Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kabbe Dost, amiért kihagytad múltkor azt az ordító ziccert a meccs végén... a Sporting-om sem fogja tudni soha átlépni a saját árnyékát, like T'ham & Rangers & Standard...Hűha, asszem Roma kék oldalán holnap fejek hullanak...
több mint 7 éve
Tök romantikus dolog 4 meccsen kapcsolgatni, ahelyett, hogy 2-2 arányban elosztanák 19 és 21 órás kezdéssel. Nem tudom mi lehet az UEFA illetékesek gondolatában ilyenkor, ráadásul Moszkvában már éjfél van, de ha teszem azt az Astana továbbjut, akkor most hajnali 3-kor érne ott véget a meccs?😊))Atleti-Arsenal-RBR-Marseille, és az osztrákok nem is esélytelenek! Szoboszlai jó helyen van!
több mint 7 éve
én is gondoltam, hogy valamelyik fidesz nagyúr csapata került veszélybe😊nb1.hu/otp-bank-liga/lehet-hogy-nem-lesznek-kiesok---brutalis-valtozas-johet-az-nb-i-benigen, most került kiesőhelyre a Mezőkövesd
2-3 évente mindig változik nálunk valami 😊
NB2
slowmotion
közben lehet Wenger az EL-t is elchokerkedi?😊
több mint 7 éve
nb1.hu/otp-bank-liga/lehet-hogy-nem-lesznek-kiesok---brutalis-valtozas-johet-az-nb-i-benigen, most került kiesőhelyre a Mezőkövesd
NB2
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 542
nb1.hu/otp-bank-liga/lehet-hogy-nem-lesznek-kiesok---brutalis-valtozas-johet-az-nb-i-benHaat...az osztalyzok johetnenek.... 😊, de van olyan 14-16 csapat amibol 1 -2 nem megy csodbe szezon kozben?
NB2
több mint 7 éve
nb1.hu/otp-bank-liga/lehet-hogy-nem-lesznek-kiesok---brutalis-valtozas-johet-az-nb-i-ben2-3 évente mindig változik nálunk valami 😊
több mint 7 éve
akkor most kölcsönveszem Solditól az örökbecsűjét és ezzel atombomba ledobva / vita lezárva!Ettől én kivagyok, hogy volt 180 perce kompenzálni egy csapatnak a bíró hibáit. Tehát ha egy lehellettel jobb egy csapat a másiknál, de a biró a másiknak befúj 5 tizit, akkor azt is vissza kell tudni hozni, mert ők a jobb csapat? Vagy valaki legyen jobb pl pont a Realnal akkor 6 gólnyival? (Ez most nem a tegapi meccsre vonatkozik, csak példa.)
ha elég jó vagy akkor nem számít ez ami történt , mert 180 perce volt a Juvenak jobbnak lenni és kompenzálni azt a néhány bírói tévedést....
ha rúgtak volna még 1-2 gólt akkor hiába a tizi!
| mellesleg szerintem sem kellett volna befújni ,pont a klasszikus rájátszós mozdulat miatt , de hát ez van tizi amit a bíró megad ! |
yooker
több mint 7 éve
Valamint de, szerintem igenis alkalmas. Már csak arra jó, hogy ne a pillanat töredéke, és egy esetleg kevésbé jó szög alapján legyen megítélve a dolog. Senki nem haragudott volna meg senkire, ha itt kiballag emberünk és megnézi, majd eldönti 3-4 perc alatt, hogy mivan. Pont ugyanakkor rúgták volna a büntetőt, vagy lett volna vége a meccsnek. Szomorú, hogy nincs bevezetve, hiszen ha már ilyen fejlett a technika, miért ne.A videó bíró nem alkalmas ilyen esetek megítélésére. Nem véletlen hogy az NFL-ben sem lehet szabálytalanságot visszanézni, mert mindegyik valamilyen szinten szudjektív megítélés alá esik. (Persze van ami nyilvánvaló de az meg látszik videonélkül is) Még az elkapásokat is mennyit nézegetik.a Bundesligában már egész jól működik a VAR. Nem menekülnek az emberek a tv elől, csak mert vissza kell nézni, hogy volt-e szabálytalanság a 11-es előtt.
