Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
gyerekek, ez a tizenegyes mindenkinek jó volt.- a Realnak azért, mert megúsztak egy hatalmas pofáraesést
- a Juventusnak azért, mert így emelt fővel búcsúzhatnak
- Navasnak azért, mert így nem arról beszélnek majd, hogy mi a faszt csinált a harmadik gól előtt
- Benatiának meg azért, mert így a tizenegyesen rugózik mindenki, és nem azon, hogy vajon hogy a faszba maradhatott ennyire egyedül az ötösön a kiccsávó?
egyébként ha meg úgy vesszük, ez valóban Sophie választása volt, hogy a rinyapina essen-e ki, vagy a faszparaszt alattomos bosnyák?
na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem 3 szögből a videót. Megállítottam mp-ként. Ahogy Benatia keze hozzáér Vasquez-hez, az már dől előre. Tekintettel arra, hogy a Real-ról van szó (és ez volt tavaly a Barcával is a PSG elleni fake 11-es) biztos voltam benne hogy befújja, 93. perc ide vagy oda.Mindegy, ne veszekedjetek. Nincs értelme.
több mint 7 éve
Ez a bolond Vászkez gyerek inkább lépett volna két gyorsat előre aztán kapásból rúgta volna el valahova. Megkímélt volna sok embert a veszekedéstől.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
na még a végén kijön hogy real ellen fújtak 😀gyerünk toljad még, valami még a szegény real ellen?
több mint 7 éve
Nem, az nem szabálytalan.szóval ha valaki hozzáér valakihez az szabálytalan?szerinted nem dobta magát?!Kontakt előtt nem. utána meg ha dobja magát ha nem, volt kontakt.
braxa88
Ha Benatia egyáltalán nem ért volna hozzá, akkor leveszi mellel és bebassza. Buffon a vonalon ált, ő meg az ötösön, nem ért volna ki a kapus.
eaglesmcnabb
😀
nagyon jó 😀 még valami? 😀
braxa88
de ha biztosra mész, hogy lököd is, és bele is rúgsz, akkor igen:
www.marca.com/futbol/champions-league/2018/04/12/5acea27b268e3e6b2d8b4644.html
Érdekes módon Isco szabályos gólját elvették az első félidőben les címén és senki sem bírózott. Az nem probléma.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tekintve az egész helyzetet még lett volna ideje lekezelni és berúgni, oké... 😀szerinted nem dobta magát?!Kontakt előtt nem. utána meg ha dobja magát ha nem, volt kontakt.
braxa88
Ha Benatia egyáltalán nem ért volna hozzá, akkor leveszi mellel és bebassza. Buffon a vonalon ált, ő meg az ötösön, nem ért volna ki a kapus.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Igen...a sakkban. De szerencsére már a kosárlabdában is röhögnének csak egy ilyen kontakton.szóval ha valaki hozzáér valakihez az szabálytalan?szerinted nem dobta magát?!Kontakt előtt nem. utána meg ha dobja magát ha nem, volt kontakt.
braxa88
eaglesmcnabb
😀
braxa88
több mint 7 éve
De tényleg nem hiszem, hogy nem érted, egy ilyen kontakt nem feltétlen szabálytalan. Max annyi eltérés volt a testhelyzetükben, hogy a támadó alig látszik ki a földből. De a védő tette szét a kezét és nem azzal lökte, maximum a testével. A támadó pedig abban a pillanatban ahogy jött a kontakt dobta magát. Ilyen ütközés 30 van minden meccsen, még a 16-oson belül is. Ezt benézte ez a fasz...minden évben van ilyen...lásd Bayern-Real meccs szegény ember Puhl Sanyijával...szerinted nem dobta magát?!Kontakt előtt nem. utána meg ha dobja magát ha nem, volt kontakt.
braxa88
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
szóval ha valaki hozzáér valakihez az szabálytalan?szerinted nem dobta magát?!Kontakt előtt nem. utána meg ha dobja magát ha nem, volt kontakt.
braxa88
eaglesmcnabb
😀
több mint 7 éve
szerinted nem dobta magát?!Kontakt előtt nem. utána meg ha dobja magát ha nem, volt kontakt.
braxa88
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
De miért dobta volna magát, mikor az ötösről csak annyi dolga lett volna hogy bepofozza?1 m-re Buffontól amikor még kezelgetni kellett volna a labdát? Ugyan már...abban a pillanatban ahogy érezte maga mögött a védőt már homorított is. Az ugrás közben meg a védő két keze már a magasban. Ok, hülyeség volt kalimpálnia a lábával, de nem rúgta meg a támadót. Ennyi kontakt után egyszerűen nem esik el valaki, csak akkor ha ez a szándéka. És őszintén szólva az se lepett volna meg a real tegnapi formájában, ha az ötösről is simán kihagyja, amikor Buffon már jött ki rá.
