Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Coutinho a Barcában, minden idők második legnagyobb transzferösszegéért
baggio 🏈
Ráadásul úgy ennyi pénzért, hogy menni akart. Régen ez még számított valamit, és lejjebb vitte az árat.

Következzetek meg, de én nem sajnálom. Aki menni akar, azt nem tudom sajnálni, legyen akármekkora zseni. S így legalább lesz Lallanának helye a kezdőben. 😊
Mikey
Gáznak nem gáz. Már a Liverpool szempontjából. És szerintem mostmár a legtöbben nem is fogják bánni, ha elmegy. Én sem tenném. Coutinho remek játékos, de egyébként köze sincs egy Messi-féle playmakerhez, szerintem ez a Liverpool mondjuk egy érkező Lemarral ugyanígy hozni fogja a meccseit. Nem látom azt, hogy teljesen visszaessen a csapat támadójátéka Cou távozásával. Van még azért itt elég tudás és ügyesség, illetve szerintem így Lemar érkezése tuti, és még várok egy drága igazolást Klopptól, valakit, aki tud irányítani.

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
baggio 🏈
Ráadásul úgy ennyi pénzért, hogy menni akart. Régen ez még számított valamit, és lejjebb vitte az árat.

Következzetek meg, de én nem sajnálom. Aki menni akar, azt nem tudom sajnálni, legyen akármekkora zseni. S így legalább lesz Lallanának helye a kezdőben. 😊
Mikey
Én se tartottam volna meg így, hogy menni akart, de mint játékos Coutinho-t nem pótlod egyből. Sajnos Lallanaval sem. Az eladása volt a helyes lépés (bár talán nyárig várhattak volna még...), de egy jól játszó Coutinho hiányázt meg fogjuk szerintem érezni.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 375
baggio 🏈

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

szerencsére nagy pénz van az utánpótlásnevelésben is, így ezzel semmi probléma nincs
baggio 🏈
Teszem hozzá Coutinho értékes játékos is nálam. Az árakat már rég nem kell nézni, csak idegesíti magát az ember, ez már egy érthetetlen világ.

Nagyon sajnálom. Ennek a csapatnak még mindig ő volt a központi figurája. Salah remeklése ide, Mané villanásai oda, Coutinho volt a legjobbunk. Félek, hogy súlytalan lesz a kp ha nem lesz ott egy Cou aki szervezze a játékot előre.
Ő egy Robben upgradet verzió volt. Befelé cselezett, ketten is kiléptek rá, mégis bevágta. Csak ő néha ekkor inkább passzolt és adott zseniális labdákat a többieknek.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 003 — no es importante

szerencsére nagy pénz van az utánpótlásnevelésben is, így ezzel semmi probléma nincs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
bravo Stones, vezet a Burnley
Heisman Trophy
Ez a city egyenlítő gól mekkora vicc. Bíró mutatta a sípot, meg a Burnley játékosának, hogy menjen el a labdától. Erre gyorsan elvégzik a szabadot és megadják. S Guardiola még pofázik a másik kispadnak.
tüsi91
Nem az döntötte el a meccs kimenetelét szóval nem oszt nem szoroz az a gól. Meg amúgy a bírónak van annyi joga hogy visszafújja de nem tette meg.
Coolearie
Szerintem pont ezt nehezményezte Tüsi.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Heisman Trophy
Ez a city egyenlítő gól mekkora vicc. Bíró mutatta a sípot, meg a Burnley játékosának, hogy menjen el a labdától. Erre gyorsan elvégzik a szabadot és megadják. S Guardiola még pofázik a másik kispadnak.
tüsi91
Nem az döntötte el a meccs kimenetelét szóval nem oszt nem szoroz az a gól. Meg amúgy a bírónak van annyi joga hogy visszafújja de nem tette meg.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Heisman Trophy
Na látod, ezért nem elég 50 millió egy védőért!

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 735 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
@Mikey Tuti nem nézted, azért a win 😀
kristóf17
Egyértelmű. 😊 Majd nemsoká' lesem meg, kivi vagyok van Dijkra és a Firmino vs. Holgate csörtére.
Mikey
Robertson-t is figyeld, sztem jó volt
Negritis
Meccs embere szerintem jaja.
Firmi meg annyit mondott portugálul ha jól tudom kb., hogy "Te normális, vagy te normális vagy a k...a anyádat?"
kristóf17
Ki a portugál hogy így kelljen neki beszélnie?
Coolearie
Gondolom az az anyanyelve 😊
kristóf17
nem tudom ki tud még az Evertonban portugálul, de bármilyen magyar játékos is mondaná a saját nyelvén a PL-ben pl. k...a anyádat (bárcsak lenne ott egy magyar is...), főleg Kleinheisler