A les, a gól a kint vagy bent van a ladba megítélésére lehet alkalmas esetleg a kezezés ténye (de itt már bejön hogy direkt, vétlen, keresi a labdát stb.)
A soccer nem alkalmas a hosszabb jatekmegszakitasokra. A megy a meccs de közben visszanezik meg nem olyan jo, mert mi van ha 5 percig nezegetik es utana kiderül hogy mégis 1 gól hatranyban vagy nem pedig x. Akkor mashogy jatszol abban az 5 percebn. Ezért ott lehetne nezni ahol amugy is megall a jatek es mondjuk max 1-2 perc alatt dönteni kell. Ha nem nagyon velemenyes elég annyi. Ha több kell akkor marad az eloben hozott döntes.
Gorcsev
Amadeus
több mint 7 éve
A videó bíró nem alkalmas ilyen esetek megítélésére. Nem véletlen hogy az NFL-ben sem lehet szabálytalanságot visszanézni, mert mindegyik valamilyen szinten szudjektív megítélés alá esik. (Persze van ami nyilvánvaló de az meg látszik videonélkül is) Még az elkapásokat is mennyit nézegetik.a Bundesligában már egész jól működik a VAR. Nem menekülnek az emberek a tv elől, csak mert vissza kell nézni, hogy volt-e szabálytalanság a 11-es előtt.
A les, a gól a kint vagy bent van a ladba megítélésére lehet alkalmas esetleg a kezezés ténye (de itt már bejön hogy direkt, vétlen, keresi a labdát stb.)
A soccer nem alkalmas a hosszabb jatekmegszakitasokra. A megy a meccs de közben visszanezik meg nem olyan jo, mert mi van ha 5 percig nezegetik es utana kiderül hogy mégis 1 gól hatranyban vagy nem pedig x. Akkor mashogy jatszol abban az 5 percebn. Ezért ott lehetne nezni ahol amugy is megall a jatek es mondjuk max 1-2 perc alatt dönteni kell. Ha nem nagyon velemenyes elég annyi. Ha több kell akkor marad az eloben hozott döntes.
Gorcsev
több mint 7 éve
A videó bíró nem alkalmas ilyen esetek megítélésére. Nem véletlen hogy az NFL-ben sem lehet szabálytalanságot visszanézni, mert mindegyik valamilyen szinten szudjektív megítélés alá esik. (Persze van ami nyilvánvaló de az meg látszik videonélkül is) Még az elkapásokat is mennyit nézegetik.A les, a gól a kint vagy bent van a ladba megítélésére lehet alkalmas esetleg a kezezés ténye (de itt már bejön hogy direkt, vétlen, keresi a labdát stb.)
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
akkor most kölcsönveszem Solditól az örökbecsűjét és ezzel atombomba ledobva / vita lezárva!ha elég jó vagy akkor nem számít ez ami történt , mert 180 perce volt a Juvenak jobbnak lenni és kompenzálni azt a néhány bírói tévedést....
ha rúgtak volna még 1-2 gólt akkor hiába a tizi!
| mellesleg szerintem sem kellett volna befújni ,pont a klasszikus rájátszós mozdulat miatt , de hát ez van tizi amit a bíró megad ! |
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
Nem is Real BL meccs lett volna, ha nem bírózás és csalás lenne a fő téma 😊 Szerintem simán fújható volt a tizi, de ebbe nem akarok belemenni. Persze utólag 30 kamerával szuperlassítva mindenki könnyen okos, élőben ez teljesen sima letarolás volt, persze LV a maga 50 kilójával se nagyon akart lábon maradni.
