Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 665 — Omar's Coming Yo!
korhut megy a Hapoel Sör-Shevahoz az EL-be, jobb döntés mint hogy a DVSC-ben játszon
Heisman Trophy
Debrecennél jelenleg bármi jobb.nincs kaszinó nincs pénz.nincs pénz nincs csapat.

Szerkesztette: Kenny

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 885 — "Montoya por favor!"
korhut megy a Hapoel Sör-Shevahoz az EL-be, jobb döntés mint hogy a DVSC-ben játszon

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
otthon megnéztem hogy van Spíler, olyan ritka zsar közvetítést rég láttam. ZS-kategóriás kommentátoroktól majdnem kiugrottam az ablakon
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
braxa88
| Van amúgy olyan stream ami megy egész nap a hét minden napján? Mert amit találtam azon csak időszakosan van. |
Coolearie
leginkább ez:  livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/
braxa88
Csak itt sajnos nincs..😕
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
otthon megnéztem hogy van Spíler, olyan ritka zsar közvetítést rég láttam. ZS-kategóriás kommentátoroktól majdnem kiugrottam az ablakon
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
braxa88
| Van amúgy olyan stream ami megy egész nap a hét minden napján? Mert amit találtam azon csak időszakosan van. |
Coolearie
leginkább ez:  livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/
több mint 9 éve
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
braxa88
több mint 9 éve
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
több mint 9 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
megvagyok a spíler tv nélkül, viszont az érdekelne hogy van-e valami olyasmi cucc a PL meccseihez mint az NFL, NBA gamepass?
köszi
Negritis
Hát elviekben van valami az oldalukon.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 410 — The Mathematician
megvagyok a spíler tv nélkül, viszont az érdekelne hogy van-e valami olyasmi cucc a PL meccseihez mint az NFL, NBA gamepass?
köszi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Aki hiányolná a Spíler TV-t az a telenoros MyTV alkalmazáson keresztül havi 1290-ért tud venni 15 csomagos programkínálatot amibe benne van a Spíler, HDban,
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
Ajánlom mindenkinek EU2 (jó, hogy visszatért a T-Home-osknak is végre).
alatriste
Van megint? 😮

Asszonypajti nagyon fog neki örülni, most már újra az első 7 csatornából választhat műsort. | Sport1, Sport2, EUSport1, EUSport2, M4, M5, SportM 😀 |
dugo93
Úgy látom a spíler TV itt is hiányzik ... 😀
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 665 — Omar's Coming Yo!
Fehérvár egész szépen igazolgat.
Jó kis harc lesz a bajnokságért.

több mint 9 éve
Visszatér Lanzafame a Honvédhoz 😀
 index.hu/sport/futball/2016/08/29/a_honved_visszaigazolta_a_bundazo_olasz_futballistat/

több mint 9 éve
45 millióért egy nímand portugálért. Az Inter megindult fölfelé.... 😊
flzoli
akkora megváltó lesz mint Kondogbia 😀
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 301 — NFL bracket champion '26
A mezőny egyik legjobbja volt előző héten, semmit nem jelent hogy most nem kezdett. Állítólag balhátvédet is játszott ma...
JayB
Balfasz kommentátor nem tudja melyik oldal melyik, de igen, amíg a Bologna svéd jobbhátvédjét ápolták, Ádám ment hátra a helyére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 671
Ajánlom mindenkinek EU2 (jó, hogy visszatért a T-Home-osknak is végre).
alatriste
Van megint? 😮

Asszonypajti nagyon fog neki örülni, most már újra az első 7 csatornából választhat műsort. | Sport1, Sport2, EUSport1, EUSport2, M4, M5, SportM 😀 |

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 694 — farkas.l.zoltan@gmail.com
45 millióért egy nímand portugálért. Az Inter megindult fölfelé.... 😊

több mint 9 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
A mezőny egyik legjobbja volt előző héten, semmit nem jelent hogy most nem kezdett. Állítólag balhátvédet is játszott ma...
JayB
azt majd Kádár fog ott a jövő héttől 😊

közben Gula kezdett a Lipcse első meccsén (Kalmár a kispadon ült végig), meg a Palermo két magyarja is játszott, szóval azért vannak jó hírek

Fiolát vihetné még el a Hertha, meg remélhetően Nikolics nem követi Korhutot Izraelbe...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 627
Egyrészt múlt héten a Gazetta éltette másrészt nyugodjunk meg nem ez a meccs győzte meg az edzőjét arról hogy nincs szükség rá. 😊
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 8 068
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 556
jah, reméljük többet már nem kapnak
több mint 9 éve
én még úgy tudtam hogy a védekezés az erőssége, nem a gólok és gólpasszok az ő világa.Lehet kint más szerepköre lesz, de a múlt meccsen is azért cserélték le mert támadni kellett már...Azért gondolta volna az egyszerű szurkoló hogy mikor ha nem idegenben van rá szükség... Be is állt most látom.
ozibozi
Jah, beállt, mikor előrefelé akart cserélni Donadoni. Maga Ádám nyilatkozta, hogy itt támadóbb szerepet szánnak neki, mint amiben eddig focizott.

Madden hates me.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 556
én még úgy tudtam hogy a védekezés az erőssége, nem a gólok és gólpasszok az ő világa.Lehet kint más szerepköre lesz, de a múlt meccsen is azért cserélték le mert támadni kellett már...Azért gondolta volna az egyszerű szurkoló hogy mikor ha nem idegenben van rá szükség... Be is állt most látom.
több mint 9 éve
Nagy Ádám se kezdő már...
ozibozi
BEÁRAZTÁK A MAGYAROKAT! 8D
Stez
Hát a Torino nagyobb csapat mint a Crotone.
Coolearie
2 dolog:
1. Dzemaili személyében egy elég jó playát igazoltak Ádám posztjára
2. A Bologna idegenben hagyományosan antifocit játszik. Az nem igazán Ádám világa.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Nagy Ádám se kezdő már...
ozibozi
BEÁRAZTÁK A MAGYAROKAT! 8D
Stez
Hát a Torino nagyobb csapat mint a Crotone.