Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Idézetek az NSO fórumról a 4 hsz-ból 3 a következő:"MerkinoBerlino
2017-08-13 18:11:37
Messze nem volt ez bedarálás, de nem lehet vita, hogy megérdemelten nyertünk. Kellemes meglepetés volt a Walker-Peters srác, nem nagyon xarta magát össze az első PL meccsén, van benne potenciál. Nagyon remélem, hogy összebarátkozunk már a Wembleyvel jövő hétvégén! 😊
COYS!
Stormnatt
2017-08-13 17:20:58
Azért a bedarálás enyhe túlzás, de végül is igaz, 0-2 re nyertünk. A meccs nem volt épp a legjobb, a két kommentátor is elég andalítóan magyarázott. Összességében jól kezdődött a szezon, kapott gól nélkül, idegenben, jó alap a továbbiakhoz.
Calvin81
2017-08-13 16:49:15
Hát nem mondom, hogy az évszázad meccsét láttam volna de azért jó, hogy nyerni tudtunk. Először én is marhára meglepődtem a piros lapon, viszont a visszajátszásból tisztán látszott, hogy jogos volt. Remélem a jövő héten a Wembley átok sem jön elő és nyerünk a cselszki ellen is. C'mon you Spurs!"
Nem is tudtam, hogy ilyen sokan szurkolunk a Spursnek 😛
több mint 8 éve
Futács egy hete szétszakította a térdét, megint.persze tudom, de ez inkább a korábbi időszakra vonatkozott, hogy korábban nem kapott lehetőséget. de most is Eppelt és Balogh-ot említi Storck, hogy Szalai mellett még ez a két ember is megelőzi Futácsot.Futács most csúnyán megsérült. Persze ettől még eddig kaphatott volna esélytKösz Storck,nagy király vagy.mindig is vita téma lesz amúgy, de két dolog biztos: Niko nem illik Storck rendszerébe, valamint nincs olyan emberünk, aki kiszolgálná őt. azért, hogy padozzon végig, felesleges hazajönnie. bár ugye Szalai jelenleg sérült, nem tudom, hogy ő felépül-e a válogatott meccsekig. nem baj jó lesz ott Bödével rohamozni vagy vkit majd találnak a másod osztályban.
Kenny
én, akit sajnálok az Futács, aki hétről-hétre bizonyít, de meghívót sem igazán kap, lehetőséget meg főleg.
csebi
empty taxi
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 534
olvastatok herczeg andras es a honved edzo nyilatkozatat?Pinterehez kepest eg es fold.Tobb ilyen is kene ebbe a fasza kis magyar focinkba.Lanza nem lehetne magyar valogatott😊?
több mint 8 éve
persze tudom, de ez inkább a korábbi időszakra vonatkozott, hogy korábban nem kapott lehetőséget. de most is Eppelt és Balogh-ot említi Storck, hogy Szalai mellett még ez a két ember is megelőzi Futácsot.Futács most csúnyán megsérült. Persze ettől még eddig kaphatott volna esélytKösz Storck,nagy király vagy.mindig is vita téma lesz amúgy, de két dolog biztos: Niko nem illik Storck rendszerébe, valamint nincs olyan emberünk, aki kiszolgálná őt. azért, hogy padozzon végig, felesleges hazajönnie. bár ugye Szalai jelenleg sérült, nem tudom, hogy ő felépül-e a válogatott meccsekig. nem baj jó lesz ott Bödével rohamozni vagy vkit majd találnak a másod osztályban.
Kenny
én, akit sajnálok az Futács, aki hétről-hétre bizonyít, de meghívót sem igazán kap, lehetőséget meg főleg.
