Soccer
42 feliratkozó
több mint 7 éve
Zidane? 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Lipcsei legalább fradista, szurkolók elfogadnák, sokkal rosszabb nem lehet.Ellenben egy pinyő, storck vagy vmi hasonlón besírnék.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Kezdődhet a tippjáték.....😀😀😀DD pont az ilyen nyomorultak kellenek, mint Lipcsei, Pintér, Véber, meg a többi magyar szagember. Nem azt mondom, hogy Doll az über alles, de azért ne ilyen nevekben gondolkodjanak már a fradinál, mint Lipcsei.
(Lipcsei?)
zemanla
több mint 7 éve
Kezdődhet a tippjáték.....(Lipcsei?)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Nem merik Pinyőt bedobni 😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Közben Doll állítólag lapát, erre kíváncsi leszek 😊Hivatalos is. 😀
gabokocka
több mint 7 éve
Közben Doll állítólag lapát, erre kíváncsi leszek 😊
több mint 7 éve

És akkor egy juhászroli bestof. Igazából csak azért raktam be, hogy a fekete ruhában az esettel szemben álló asszisztens mit nézett, hogy ez nem egyből piros. Abszolút nincs takarva, szemtől szemben látja, a labda rég elment és tisztán látható, hogy Geri rátart térddel a lábfejére.
Szóval amíg ezeket engedik, ne csodálkozzunk, hogy vannak páran akik úgy érzik, bármit megtehetnek.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 964
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/vidi-megleptek-az-ultrak-a-jatekosokat-az-edzesen-video-2653923a szurkolokat sem ertem.
Vissza fogjak valtoztani a nevet? NEM
Lemaradnak a vidi top meccseirol a sajat balfaszsaguk miatt. A csapatot es magukat is buntetve.
Az ujpestnel ugyanez -volt- a helyzet.
több mint 7 éve
" a helyszínre látogató hazai és külföldi vendégek ezreinek elképedése is" mondjuk a pálya minősége miatt ezen az elképedésen én nem csodálkoznék....
több mint 7 éve
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?szerintem önszorgalomból.
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
csebi
szöllősi sem hülye (nem hülye, csak egy faszkalap), pontosan tudja, hogy a magyar történelem melyik időszakához hasonlít legjobban a mostani, és hogy akkor bizony folyamatosan bizonyítani kellett a kurzushoz való hűséget, mert ha megkérdőjelezték az ideológiai elkötelezettségedet, akkor lényegében elvágtad magad.
több mint 7 éve
A hétvégén 61 néző volt a felcsút kisvárdán, a sportba ötszáz valamennyit hazudtak.És hát igen, magáncégek adakozása volt, kár hogy igazából ezek adóforintok, de kit érdekel, amikor közbeszerzéseken ezek többszörösét osztják vissza nekik.
több mint 7 éve
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?Beleolvastam... Kár volt... De biztosra mentek, mert nem kommentelhető😊
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
csebi
Amíg a rendszer lesz, addig Puskás is lesz. Amint bedől, szinte téglánként fogják elhordani az emberek mindent ami ott van!
több mint 7 éve
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Magyar bajnoki, focinak éppen csak nevezhető valamin vitatkozni.... Amennyi pénzt összeharácsolnak a botlábúak zéró munkával nem árt ha a UFC kedvelőinek is nyújtanak valami látnivalót, ha már a fódball nem megy rendesen
több mint 7 éve
Ez a Leicester-Wolves meccs egyébként eléggé élvezetes "független" szemmel nézve 😀. Úgy hajtanak sokszor a labdáért, mintha kiesési rangadó vagy FAkupa döntő lenne legalább.hát lehet, hogy kiesési rangadó lesz belőle, de ez csak áprilisra derül ki
MarioAna
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Srácok, nemár. Azért van tele sok hentessel minden egyes csapat, mert háromszor lassabban reagálnak, mint más bajnokságok játékosai. Lassúak, körülményesek, fejben gyengék, technikailag képzetlenek. Nem csoda hogy a magyar bajnokságban áll majdnem legtöbbet a játék és itt van majdnem a legtöbb sárga és piros. A képeken és videókon is lehet látni, hogy nem egy ütemet, hanem hármat/négyet késnek aranylábúink és még így is egy csomó mindent elnéznek nekik a bírók. A Vidiből Juhász minden egyes meccsen lekönyöl valakit, üvölt a bíróval, Lazovic meg minden egyes meccsen haldoklik, ha hozzáérnek. De hát a név kötelez. A Fradit meg sem említem, illetve a többi csapatban is van megannyi képzett sztár, akik csak a labdára mennek..ugye ugye...
