NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL előszezon 2026
2
2
2:00, Network4
Soccer
42 feliratkozó
több mint 8 éve
Leadership, kitűnően látott a pályán, fénykorában az egyik legjobb box-to-box játékos volt, akinek a rúgótechnikája sem volt utolsó.miben volt klasszis klubhűségen kívül? Nem trollkodom, komolyan.Stevie G?Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.még szokni kell, hogy van klasszis angol futballista. Beckham óta az első.
dugo93
Amadeus
empty taxi
Amadeus
Kapásból így ennyi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Na azért ha már angol klasszisnál tartunk Scholest mindenképp említsük meg.Őt én is akartam, de ő Beckhammel egy időben volt "angol klasszis", a kérdés meg Becks utáni időszakra vonatkozott. Bár SuperFrankievel, Gerrarddal és Rooneyval is játszott egy időben Beckham és Scholes is, sőt, igazából kb 5 év van az a 4es között, egyedül Rooney aki fiatalabb náluk jóval.
dugo93
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Na azért ha már angol klasszisnál tartunk Scholest mindenképp említsük meg.
több mint 8 éve
Mindig tanul az ember.miben volt klasszis klubhűségen kívül? Nem trollkodom, komolyan.Stevie G?Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.még szokni kell, hogy van klasszis angol futballista. Beckham óta az első.
dugo93
Amadeus
empty taxi
Amadeus
Ha majd legközelebb trollkodom egyet, és a végére írom, hogy Nem trollkodom, komolyan, akkor az már nem is lesz trollkodás, hiszen odaírtam.
Nem szégyen a trollkodás, ha legitim, bár sajátos, egyedi nézőpontot takar.
Gerrard meg valóban nem klasszis, de nyert ezt-azt klubszinten (válogatott szinten Beckham sem), jól, meghatározóan és hasznosan játszott, ha nem is a Beckham féle látványosabb szerepkörben, ha nem is akkora tálentummal megáldva, de ő az iparos-klasszis prototípusa.
Nem egy P.Manning, Brees vagy Rodgers, de egy Big Ben, Rivers vagy Eli Manning.
Nem trollkodom, komolyan.
több mint 8 éve
miben volt klasszis klubhűségen kívül? Nem trollkodom, komolyan.Stevie G?Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.még szokni kell, hogy van klasszis angol futballista. Beckham óta az első.
dugo93
Amadeus
empty taxi
több mint 8 éve
azért Rooney, Lampard és Stevie G mind nagyobb "fodbalisták" voltak mint egyelőre Harry Kane. Szóval az egy enyhe túlzás volt gondolom ,vagy csak elfogult az emberünk. Gondolom ez utóbbi.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Akkor elnézést 😀Irónia akart lenni ami nem jött át,😛 bár ezért lett volna ez a smile 😉Szétverte a Cityt.? Cmon man.Mikor lett a Bayern ennyire szar?Nem tudod? Amióta Guardiola szétverte, ahogy most a Cityt 😉
Kenny
dande
Coolearie
dande
több mint 8 éve
Rooney?Akkor már LampsStevie G?Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.még szokni kell, hogy van klasszis angol futballista. Beckham óta az első.
dugo93
Amadeus
empty taxi
Borbinho
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Akkor már LampsStevie G?Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.még szokni kell, hogy van klasszis angol futballista. Beckham óta az első.
dugo93
Amadeus
empty taxi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Stevie G?Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.még szokni kell, hogy van klasszis angol futballista. Beckham óta az első.
dugo93
Amadeus

Madden hates me.
több mint 8 éve
Irónia akart lenni ami nem jött át,😛 bár ezért lett volna ez a smile 😉Szétverte a Cityt.? Cmon man.Mikor lett a Bayern ennyire szar?Nem tudod? Amióta Guardiola szétverte, ahogy most a Cityt 😉
Kenny
dande
Coolearie
több mint 8 éve
Szétverte a Cityt.? Cmon man.Mikor lett a Bayern ennyire szar?Nem tudod? Amióta Guardiola szétverte, ahogy most a Cityt 😉
Kenny
dande
több mint 8 éve
Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.még szokni kell, hogy van klasszis angol futballista. Beckham óta az első.
dugo93
több mint 8 éve
Mikor lett a Bayern ennyire szar?Nem tudod? Amióta Guardiola szétverte, ahogy most a Cityt 😉
Kenny
több mint 8 éve
Harry Kane azért szép lassan világ klasszis lesz/lett.Majd jövőre valaki megveszi 400 millió euróért....
dugo93
több mint 8 éve
Bogdán Ádám 30. éves lett! Isten éltessen!
több mint 8 éve
Az kéne még... Elég nekem egy vörös szerelem az életembe, amiatt is annyi feszültséget eszek, mint semmi más miatt. (max még az egyetem érhet közel). 😀Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...Csak nem vörös a csaj? 😀
kristóf17
empty taxi
Általában képes vagyok rá, de tegnap tényleg hihetetlen méreteket öltött az indulatosság 😀 De szerencsére az otthoni légkör nem érezte végül meg utána, csak közben!Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...Naa, nem szegény barátnőd tehet róla, hogy balf*sz a csapat. Meg kell tanulni totál rezignáltan nézni a meccseket. 😀
kristóf17
Mikey
Viszont ennek a rengeteg kimaradt helyzetnek olyan 3-4 csapat sorban egymás után meg fogja inni a levét úgy érzem. 😊
több mint 8 éve
Az igen. Javaslom neki, igazoljon a mennyeibe. 😊BTW az valami érdem, hogy "Gulácsi csapattársa"? Vagy van olyan elvetemült, aki csak amiatt kattint a címre, mert "Gulácsi csapattársa"? 😮
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ilyen-nincs-nem-hiszik-el-miert-kert-cseret-gulacsi-csapattarsa-2594251szegény Werner nem bírta a kartali drukkerek hangját : ( :d
www.youtube.com/watch?v=VriLLJ7A3G0&t=40s
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...Csak nem vörös a csaj? 😀
kristóf17

Madden hates me.
több mint 8 éve
Elnézve a tempót, az a következő 3-4 évben sikerülni fog. Talán.na ja.mi vagyunk az egyetlen kibaszott csapat, amelyiknek négy darab százszázalékos helyzet sem elég a gólhoz.De legalább mellé képesek helyzet nélkül gólt kapni is. 😊
slowmotion
Mikey
abban már jók vagyunk, hogy az ellenfél lehetőségeit korlátozzuk, most a logikus következő lépés az lenne, ha ezekből már nem is kapnánk gólt.
slowmotion
Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...Naa, nem szegény barátnőd tehet róla, hogy balf*sz a csapat. Meg kell tanulni totál rezignáltan nézni a meccseket. 😀
kristóf17
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ilyen fajta idegi elrottyanást régen nem produkáltam, mint amilyet a mai meccs utolsó 25 percében. 😊 Nem biztos, hogy túl kedves leszek ma a barátnőmmel...
több mint 8 éve
na ja.mi vagyunk az egyetlen kibaszott csapat, amelyiknek négy darab százszázalékos helyzet sem elég a gólhoz.De legalább mellé képesek helyzet nélkül gólt kapni is. 😊
slowmotion
Mikey
abban már jók vagyunk, hogy az ellenfél lehetőségeit korlátozzuk, most a logikus következő lépés az lenne, ha ezekből már nem is kapnánk gólt.