Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 653 — nabege2@yahoo.com
Tudom, hogy szarok vagyunk, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar visszasüllyedünk a valóságba...
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 365 — je suis poloska
De biztos ami biztos meg fogják próbálni.
alatriste
áh, domonyai kitérne a hitéből, életfilozófiája hogy ne kelljen költeni se játékosra, se fizura!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 901 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :d
eaglesmcnabb
De biztos ami biztos meg fogják próbálni.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 519 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
eaglesmcnabb
Plusz lehet csak a bajnokságra koncentrálni már mostantól! 😊
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 365 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 519 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hú! Az MTK T adják a Dunán
zemanla
A 2. félidő helyett majd leadják a magyar-osztrákot. 😊
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
Hú! Az MTK T adják a Dunán

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Rendesen beárazzák a héten a Mennyeit. Megint.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Vili vazze...
több mint 9 éve
De én most ezt nézem... Mekkora hülye vagyok!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 199 — situational football
Azért a Debrecennel mennyeivel is vallatni lehetne...
zemanla
így helyes

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Azért a Debrecennel is vallatni lehetne...

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 523 — Chiefs GM
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!
Belépő kód: 223992-71482
Zolika
Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
somoskovig
most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...
slowmotion
Pl. hogy az idei teljesítménnyel javul az UEFA-együtthatónk, és csak későbbi körben kell bekapcsolódni? 😀

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 851 — Cowboys fan
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!
Zolika
Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
somoskovig
most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀
Jack Zoltán
MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Kampman
 www.mlsz.hu/blog/2013/10/17/hivatalos-fantasy-futball-jatekot-indit-az-mlsz/
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 523 — Chiefs GM
Zolika

több mint 9 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 208
"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"
zavi27
Paulo Sousa?
Borbinho
Mindig van egy kivetel😊
zavi27
Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.
iktriad
Nála az mondjuk kicsit kellemetlen volt, hogy ugye 99-ben Egervárival bajnok lett az MTK, erre jó magyar szokás szerint kirúgták. Jött Henk, de a következő szezonban, az Egervári-féle Dunaferr megelőzte az MTK-át. Természetesen össze sem lehet hasonlítani őket, de ez akkor kissé ciki volt.

Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 208
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀
Jack Zoltán
MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
több mint 9 éve
"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"
zavi27
Paulo Sousa?
Borbinho
Mindig van egy kivetel😊
zavi27
Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 677 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
Paulo Sousa?
Borbinho
Mindig van egy kivetel😊
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
zavi27
Paulo Sousa?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 677 — Amerikai sportok rajongója
Egy velemeny:
zavi27
de ki a forrás?
slowmotion
McDeere - Kele János
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Egy velemeny:
zavi27
de ki a forrás?