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Azt hiszem komolyan eljött most már az ideje az edzőváltásnak a fradinál. Mintha már a játékosokon is az látszódna hogy telibeszarják az egészet. Ha nem lenne Varga meg Muntari pontja nem lenne idén még ennek a csapatnak...ha ki akarjuk vágni az egész stábot akkor 1 milliárdos lelépési pénzekről pletykálnak.Ezt meg gondolom senki nem akarja kifizetni.
davemayer
több mint 8 éve
Azt hiszem komolyan eljött most már az ideje az edzőváltásnak a fradinál. Mintha már a játékosokon is az látszódna hogy telibeszarják az egészet. Ha nem lenne Varga meg Muntari pontja nem lenne idén még ennek a csapatnak...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mikor Mignolet lapot kapott időhúzásért, mondtam bátyámnak, "figyeld meg, a 92. percben kapnak egyet." Tévedtem egy percet. 😕Nem tudom már kinek mondtam a minap, hogy a támadósora alapján bajnok is lehetne a csapat, de sajnos a védelme egy középcsapat szintjén van. Azt hiszem, még ezzel is túlbecsültem Lovrenéket.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Az Everton idén top5 lesz. Má most megmondom.Melós csapat úgy isMost ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalokEvertonnak nem jött ki a lépés.
flzoli
Toca
Amadeus
több mint 8 éve
Melós csapat úgy isMost ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalokEvertonnak nem jött ki a lépés.
flzoli
Toca
több mint 8 éve
Most ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalokEvertonnak nem jött ki a lépés.
flzoli
több mint 8 éve
Most ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalok
több mint 8 éve
Lehet hogy egy lusta török gyrosárus szintjével vetekszik a munkamorálja, de egy Özil féle kreatív irányítóval nagyon tudna hasítani a Pool támadóhármasa. Főleg, ha mögötte két védekező felfogású ember dolgozna. Még mielőtt valaki bedobná, Lallana és Özil baromira nem egy szint, de nagyon nem, csak hát az a fránya hozzáállás és küzdeni tudás
több mint 8 éve
de igen, de egy Watfordot illett volna simán elintézni.nem volt les?Nem.
NB2
Coolearie
több mint 8 éve
Chelsea ég..0-3 Burnley.
több mint 8 éve
A védelemben egy igazi megbízható ember van. Clyne, aki hiányzik most. Moreno nevetséges pool szinten. Milner ok volt de hát ő vészmegoldás volt amúgy is. 2 éve halogatjuk ezt a LB dolgot... és még nincs vége mert csak hír szintjén sem emlegetnek minket LB-ekkel. CB állomány is gyér de sajnos én VvDban sem látom a megváltót, bár tény vki kell, akár ő is lehet.A keret nem kész, a keret maximum létszámra megvan. Az, hogy Klopp a védelem felénél legyint, mondván, Javi Moreno belejön és igenis mekkora potenciál van benne, stb... az komolytalan. Sakho meg sosem lép már pályára szerintem a Poolban, Klopp csapatában legalábbis.Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.Az a baj hogy ő azt hiszi megcsinálta, nem elfelejtette...
Stez
Moreno az "új" LB igazolásunk. CBben megvagyunk.
Mindezt úgy, hogy ignoráljuk a keret legjobb CBjét Sakhot és nem igazolunk senkit. Lovren botrány volt ma. Klavan messze nem PL top szint, Gomez fiatal és sérülékeny. Matip ok. De a keret kész. A vedelem sokat fejlődött. (Y)
alatriste
Egyébként Klopp sem hülye, nem véletlenül dobálgatja a 45-50 milliós ajánlatokat Van Dijkért, amiből balhé is lett ugyebár az előző szezon végén, mert elsiette. De én még várnék érkezőt a védelembe, a mai meccs ellenére is. Szörnyű ez a hullámzás, akkora hibákra képes egytől egyig mindenki a védelemből, hogy az félelmetes.
