Soccer
42 feliratkozó
több mint 6 éve
A voros csillag vezet kozben.Es megcsinaljak ugyanazt a golt megegyszer. 😀
ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
A voros csillag vezet kozben.

több mint 6 éve
A Bayernben barmikor benne van ez, de igazabol az is, hogy a nyolcaddontoben aztan kiejti egy Atletico.Ez nem igaz. Ha Heynckes lenne az edzője ennek a csapatnak sztem bl döntő lenne mindig. A tisztességes verseny elve miatt Kovac az edző
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Jezusom, kivegzik a Spurst.

több mint 6 éve
A Bayernben barmikor benne van ez, de igazabol az is, hogy a nyolcaddontoben aztan kiejti egy Atletico.
több mint 6 éve
Maradjon azert puskapor májusra isFélelmetes
több mint 6 éve
Köszönjük a mérkőzést.
több mint 6 éve
Gnabry akkor futja le a teljes Spurs vedelmet, amikor akarja.

több mint 6 éve
Thiago mekkora passz ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Erre megint azt mondom minek a VAR?Ki sem ment megnézni ...
dande
több mint 6 éve
Erre megint azt mondom minek a VAR?
több mint 6 éve
Pep is kapott egy sargat.

több mint 6 éve
Baszki ezt a bírót ...
több mint 6 éve
?????
több mint 6 éve
Ez így veszélyes játék sztem hiába labdát pockoli, le kell fújni előtte. De hat ezen a meccsen egyértelmű szabálytalanságot sem fújnak le, és neznek vissza. Szerencsére a játékosok lőttek 4et válaszul.Rose térd magasságban talppal jön és ő kap tizitLabdát pöckölte el, gyorsabb volt, mint Coman, pech
csebi
dande
több mint 6 éve
Pedig ez az igazi latvanyos sportfelfogas. Ahogy Virag elvtars mondta: Csapasokat adunk, csapasokat kapunk!Na jó de Reid meg Mahomes legalább szerethető, de a kiscsipisztoly brigád, pfej (tudom, mi csirkék se dumáljunk) 😉 😛Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
dande
ulpianus
dande

több mint 6 éve
Na jó de Reid meg Mahomes legalább szerethető, de a kiscsipisztoly brigád, pfej (tudom, mi csirkék se dumáljunk) 😉 😛Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
dande
ulpianus
több mint 6 éve
Rose térd magasságban talppal jön és ő kap tizit
több mint 6 éve
Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....Erolteti ezt a 4-1-2-1-2-es gyemant alakzatot, de egyaltalan nem fekszik a csapatnak. Tavaly (vagy tavaly elott?) ugyanezt jatszotta el ev elejen a 3-4-3-al, az is szar volt, aztan par meccs utan elvetette. Ennek a csapatnak a 4-2-3-1 fekszik. Csak nem meri kivenni a kezdobol a ndombele winks sissoko harmasbol egyiket se...
dande
több mint 6 éve
Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Figyi! En az polyan csapatokat kedvelem, ahol piros a mez, van tamadas ,de nincs vedelem. Oke?
dande

több mint 6 éve
Na jó, azért még nálatok is várjuk meg, mire fut ki az idény 😉Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....Ivott egy pohar vizet, bar ez nem biztos, hogy eleg lesz.
dande
ulpianus
több mint 6 éve
Haat, ize. 4. negy!!4!Úgy látom sajna idénre elfogyott a puskapor, Pochettinonak vmit ki kellene találni.....Ivott egy pohar vizet, bar ez nem biztos, hogy eleg lesz.
dande
ulpianus