Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Miért visszataszító az hogy egy lejáró szerződésű játékosnak adnak annyit hogy neki megfeleljen az amit szeretne?mert nem mindig lejáró szerződésű az a játékos.
Coolearie
Lewandowskinak pl még egy év hátravolt a szerződéséből, amikor a bályern szólt neki, hogy elviszik, ne hosszabbítson. és lőn, a samponkirály nem hosszabbított.
ez nettó tampering, de mivel dajcserfusszballbund meg a bályern kb szimbiózisban él, a büdös életben nem fogják megbüntetni őket.
a többi klub meg max annyit tud csinálni, hogy figyelnek, hogy minden jobb játékosnak minimum két évre legyen szerződése, mert annyit nem várnak a bajorok senkire.
több mint 8 éve
Miért visszataszító az hogy egy lejáró szerződésű játékosnak adnak annyit hogy neki megfeleljen az amit szeretne?Nem kevésbé visszataszító mint amit a PSG csinál csak más szempontból.www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947Kár,hogy nem hozzánk jött,kifejezetten ügyes gyerek.
A többi német csapatot amúgy nem érdekli, hogy ne a Bayern legyen a bajnok ?
Mondjuk, így tényleg lehet spórolni az átigazolásokon.
Toca
amúgymeg:
Kenny
Toca
több mint 8 éve
Nem kevésbé visszataszító mint amit a PSG csinál csak más szempontból.www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947Kár,hogy nem hozzánk jött,kifejezetten ügyes gyerek.
Toca
amúgymeg:
Kenny
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947Kár,hogy nem hozzánk jött,kifejezetten ügyes gyerek.
Toca
amúgymeg:
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-ingyen-viszik-a-schalke-tehetseget-hivatalos-2613947 A többi német csapatot amúgy nem érdekli, hogy ne a Bayern legyen a bajnok ?
több mint 8 éve
De kurvasok gólt lő. Mi lenne ha nem lenne hülye. Én örülni fogok ha hozzánk jön.Trash. Hülye mindenhez a futáson kívül.Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
Amadeus
Heisman Trophy
Amadeus
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 540
Dinhorol olvastam egy cikket az nso-n.aztan eszembe jutott ez
www.youtube.com/watch?v=sYokNMEgRvw
több mint 8 éve
Trash. Hülye mindenhez a futáson kívül.Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
Amadeus
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Mkhitaryant Mou nem játszatja, Aubameyang meg simán el akar menni, egyébként nagyon látszódik Dortmundbeli fejlődése. Klopp alatt érkezett még.Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ghanai orvosok tudhatnak valamit,Pancel Jozsit kigyogyitottak a malariabol 4nap alatt.Franc tudja. Én már nem igazán várom vissza. Óriási kedvencem volt ősszel, de jelenleg nem szívesen látnám a mezünkben.
Kenny

több mint 8 éve
Bundesligábol is a trasht veszikSzerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
Sebii
több mint 8 éve
Ghanai orvosok tudhatnak valamit,Pancel Jozsit kigyogyitottak a malariabol 4nap alatt.
több mint 8 éve
Szerintem Alexisre gondol. Elvlieg Mikhytarianért megy majd egy az egyben. Valamint a hírek szerint az Arsenal mindenben megegyezett Aubameyanggal, már csak a Dortmunddal kell megalkudni.Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
Mikey
több mint 8 éve
Csáncsi—United?Ki?
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Kezd szimpatikus lenni van Dijk. Először győztes gól az Everton ellen, most ez. Jól csinálja.twitter.com/MelissaReddy_/status/953659263548907520
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
csak reménykedhetünk1. A kapus poszt mindig egy picit más én azt külön venném.Szerinted beválhat úgy mint Gulácsi?"Szoboszlai Dominik az RB Salzburg játékosa 2021-ig." Kíváncsi vagyok 2019 melyik hónapján megy átigazolólistára.örüljünk, hogy nem Vidi vagy Fradi
Coolearie
konkrétan már alig van számottevő idegenlégiósunk
NB2
Coolearie
2. Ha szorgalmas lesz, akkor beválhat. Még elég fiatal és viszonylag hamar került külföldre, hogy ne vegye fel a magyar viselkedést...
NB2
meg abban is, hogy nem ő lesz az új Dzsudzsák, avagy majdnem mentem Bundesligába (Ausztria Bundesliga nem számít 😀)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
1. A kapus poszt mindig egy picit más én azt külön venném.Szerinted beválhat úgy mint Gulácsi?"Szoboszlai Dominik az RB Salzburg játékosa 2021-ig." Kíváncsi vagyok 2019 melyik hónapján megy átigazolólistára.örüljünk, hogy nem Vidi vagy Fradi
Coolearie
NB2
Coolearie
2. Ha szorgalmas lesz, akkor beválhat. Még elég fiatal és viszonylag hamar került külföldre, hogy ne vegye fel a magyar viselkedést...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 540
felig off lesz:Nem is ertem ezt.3 eves felvetel. Most talaltam ra vmi komment alapjan.
www.youtube.com/watch?v=fhaqGWCDmEw
www.youtube.com/watch?v=bswVtVXtmaM
több mint 8 éve
Szerinted beválhat úgy mint Gulácsi?"Szoboszlai Dominik az RB Salzburg játékosa 2021-ig." Kíváncsi vagyok 2019 melyik hónapján megy átigazolólistára.örüljünk, hogy nem Vidi vagy Fradi
Coolearie
NB2
több mint 8 éve
"Szoboszlai Dominik az RB Salzburg játékosa 2021-ig." Kíváncsi vagyok 2019 melyik hónapján megy átigazolólistára.örüljünk, hogy nem Vidi vagy Fradi
Coolearie
több mint 8 éve
"Szoboszlai Dominik az RB Salzburg játékosa 2021-ig." Kíváncsi vagyok 2019 melyik hónapján megy átigazolólistára.
több mint 8 éve
„Tiszteletlenség ez a játékossal, velem és a Tema Youth SC-vel szemben is. A Ferencváros nem bánik jól ügyfelemmel – mondta Emmanuel Gyasi, Paintsil ügynöke a ghánai portálnak. – Azt vártam, hogy a klub tiszteletet mutat aziránt a játékos iránt, aki az év góljának járó díjat is megkapta három hónappal Magyarországra igazolását követően.”Most komolyan. Hol él ez az ember? Teljesen vakon van 😀 Nyilván direkt csinálja,hogy ne keljen visszajönnie de akkor is,előhúzza a rasszista kártyát is 😀
több mint 8 éve
Igen az behozhatatlan...Nem a gyenge játék miatt, hanem azért mert kilátástalan. 5 pontra vagytok a bl-től.Mondtam én, hogy nem nagy edző. Primetime CR7-tel bl-t nyerni nem volt was ist das. Most kéne csapatot építeni.Dehát CRnek össze-vissza volt 3 jó meccse amire az aranylabdát kapta, akkor hogy is van ez ? 😀
Amadeus
Ha nyer a csapat az edző nem számít , ha veszít akkor meg hulljon a feje...
Nekem se tetszik ami most van de perfekt 1,5 után egy fel év gyenge játék miatt kivágni valakit, hat nekem még mindig meredek.
Toca
Amadeus
Vissza is vonom!