Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Érdekes a Kubatov interjú az NSO-n. Gondolom megint jó indok lesz egy kis "magyaros" fekáliakavalkádra www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-ultrak-eljatszottak-a-bizalmamat-nem-lesz-uj-sas-kubatov-2405961
több mint 10 éve
Németh csereként jött be, győztes gól a 95. percbendavemayerAzért megmosolyogtató mit hagyott ki a Phily a 2. félidőben. 😀
www.mlssoccer.com/video/2015/04/05/highlights-sporting-kansas-city-vs-philadelphia-union-april-5-2015
több mint 10 éve
Németh csereként jött be, győztes gól a 95. percben
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150401-interju-a-kansas-citynel-dolgozo-urbanyi-istvannal.htmlMegdöbbentően jó interjú tőle, másra szàmítottam.
nekem újdonság volt, hogy ő ott vanNB2
több mint 10 éve
Liverpool in talks for FalcaoA reakcióm elég kettős lenne, ha jövőre esetleg tényleg...
Liverpool are in talks with Monaco to sign Radamel Falcao on loan next season.
Source: Metro
Sunday, April 5, 2015 17:28ozibozi
Első: YEEEE :cool:

Második: :-/ 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Liverpool in talks for Falcao Liverpool are in talks with Monaco to sign Radamel Falcao on loan next season.
Source: Metro
Sunday, April 5, 2015 17:28
több mint 10 éve
Szerinted Sallói fia hogy mehetett ki az USA-ba próbajátékra? 😊 (valószínűleg az NCAA-ben folytatja amúgy)meg hát nk9-ért is közbe kellett járni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150401-interju-a-kansas-citynel-dolgozo-urbanyi-istvannal.htmlnekem újdonság volt, hogy ő ott van
több mint 10 éve
Megnéztem a Hertha meccsét és Dárdai egy az egyben ugyanazt játszatta velük is mint a válogatottal. Ez a meccs is unalmas játékkal járt de a 65-70 perc között kicsit megpörgették a berliniek (bár inkább csak Kalou) és rögtön jött is a gól, igaz pontrúgás után. Aztán már lehetett tudni hogy a vendégeknek nem sok sanszuk lesz, vezettek is több kontrát a hazaiak aminek az eredménye lett a 2. gól. Nem egy világverő alakulat ez a Hertha sem de ha csak a minimálisnál is jobb játékerőt képviselő játékosok vannak a támadó harmadban akkor az ilyen meccseket lehet hozni. És ugye megint nem kaptak gólt, Dárdai kinevezése előtt meg jóformán bucira verte őket mindenki még otthon is. De amiért ezt leírtam: a Hertha drukkerek megértették azt hogy miről szól Dárdai taktikája általánosságban ill. amit erre a meccsre tervezett mert végigénekelték az egész meccset, még az unalmas 0-0nál sem volt egyetlen fütty sem, pedig a két csapat (ha ránézünk a tabellára) teljesen hasonló helyzetben volt mint a magyar és a görög válogatott. Ráadásul a Padernborn semmi, de tényleg semmi veszélyt nem jelentett a Herthára (így, ezzel a fojtó taktikával, ha az elejétől győzelemre játszik a Hertha több területtel meglephették volna őket a vendégek) és nem lehet összehasonlítani a játékerejét a görögökével.
Le a kalappal Dárdai előtt, vsz nem sok "noname" szakember lett volna képes megmenteni ezt a Herthát a kieséstől, neki úgy néz ki ez így már sikerülni fog.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
...a Hertha meccs felvezetőjében az orosz szpíker mikor 'Dárdájt' bemutatta, a mostani szituációt is megemlítve kijelentette: hogy a múlt héten sorsdöntő pontot szerzett a magyar válogatottal... és mivel most 2 nálánál 'nem erősebb' csapattal fog játszani így nagy esélye van kijutni az EB--re, ahol már vlsz nem 'Dárdaj' fogja őket irányítani, mert ha jövőre bent maradnak a Herthát fogja választani. Ennek első lépése a mai meccs, amit mindenképp meg kellene nyernie, hogy nyugalom legyen a csapat háza táján. -ecsetelte az érdekes, nem gyakori szitut az orosz nézőknek... 😊
több mint 10 éve
Knézy visszatért és már jinxeli is a Honvédot: "Lehet, hogy meglesz az első győzelmük hosszú-hosszú idő után?"KampmanHa nyerünk, minden hátralévő meccsünket ő közvetítse(legfeljebb majd lenémítom a TVt. 😀)
Ne jinxeld el itt nekem. De Király Gabi már a következő fordulóban jöhet védeni a Haliban. 😀Mit akarsz most jösztök el kieső helyről #divatfan 😀TocaOlyat még nem ettem. 😀 Amire te gondolsz az a mazochizmus.Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀TocaMeg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriadTökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀iktriad
Amúgy Szentes Lázár Lil' Mancinitől várja, hogy majd jobb lesz a Hali? Sok sikert...
Költői kérdés: Andrea Mancini mit keres még az NB1ben?
több mint 10 éve
Mit akarsz most jösztök el kieső helyről #divatfan 😀Olyat még nem ettem. 😀 Amire te gondolsz az a mazochizmus.Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀TocaMeg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriadTökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀iktriad
több mint 10 éve
Knézy visszatért és már jinxeli is a Honvédot: "Lehet, hogy meglesz az első győzelmük hosszú-hosszú idő után?"
több mint 10 éve
Olyat még nem ettem. 😀 Amire te gondolsz az a mazochizmus.Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀TocaMeg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriadTökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀
több mint 10 éve
Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriadTökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀TocaKi a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀Ki a kicsit nem becsüli... 😀iktriad9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
Ki a kicsit nem becsüli... 😀9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
több mint 10 éve
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriadJah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀
több mint 10 éve
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.
több mint 10 éve
---video---KennyVégignéztem.
Függetlenül attól, hogy igaza van, nem bír egy értelmes mondatot elejétől a végéig elmondani. Repkednek az alany és az állítmány nélküli csapongó mondatok.
Nem csodálkozom, hogy "nem bírja átadni a zeteszívet". Ilyen elbaszott kommunikációval az is kész csoda, hogy egy edzést le tud menedzselni.
Respektálom az elszántságát, elkötelezettségét, de 2015-ben, aki emberekhez beszél, ne így tegye, mert semmi haszna nem lesz, tökéletesen eredménytelen az ennyire primitív, összeszedetlen kommunikáció.
több mint 10 éve
wow, a Red Bull megvette a Leeds-t...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Real Madrid to sign Falcao in €43.5m dealElég indokolatlannak tűnik egy cseréért ennyit fizetni, 2 csatárral meg kételm, hogy valaha is játszunk majd.
Real Madrid are eyeing a shock €43.5 million (£32m) deal for Radamel Falcao. Carlo Ancelotti is keen on the Colombia striker with Javier Hernandez set to return to Old Trafford when his loan expires.
Source: Daily Express
Sunday, April 5, 2015 00:09ozibozi