Stez
A keret pedig egyáltalán nincs kész. Mennyiségre se. Nincs Lallana a kpn, Cou ugye szintén nincs (ki tudja lesz -e) és a Can-Hendo-Gini kkp sor olyan félelmetesen ötlettelen volt támadásépítésben hogy néha fájt. Ami nem az ő hibájuk mert egyik sem a kreatív iránytó. Hendró egy baromira visszavont irányító aki a legtöbbször a 2 CB közé belépve kapja a labdát a saját térfele felénél és hátulról adja tovább. Can meg Wij pedig max boxtobox típusú srácok, de össze se hasonlítható a játékuk a Lallana és Cou által adott kreativitáshoz. A támadó 3as rendben volt. Mane és Salah hasítani fog, de a mögöttes tartalom, elsősorban a védelem miatt nagy szenvedések lesznek még itt idén.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
A keret nem kész, a keret maximum létszámra megvan. Az, hogy Klopp a védelem felénél legyint, mondván, Javi Moreno belejön és igenis mekkora potenciál van benne, stb... az komolytalan. Sakho meg sosem lép már pályára szerintem a Poolban, Klopp csapatában legalábbis.Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.Az a baj hogy ő azt hiszi megcsinálta, nem elfelejtette...
Stez
Mindezt úgy, hogy ignoráljuk a keret legjobb CBjét Sakhot és nem igazolunk senkit. Lovren botrány volt ma. Klavan messze nem PL top szint, Gomez fiatal és sérülékeny. Matip ok. De a keret kész. A vedelem sokat fejlődött. (Y)
alatriste
Egyébként Klopp sem hülye, nem véletlenül dobálgatja a 45-50 milliós ajánlatokat Van Dijkért, amiből balhé is lett ugyebár az előző szezon végén, mert elsiette. De én még várnék érkezőt a védelembe, a mai meccs ellenére is. Szörnyű ez a hullámzás, akkora hibákra képes egytől egyig mindenki a védelemből, hogy az félelmetes.
több mint 8 éve
A Liverpool-Watford meccs nézése közben kiváncsi lettem mennyit játszanak a csapatok valójában. A 70. percben ezért fogtam a telóm bekapcsoltam a stoppert és mértem a játékidőt (azaz mikor valójában játékban volt a labda). Innentől a lefújásig a futóóra szerint 28:20 telt el, ebből amikor tényleg játékban volt a labda az mindössze 13:59 volt.Kérdezem én ennek mi értelme? Minimum 6 perc volt, hogy két Watford játékost ápoltak (az egyiket közvetlenül az oldalvonal mellett). Ha nem lenne ez a futóórás marhaság nem lenne az, hogy a pályán fetrengenének, de az se lenne hogy Mignolet minden kirúgása 1 percig tart (és sárgát se kellene neki ezért adni). Nem mellékesen nem idegesítené a szurkolót, hogy az ellenfél húzza az időt, hiszen nem is lehetne. És nem is a bírón múlna, hogy mennyit hosszabbít majd a hosszabbításon mennyit hosszabbít..
Ezeken túl lehetővé válna az is, hogy korlátlan cserélés legyen, mert jelenleg azért korlátozzuk mert ugye cserénként 1 perc. Így viszont olyan abszurd helyzetek lehetnek mint hogy most az egyik watfordi sérülten kellett, hogy játsszon...
Arról már nem is beszélek, hogy a videóbírózásra is lenne így idő.
több mint 8 éve
Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.Az a baj hogy ő azt hiszi megcsinálta, nem elfelejtette...
Stez

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Soha rosszabb PL kezdést.
több mint 8 éve
nem volt les?
több mint 8 éve
Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.
több mint 8 éve
Szerintem te meg se közelítsd azt a csatornát. 😀odakapcsolok és egyből feltámad a liverpool 😀 tipikusazt ugye tudjátok, hogy mivel a Spíleren motorverseny a Prime-n lesznek a meccsek egy része?Megy is a Vátford előre.
(köztük a Pool is)
NB2
Coolearie
dr0725
több mint 8 éve
odakapcsolok és egyből feltámad a liverpool 😀 tipikusazt ugye tudjátok, hogy mivel a Spíleren motorverseny a Prime-n lesznek a meccsek egy része?Megy is a Vátford előre.
(köztük a Pool is)
NB2
Coolearie
több mint 8 éve
azt ugye tudjátok, hogy mivel a Spíleren motorverseny a Prime-n lesznek a meccsek egy része?Megy is a Vátford előre.
(köztük a Pool is)
NB2