Az meg a legalja, hogy többen azt pedzegetik, hogy ilyet ilyenkor már nem illik fújni....
több mint 7 éve
Mondjuk inkább nézem az unalomig ismert Real-Bayern-Barca-Pool csapatokat...igen, én inkább ide sorolnám a Poolt még ha az utóbbi években nem is volt sok sikerélményük, mint a Porto-Monaco vonalhozkét iparoscsapat. viszont legalább nem az unalomig ismert és látott csapatok kerültek be.mert a Monaco-Porton is két roppant szimpatikus csapat játszott.14 év után megérett az idő egy újabb "Monaco-Portóra" 😊 bár a Pool egy szintel talán feljebb van.na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊Tehát milyen döntő lesz? 😊
slowmotion
gabokocka
dande
Amadeus
slowmotion
több mint 7 éve
Hoztam popcorn, felteszek 3 kérdést, kíváncsi vagyok.Jó nagy értelmetlenség, de kíváncsi vagyok a végére:
1. Ha valaki fedezi és átvenni akarja a labdát, miközben nyakába, oldalába ugrik felborítja a labdabirtokló labdát akkor hogy a kutyafaszomba nem falt ez szerintetek ? (Kurvára mindegy, hogy utána a támadó rájátszik-e)
2. Kosárlabdában ha valaki így megérkezik hátulról, lenyomja és közben úgy, hogy nem a labdához ér csap rá a kezére mondjuk az nem falt ? 😀
3. Ha egy szabályos gólt nem adnak meg a Realnak akkor lehet hőzöngeni, hogy jól van már nehogy már azt mond, hogy a Reál ellen fújtak, ha meg egy legrosszabb esetben is kurvavéleményes szitunál valaki azt mondja, hogy szerintem tizi akkor le kell ugatni a picsába?
Toca
1. Nem ugrott a nyakába. A nyak a törzs és a fej között van, ha a hátat írsz akkor közelebb vagy, de arra se ugrott rá. Test a testtel ütköztek, egyenlő testhelyzetben, kb annyi probléma van, hogy a real védő mélynövésű. Egyébként látványos, hogy hozzáér kézzel a támadó hátához, ami ebben a sportban nem szabálytalan. Amikor a támadó nagyot homorít, már a védő kezei oldalt vannak.
2. Rácsapott vagy belerúgott a kezébe/lábába? Én azt látom, hogy lábbal tesz egy mozdulatot (kalimpál) a támadó előtt, talán hozzá is ér, súrolja a mezét. Amúgy igen, kosárlabdában az falt lenne, fociban nem feltétlen. Ez egy kontakt sport.
3. Ha nem adnak meg egy szabályos gólt a reálnak, akkor jár nekik egy 11-es? Mert ha így van, akkor viszont jogos volt ez a végső döntés. Én nem ugattam le senkit, úgyhogy az utolsó mondat nem rám vonatkozik 😊
Amit nem vitatok, hiszen egyértelmű hogy volt kontakt a két játékos között. Szerintem két tucat ilyen, van még komolyabb ütközés van egy ilyen mérkőzésen, amit teljesen normálisan tovább engednek. Ha mezt húz, felrúgja, kilöki a labda alól kézzel, akkor igen, legyen 11-es. De ebben az esetben szerintem a tovább lett volna a helyes ítélet. Nem elvárható egy védőtől, hogy teljesen kontakt nélkül dolgozzon bármilyen szituációban, amikor a kapu veszélyben van.