Csak kérdezem, gyakorlatilag nagyobb eséllyel lőtte volna be ha nem kaszálja el benatia, mint cr a tizit.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
De miért dobta volna magát, mikor az ötösről csak annyi dolga lett volna hogy bepofozza?szerinted nem dobta magát?! ne őrjíts meg, most komolyan. az egy dolog hogy jogos e vagy nem. de hogy nem dobta magát?! ez minndenek a legalja. kicsit hozzáért Benatia, majd a gyerek rájátszott dobta magát. de ekkora kontakttól egy 7éves gyerek nem esik el.
Csak kérdezem, gyakorlatilag nagyobb eséllyel lőtte volna be ha nem kaszálja el benatia, mint cr a tizit.
eaglesmcnabb
ha nem látod be hogy rájátszott, akkor teljesen fölösleges minden további vita.
elképesztő.
több mint 7 éve
De miért dobta volna magát, mikor az ötösről csak annyi dolga lett volna hogy bepofozza? Csak kérdezem, gyakorlatilag nagyobb eséllyel lőtte volna be ha nem kaszálja el benatia, mint cr a tizit.
Testtel fedezte Vasquez azt a szájbakúrt labdát, test mögül Benatia mi a lófaszt akart? Komolyan elhitte hogy el tudja rúgni vasquez mögül a labdát, úgy hogy ne legyen kontakt?
Remélem a Bayernt kapjuk az elődöntőben, és egy ugyanilyen tizenegyessel esünk ki, hogy mindenki megnyugodjon.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 7 éve
csak megkérdezném a Real drukkerektől, akik itt a szabályokra hivatkoznak, hogy vajon mit szólnának, ha minden egyes esetben, mikor CR elbukik a 16-os vonalában, mit szólnának, ha mindig sárgát kapna. ahogy összefoglalóból láttam, megint szegény srác esett-kelt a büntető területen belül, de sárgát megint csak azért kapott, mert nyomott a végén egy hipergyorsfelsőtestbarnulásikísérletet, hogy nyáron ne röhögjék ki a strandon. oké legyen ez tizenegyes, rendben, de akkor mikor vki elesik a tizenegyesért, de nem történt semmi és még reklamál is, akkor miért nem kap sárgát? és itt kezdődik a komoly probléma. vannak egyenlőek (Benatia) és egyenlőbbek (CR).
és minden rosszmájúságot félretéve, nem kötözködni akarok, de miért van az, hogy ha a Real kiesés közelébe kerülne, akkor jön egy deus ex curia?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Vágod hogy benatia lenyilatkozta hogy sajnálja az esetet, de ellenkező esetben ő is tizenegyesért kiáltott volna.És nincs az a focista aki ne örülne ha neki ilyet ítélnének. Szerintem nálatok az üzleti ligában komolyabb kontaktoknál is mehet tovább az ítélet. Az a 11-es amit a bíró megad, de pont ezek a homorítások azok, amiért már nem nézek európai focit...mindegy, majd a sors egyszer visszaadja, bár tavaly is hasonlókkal meneteltetek a bl-ben 😊
Bárki jobban tudja innen mint ő.
Vászkez nem érte volna el a labdát, miután az messzire (Buffon kezébe) pattant...egy esélye volt...bejött. A jó k. anyját annak a bírónak, aki egy ilyet akárcsak a mezőnyben is befúj...ez nem kosárlabda.a kontakt miatt pattant el a labda tőle
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Vágod hogy benatia lenyilatkozta hogy sajnálja az esetet, de ellenkező esetben ő is tizenegyesért kiáltott volna.Vágod hogy ellenkező esetben, Benatia feldobja magát, úgy hogy még kontakt sincs, semmilyen kontakt nemhogy a tegnapi szituáció, és védő sincs körülötte, akkor is 11ért kiáltott volna
Bárki jobban tudja innen mint ő.