több mint 7 éve
www.sporttal.hu/index.php?com=sub&acom=stat&sm=csapat_buntetesek_lapok&topic=1.1.1201.0.0.0Mondj egy csapatot aki undorítobban játszik mint a Kispest/Haladás páros.Na ne màr!!Kispestnél nagyobb hentes csapat kevés van az NB1-ben, ez mondjuk köztudott tény, talán csak a Haladás játszik aljasabb focit.Ahhoz hat halott és nyolc sebesült kell, hogy sötétvári ciganyparasztot kiállítsanak?Jaja végülis mi rúgdostunk mindenkit tökön. Piros nélkül is kikap a picipest..
gabokocka
petey
Kenny
Ezt a hozzàszólàsodat az össze hitelminősítő intézet bóvli katerógiànak minősíti!
Fattyu
Kenny
1 A Haladàs nem érdekel...
2 Bemondod hogy ez meg az a hentes csapat, indoklàs nélkül...😀😀
Valamivel pontosabb a fenti link.
Jah és a Honvéd jàtéka nem a legszebb, de van stílusa a csapatnak. 😀
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Mondj egy csapatot aki undorítobban játszik mint a Kispest/Haladás páros.Na ne màr!!Kispestnél nagyobb hentes csapat kevés van az NB1-ben, ez mondjuk köztudott tény, talán csak a Haladás játszik aljasabb focit.Ahhoz hat halott és nyolc sebesült kell, hogy sötétvári ciganyparasztot kiállítsanak?Jaja végülis mi rúgdostunk mindenkit tökön. Piros nélkül is kikap a picipest..
gabokocka
petey
Kenny
Ezt a hozzàszólàsodat az össze hitelminősítő intézet bóvli katerógiànak minősíti!
Fattyu
több mint 7 éve
égbekiáltó csalás. az egyik egy szar szerelés sípszó után, a másik egy szándékos rúgás. de megértem valamibe kapaszkodni kell egy ilyen fantasztikus győzelmi sorozat után. de vicces, hogy már most azt hozod fel, hogy a honvéd a 2. amikor 5 meccs ment le 😀 igen, már most minket kell tolni mindenkinek. húbaz egyre jobban átmentek kreténbe...ez amúgy egy mérkőzést nagy mértékben befolyásoló ítélet volt. az egy dolog, hogy még a bíró sem tudja, hogy mit fújt le itt Honvéd szabálytalanságnak, ami miatt kifelé jött a vidi. ellenben a helyes ítélet minimum 2. sárga (vagy egyből piros mint Batik) és tizi. 0-0nál. de megint nem a bírók fogják eldönteni, hogy ki lesz a bajnok ugye?Most visszanézve én is tudok legalább 5 képet posztolni ami sima sárga másik oldalon. de látom eljutottatok ide hogy a picipest a szimpatikus kiscsapat 😊köcsög kispesti játékos, sérülést akart okozni Viniciusnak, hála az égnek, hogy nem sérült meg a lábfeje!!! tényleg mekkora hentesek, igazad van Petey!
Vinicius sárgával a zsebben 0-0-nál sípszó után.
Asszem no comment.
De szegény molvidi játékosokat összerugdostuk, pedig ők sokkal jobbak voltak.
Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
csebi
de tény, hogy a Vidi focizott a Honvéd meg nem /story. minőségi különbség volt a 2 csapat között.
petey
persze mutasd a többi sárgát, de még csak a 4. meccseteket játsszátok miközben megint véletlenül a javatokra tévednek amikor a 2. helyezettel játszotok. persze tudom kiegyenlítik ezek majd egymást, mint előző szezonban. vagy mégsem. várnám amúgy Puhl magyarázatot, hogy miért is volt ez a jó ítélet (a láb nem kereste a heregolyókat ezért nem szabálytalan?).
csebi
több mint 7 éve
ez amúgy egy mérkőzést nagy mértékben befolyásoló ítélet volt. az egy dolog, hogy még a bíró sem tudja, hogy mit fújt le itt Honvéd szabálytalanságnak, ami miatt kifelé jött a vidi. ellenben a helyes ítélet minimum 2. sárga (vagy egyből piros mint Batik) és tizi. 0-0nál. de megint nem a bírók fogják eldönteni, hogy ki lesz a bajnok ugye?Most visszanézve én is tudok legalább 5 képet posztolni ami sima sárga másik oldalon. de látom eljutottatok ide hogy a picipest a szimpatikus kiscsapat 😊köcsög kispesti játékos, sérülést akart okozni Viniciusnak, hála az égnek, hogy nem sérült meg a lábfeje!!! tényleg mekkora hentesek, igazad van Petey!
Asszem no comment.
Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
csebi
de tény, hogy a Vidi focizott a Honvéd meg nem /story. minőségi különbség volt a 2 csapat között.
petey
persze mutasd a többi sárgát, de még csak a 4. meccseteket játsszátok miközben megint véletlenül a javatokra tévednek amikor a 2. helyezettel játszotok. persze tudom kiegyenlítik ezek majd egymást, mint előző szezonban. vagy mégsem. várnám amúgy Puhl magyarázatot, hogy miért is volt ez a jó ítélet (a láb nem kereste a heregolyókat ezért nem szabálytalan?).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
jólvan, ha más nem ököz örömet, gyűlölködjél csak tovább. tele van köcsöggel, lol. na oké. további sportsikereket..
több mint 7 éve
Amiket itt öt poszton keresztül lamentálsz, sehol nem írtam az ellenkezőjét. Mindössze annyit írtam, hogy tele van a csapatod köcsöggel, akiket egy normális európai bajnokságban minden második meccsen lezavarnak a faszba. De nem, mert mi szegénymolvidiéket összerúgdostuk. Vinicius nem tapos oda, juhász nem könyököl, lazovics nem mutogat a nézőknek és nem fetreng. Ennyi, elengedtem.Szívből kívánom, hogy szimpatikusabb csapatod soha az életbe ne legyen....
több mint 7 éve
Kinek mi jutott 😁gabo, no offenz, nem akarok pöcsméregetni. de én emlékszem azokra az időkre, szerintem te is, amikor a Honvéd az átkosban azt nem vitt el a vidéki csapatoktól akit nem akart, mint állami csapat, lerbaoltak mindenkit. vagy berántották sorkatonának és hogy hogy nem, Kispesten kötött ki. Fehérvárról is raboltak rendesen. Akkor szinte esély nem volt a dobogóra kerülni a fővárosi csapatoknak. Tudom az nem releváns már, mert hát az akkor volt. nekem sem tetszik az egész Garancsis-Orbános fos, meg sokaknak Fehérváron, de Garancsi megmentette a Vidit. most nem mi vagyunk a fasz rossz végén vidékiként, és nem az van, hogy esély nincs a dobogóra kerülni a sok fővárosi csapat miatt, ez a pár év nekünk sehol nincs az átkosbeli Fradi, Dózsa, Honvéd, Vasas kivételezésekkel. lehet pár év múlva az MTK-t fogják tolni, ki tudja.
Mindegy, elengedtem, mi vagyunk a gecik, szerencsétlen partcsapatot állandóan sújtják a játékvezetői tévedések, remélem az aek ellen sikeresen képviselik a nerbirodalmat, a fővezír, garancsi és hernádi meg pöffeszkedhet a vipben. Még szerencse hogy nem a dinamóval sorsoltak őket össze, cinkes volna ha vkit lecsuknának kaviárfogyasztás közben.
gabokocka
csak kurva fárasztó, hogy a kispestiek sírnak állandóan.
több mint 7 éve
Most visszanézve én is tudok legalább 5 képet posztolni ami sima sárga másik oldalon. de látom eljutottatok ide hogy a picipest a szimpatikus kiscsapat 😊köcsög kispesti játékos, sérülést akart okozni Viniciusnak, hála az égnek, hogy nem sérült meg a lábfeje!!! tényleg mekkora hentesek, igazad van Petey!
Asszem no comment.
Köszönjük NERLSZ.
gabokocka
csebi