Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 291 — Keep pounding
Kassai még vezet a bl-ben?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 697 — Panthers fan
Aki ez után elkezd bírózni. Az lett volna fura ha nem fúják be a 11-est.
Nomac
Azon kívül hogy nem volt szabálytalan a védő, tulajdonképpen igazad van

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jó, hát a héten én is így kaptam ki football managerben a fradival az anderlecht ellen a BL selejtező utolsó körében 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Nomac New England Patriots 4 310 — balazs.t85@gmail.com
Aki ez után elkezd bírózni. Az lett volna fura ha nem fúják be a 11-est.
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 745 — SB 50 Champion @ Grund
Gyomorforgató...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Na...madrid az új barca/patriots 😛
több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 145 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Real a bírok csapata 3.2.1
Toca
Miért, nem az?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 697 — Panthers fan
Csak sikerült a bírónak belenyúlnia

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 370 — Vikings fan
Real a bírok csapata 3.2.1
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
lol
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mi folyik itt, gyöngyösön?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 145 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
bazmeg

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
beszarok 0-3...
NB2
Ugye...8-3 a Real-is 😀 Sosem értem az ilyen hogy lesz "kiszámolva " 😀
Chargers LT
Lőhetett volna 8-át a Real aztán mégsem vagyunk smucigok alapon kap 3-át a Juve is 😀
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
csak a miheztartás végett: azt játszottam meg, hogy mindkét csapat szerez gólt, szóval vagy ez lesz, vagy nem 😊
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 337 — nabege2@yahoo.com
beszarok 0-3...
NB2
Chargers LT
Az odavágó után Juve-s haverommal beszéltem, hogy dühített, hogy a Real 0-3 után elszórakozta a helyzeteit. Nem koncentráltak, mert azt gondolták a 0-3 bőven elég, pedig már ott kihagytak vagy még másik 3 ordító gólhelyzetet. Amúgy úgy számoltam, hogy a helyzetek 100%-a bemegy. Nyilván nem lehet, de a Juve már a Tottenham ellen is orbitális mákkal ment tovább, kb 20 perc focival.
több mint 7 éve
A legveszélyesebb eredmény a 3-0
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
beszarok 0-3...
NB2

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
aztarohadtkettébaszottkurvaélet!

több mint 7 éve
Navas bmeg
több mint 7 éve
beszarok 0-3...
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
na most ha nem játszik a mu, akkor Oliver honnan tudja, melyik csapatnak kell fújnia?
több mint 7 éve
Ennek a hülye Juvénak már itt sem kéne lenni, de ebben a párharcban is 8-3 lenne a reális a Realnak, erre 1 gólra állnak a hosszabbítástól...
Azért az vicces volt, hogy Isco gólját les miatt elvették, de 20 perc múlva 10 méterről hátrébb már ugyanezt továbbengedték...

Szerkesztette: NB2
több mint 7 éve
Vérszemet kapott a Juve a tegnapi után. 😀

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
Hoppácska, az olaszok ma is firkálnak 😊
Sempre Forza Juve 😛
Persze egy gól és máris ugyanott vagyunk, de eddig jó...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
azt lehet tudni, hogy Bale miért van kesztyűben?
NB2
És azt hogy miért van a pályán ? 😀