 — #NoStress
Index:

😊
Sobri Jóska
ugyanmár, index szerint leigazoltuk Sanét, merthogy szerintük ő lőtte az első gólunkat. aha...
slowmotion
De az csak kb. egy elírás.
Viszont az, hogy a nem jól játszó csapat BL PO részben 5-1-re nyerjen, a 2 gólos, 2 gólpasszos játékos meg nem az igazi, az módfelett vicces.

több mint 7 éve
Index:

😊
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 589 — #NoStress
Index:

😊

több mint 7 éve
Nem akarok kekeckedni, de mikor felszedtek Salah "utojet" de nem esett el , siman lehett volna bunteto is.. ilyenkor mi a helyzet?
ZoliMP
slowmotion
kishaszi
á dehogy... mostanában ezeket már nem kapja meg, úgyhogy inkább megpróbálta a lehető legtöbbet kihozni belőle
slowmotion
ZoliMP
el is feküdhetett volna, de attól még nem kapja meg.
meg így talán jobb is, a továbbjutás is meglett, és nem is picsultunk be, mint páran a másik oldalról.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 553
ZoliMP
slowmotion
kishaszi
slowmotion
több mint 7 éve
ZoliMP
slowmotion
kishaszi
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
ZoliMP
slowmotion

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Négy angol a nyolc között?

goo.gl/images/rWCY6B
Hanni
ja, tiszta 2007-08 feeling