Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
anyám kenyerit mi meccsna már 2-2
közben bolgár luxi 1-2
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha a vereség elvisz egy olyan megtisztulásba hogy zsuzsik stb nem lesznek már válogatottak, akkor már megérte ( még akkor is ha véletlen betalálna, de nem fog)
több mint 10 éve
anyám kenyerit mi meccsközben bolgár luxi 1-2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
remélem csak a szél miatt ilyen bizonytalan Gulácsi a beíveléseknél...
több mint 10 éve
Ha komolyan gondoljuk a VB-t itt nem veszthetünk pontot.
több mint 10 éve
Csak szopunk egy kiadósatBiztos vagyok benne h a 90. perc környékén lesz egy öngól, a kérdés csak az melyik kapuban.
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nálunk van többet a labda, de gólhelyzetünk talán egy volt, a bálnavadászoknak meg legalább 5 veszélyes meg 3!
több mint 10 éve
Nagy qva mélyen játszik, Eleket leszedném és beraknám Bognárt
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kádár és a lövések...
több mint 10 éve
Csak nekem nem tetszik, hogy egy statikus csatárral játszunk ügyetlen védők ellen csúszós talajon?Van benne igazság, de játékügyes középcsatárunk szvsz nincs.
gordon

Madden hates me.
több mint 10 éve
Csak nekem nem tetszik, hogy egy statikus csatárral játszunk ügyetlen védők ellen csúszós talajon?
több mint 10 éve
a bírók a zsebünkben vannak, ha lesz is interception, azt visszafújatjukde nem volt interception, ami dícséretesaz nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
slowmotion
empty taxi
több mint 10 éve
Be kell küldeni Bognárt.Mennyei színvonalú meccsre mennyei játékost, tetszik a hozzáállásod.
Kenny
több mint 10 éve
de nem volt interception, ami dícséretesaz nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
slowmotion

Madden hates me.
több mint 10 éve
Be kell küldeni Bognárt.a Kaszinóst, a stúdióba? 😊
Kenny
több mint 10 éve
az nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
több mint 10 éve
246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
több mint 10 éve
Úgy süvített a szél, hogy félrehallotta.Elvégezte és itt van. Nem tudtál figyelni, mert a fiúk csodás játéka miatt csak kapkodtad a fejed. 😊Egyszer lemondta a válogatottságot, mert elment Dániába börtönőrtanfolyamra. Hát én még mindig szakadok.De meggondolta magát és most itt van !
Wester
Kenny
tomi-tomi
több mint 10 éve
246 passzból 246 passzunk sikeres volt?

Madden hates me.