| Természetesen nincs mérlegelési lehetősége a játékvezetőnek, de ha ezt az esetet fordítva ítéli meg, messze nem lett volna ekkora balhé. Furcsa, hogy így belenyúl egy valójában minimum véleményes szituációba. |
több mint 7 éve
két iparoscsapat. viszont legalább nem az unalomig ismert és látott csapatok kerültek be.mert a Monaco-Porton is két roppant szimpatikus csapat játszott.14 év után megérett az idő egy újabb "Monaco-Portóra" 😊 bár a Pool egy szintel talán feljebb van.na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊Tehát milyen döntő lesz? 😊
slowmotion
gabokocka
dande
Amadeus
több mint 7 éve
mert a Monaco-Porton is két roppant szimpatikus csapat játszott.14 év után megérett az idő egy újabb "Monaco-Portóra" 😊 bár a Pool egy szintel talán feljebb van.na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊Tehát milyen döntő lesz? 😊
slowmotion
gabokocka
dande
több mint 7 éve
Hoztam popcorn, felteszek 3 kérdést, kíváncsi vagyok.1. Ha valaki fedezi és átvenni akarja a labdát, miközben nyakába, oldalába ugrik felborítja a labdabirtokló labdát akkor hogy a kutyafaszomba nem falt ez szerintetek ? (Kurvára mindegy, hogy utána a támadó rájátszik-e)
2. Kosárlabdában ha valaki így megérkezik hátulról, lenyomja és közben úgy, hogy nem a labdához ér csap rá a kezére mondjuk az nem falt ? 😀
3. Ha egy szabályos gólt nem adnak meg a Realnak akkor lehet hőzöngeni, hogy jól van már nehogy már azt mond, hogy a Reál ellen fújtak, ha meg egy legrosszabb esetben is kurvavéleményes szitunál valaki azt mondja, hogy szerintem tizi akkor le kell ugatni a picsába?
több mint 7 éve
14 év után megérett az idő egy újabb "Monaco-Portóra" 😊 bár a Pool egy szintel talán feljebb van.na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊Tehát milyen döntő lesz? 😊
slowmotion
gabokocka
több mint 7 éve
na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊Tehát milyen döntő lesz? 😊
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
ejj de szép is leszAz ugye megvan, hogy minden évben ugyanazokat szajkózzuk el és a labdarúgás fejesei továbbra sem akarják megoldani? Les, műesések, videóbíró stb.egy bizonyos szintig kene alkalmazni videobirot, de pl h egy kontakt eleg-e ahhoz, hogy elessen valaki vagy ne..az meg videoval is nehez megallapitani. No kontakt sport kell, hogy legyen a foci.
NB2
ZoliMP
nah akkor jönnének el a közröhejes dolgok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 542
Az ugye megvan, hogy minden évben ugyanazokat szajkózzuk el és a labdarúgás fejesei továbbra sem akarják megoldani? Les, műesések, videóbíró stb.egy bizonyos szintig kene alkalmazni videobirot, de pl h egy kontakt eleg-e ahhoz, hogy elessen valaki vagy ne..az meg videoval is nehez megallapitani. No kontakt sport kell, hogy legyen a foci.
NB2
több mint 7 éve
Az ugye megvan, hogy minden évben ugyanazokat szajkózzuk el és a labdarúgás fejesei továbbra sem akarják megoldani? Les, műesések, videóbíró stb.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 542
hatulrol, oldalrol nem volt visszajatszas, igy nehez megitelni video alapjan is kb fel nap utan.na mar most a bironak 1mp alatt kellett donteni...
több mint 7 éve
na még a végén kijön hogy real ellen fújtak 😀Nem mondtam, hogy ellenünk fújt a bíró, ne adj a számba olyat amit nem mondtam, köszi 😊 Nyugodtan keress vissza mikor bíróztam utoljára.
gyerünk toljad még, valami még a szegény real ellen?
braxa88
Csak megjegyeztem a tényeket, hogy az bezzeg senkit sem zavart. Amúgy engem sem, mert élőben be lehet nézni az ilyet, pláne ha visszajátszásból is alig megállapítható.
Inkább estünk volna ki mint a Barca, legalább nem bíróznának.
Egyszer az a baj hogy túl könnyű sorsolást kapunk, utána a bíró miatt jutunk tovább, hiába van ami nem változik. Mint hogy Messi nem lő gólt a negyeddöntőben. 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!