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
kristóf17
Egyértelmű. 😊 Majd nemsoká' lesem meg, kivi vagyok van Dijkra és a Firmino vs. Holgate csörtére.
Mikey
Negritis
Firmi meg annyit mondott portugálul ha jól tudom kb., hogy "Te normális, vagy te normális vagy a k...a anyádat?"
kristóf17
Coolearie
Gondolom az az anyanyelve 😊
több mint 8 éve
bravo Leicester 😀

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
kristóf17
Mikey
Negritis
kristóf17
több mint 8 éve
kristóf17
Mikey
Negritis
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 104 — The Mathematician
kristóf17
Mikey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 375
kristóf17

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 450 — Cowboys fan
hát nem tudom, Madley mit szívott, bár végülis Webb sem b*szta ki anno Sterlinget, amikor a kiccsákó elkezdte böködni.
de azért hogy még sárga sem menjen arra, hogy Bobbyt belebassza a lelátóba, az azért még rangadóra is nem kicsit elnéző bíráskodás.
több mint 8 éve
Hmm. Ha emiatt a fejes miatt nyerünk még mondjuk meccseket akkor, amikor az újrajátszás lett volna, pláne jól jött a fiú. Bár még a kémiának tökéletesre kell alakulnia a csapat és közte, de az ígéretes kezdés sosem rossz 😊

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
évek óta ugyanez, támadunk impotensen majd jön az ellenfél és egyenlít

több mint 8 éve
nemtom h Rooney vagy Holgate a nagyobb paraszt eddig

több mint 8 éve
Ez a Nemzetek Ligája kezdeményezés egész érdekes ötlet. Jó lenne a barátságos meccsek helyett valami komolyabb mérkőzéseket játszani, s talán így, hogy az EB-re is ki lehet vergődni nem is fogja pl egy magyar válogatott félvállról venni? Vélemények?
tüsi91
Én csak azt tudom róla, hogy FM-ben gyűlölöm. Mindig belesérül valaki. Nem kell már ez a plusz terhelés szerintem a legmagasabb szinten.
Amadeus
Off: 2018 mikor jön ki torrentre nem hallottál esetleg valamit? *-*
On: határozottan visszataszító, hogy még több válogatott meccs legyen. Első pillanattól kezdve húztam a számít miatta.
kristóf17
Jó kérdés, hogy lesz-e. Elvileg nem haladnak vele a virágboltban, és minden évben egyre szarabb a verzió amit csinálnak. Inkább vegyél kulcsot és aktivald steamen. Én tavaly a 17-et ilyen 6-8k környékèn vettem. Azóta is azt tolom.
Amadeus
Ójajjj, ez rossz hír. Akkor lehet belekóstolok a 17-be egyelőre. 😊 Köszönöm szépen!
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
Ez a Nemzetek Ligája kezdeményezés egész érdekes ötlet. Jó lenne a barátságos meccsek helyett valami komolyabb mérkőzéseket játszani, s talán így, hogy az EB-re is ki lehet vergődni nem is fogja pl egy magyar válogatott félvállról venni? Vélemények?
tüsi91
Én csak azt tudom róla, hogy FM-ben gyűlölöm. Mindig belesérül valaki. Nem kell már ez a plusz terhelés szerintem a legmagasabb szinten.
Amadeus
On: határozottan visszataszító, hogy még több válogatott meccs legyen. Első pillanattól kezdve húztam a számít miatta.
kristóf17
Jó kérdés, hogy lesz-e. Elvileg nem haladnak vele a virágboltban, és minden évben egyre szarabb a verzió amit csinálnak. Inkább vegyél kulcsot és aktivald steamen. Én tavaly a 17-et ilyen 6-8k környékèn vettem. Azóta is azt tolom.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 363 — Vikings fan
Most nézem az este mi volt Morataval? Hova lett a lába?
Coolearie
Gondolta, egyszer Eaglesmcnabbnek is igaza lehet vele kapcsolatban, és nyomott egy Benzemat 😉 😛
dande
milyen egyszer? simán bajnokcsapat chelseaben kicserélték a centert moratára és egyből szarok... persze, tök véletlen... :d

és igen tavaly nem volt ilyen jó a city, de a chelsea is sokkal jobb volt. konkrétan tavaly összes meccs alatt 1-el buktak több pontot,mint jelenleg
eaglesmcnabb
igen de nem volt nemzetközi porondon a cselszki, az nagyon sokat számít. Pont ennek a faktornak köszönhetően volt tuti hogy tavaly ők nyerik és volt szinte biztos hogy idén nem, nem lett erősítve a keret annyira hogy bírja a több frontos harcot.
davemayer
Hülyeség, csak Morata miatt bukják a pontokat és a Real is szárnyal mivel Benzi hátán viszi a csapatot!
több mint 8 éve
tüsi91
Amadeus