Vászkez nem érte volna el a labdát, miután az messzire (Buffon kezébe) pattant...egy esélye volt...bejött. A jó k. anyját annak a bírónak, aki egy ilyet akárcsak a mezőnyben is befúj...ez nem kosárlabda.a kontakt miatt pattant el a labda tőle
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Vágod hogy benatia lenyilatkozta hogy sajnálja az esetet, de ellenkező esetben ő is tizenegyesért kiáltott volna.Minden focista ordítana hosszabbításban ilyen helyzetben, ebben semmi meglepő nincs. 😀 Max van aki hemperegne hozzá h látványosabb legyen.
Bárki jobban tudja innen mint ő. eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Vágod hogy benatia lenyilatkozta hogy sajnálja az esetet, de ellenkező esetben ő is tizenegyesért kiáltott volna. Bárki jobban tudja innen mint ő.
Klaci79
több mint 7 éve
Hát pl megyeiben egy vendég csapat javára biztosan nem fújnak be ilyet... 😀 😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ill annyi h ez már elvileg akkor történt miután Benatia "rúgómozdulata" visszafele megy már és itt a kis takony már repül. Szóval, ha tizi akk előtte kellett történnie vminek.és ekkora kontakt szabálytalan?! hagyjuk már.Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
kaszo
ha ez jogos 11es akkor kurvára baj van a szabálykönyvvel.
braxa88
több mint 7 éve
és ekkora kontakt szabálytalan?! hagyjuk már.Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
kaszo
ha ez jogos 11es akkor kurvára baj van a szabálykönyvvel.
több mint 7 éve
Mert merül a telefonod? 😀Egyébként szerintem nem rúgta megmondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
StormST
kaszo
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Videóbíró is...olaszoknál eddig úgy ahogy működik, de egyszerűen annyira elveszi a meccs élvezetét, míg 5 perc alatt visszanéznek mindent. Ott sem lesz normális, egységes álláspont.
több mint 7 éve
Erre nincsenek cizelláltan megfogalmazható gondolataim...A második félidőt nem láttam mert beauldtam, de sejtettem hogy vhogy így lesz a kiesés..... A tizi sajnos adható volt bután előre lendült a védő lába, el akarta rúgni a labdát, pedig esélye nem volt rá, s ez a mozdulat segített az esésben a támadónak, a spori meg befújta..
Mondom SB győzelem után meg olimpiai arany után igazán nem lehet reklamációm semmire 😊
több mint 7 éve
hagyjuk már a videóbírót. német bajnokin már van. Lipcse meccsen 1-2nél egyértelmű kezezés a 16-on belül. bíró nem fújt élőben. hosszan ment megszakítás nélkül a játék, majd 3 perc múlva állt meg. akkor rászóltak a fülére, hogy nézzen már rá az esetre, mert hát mégsem kézilabda meccsen van most. kiment, ránézett, majd nem ítélt 11-est, mert hát mégis kézilabda meccsre itta magát a bíró.Aludva egyet a történtekre, azért az kijelenthető, hogy egy ilyen meccset, párharcot nem lett volna szabad egy ilyen kétes büntetővel eldönteni. Mert igenis, kétes. Ahogy hozzáér a védő keze a támadó hátához, az már bukik előre. Más kontakt nem nagyon látszik. Aki futballozott valaha, ezer ilyennel találkozhatott. Nagyon rossz döntést hozott a bíró, főleg úgy, hogy a 94. percben jártunk és következett volna a hosszabbítás. Ilyen nincs. És akkor is ezt mondanám, ha madridista lennék, mert megérdemelte volna a Real a ráadást és biztos vagyok benne, hogy ezt fordított esetben nem fújják be a Juvénak.Videóbiró jó lett volna most is. De hát...
Totálisan megértem Buffont. 40 évesen, ennyi meccsel a hátam mögött, egy lépéssel közelebb a csodálatos (esetleg BL-döntő) búcsúhoz egy ítélet romba dönt mindent, hisz azt már nem fújják vissza...rohadt ismerős volt, de szerintem másnak is, aki nyomta már bármelyik szinten.
Durva volt megélni, tv-n keresztül..
#JC6
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.