Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Tudom, hogy szarok vagyunk, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar visszasüllyedünk a valóságba...
több mint 9 éve
De biztos ami biztos meg fogják próbálni.áh, domonyai kitérne a hitéből, életfilozófiája hogy ne kelljen költeni se játékosra, se fizura!!
alatriste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :dPlusz lehet csak a bajnokságra koncentrálni már mostantól! 😊
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Hú! Az MTK T adják a DunánA 2. félidő helyett majd leadják a magyar-osztrákot. 😊
zemanla
több mint 9 éve
Hú! Az MTK T adják a Dunán

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Rendesen beárazzák a héten a Mennyeit. Megint.
több mint 9 éve
Vili vazze...
több mint 9 éve
De én most ezt nézem... Mekkora hülye vagyok!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Azért aígy helyesDebrecennelmennyeivel is vallatni lehetne...
zemanla

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Azért a Debrecennel is vallatni lehetne...

több mint 9 éve
Pl. hogy az idei teljesítménnyel javul az UEFA-együtthatónk, és csak későbbi körben kell bekapcsolódni? 😀most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Belépő kód: 223992-71482
Zolika
somoskovig
slowmotion
több mint 9 éve
most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Zolika
somoskovig
több mint 9 éve
www.mlsz.hu/blog/2013/10/17/hivatalos-fantasy-futball-jatekot-indit-az-mlsz/Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Jack Zoltán
Kampman
több mint 9 éve
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Zolika
több mint 9 éve
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Belépő kód: 223992-71482
több mint 9 éve
Nála az mondjuk kicsit kellemetlen volt, hogy ugye 99-ben Egervárival bajnok lett az MTK, erre jó magyar szokás szerint kirúgták. Jött Henk, de a következő szezonban, az Egervári-féle Dunaferr megelőzte az MTK-át. Természetesen össze sem lehet hasonlítani őket, de ez akkor kissé ciki volt.Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
zavi27
iktriad
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Jack Zoltán
több mint 9 éve
Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
zavi27
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
több mint 9 éve
"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
McDeere - Kele JánosEgy velemeny:de ki a forrás?
zavi27
slowmotion