Soccer
42 feliratkozó
több mint 10 éve
Unokatesóm gyereke azt kapta ajándékba mikor érettségizett, hogy egy Real-Bayern és egy Barca-Chelsea BL visszavágót nézhetett meg élőben. Kedvenc csapata a Chelsea és Torres fan. Majdnem meg akarták ölni mikor Torres belőtte a gólt a végén... egy picit utáltam akkor amúgy 😊na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
Matthew99
több mint 10 éve
fullba nyomod a kretént 😀Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
Szerkesztette: Kenny
több mint 10 éve
hát nem volt olcsó, szóval olcsón biztosan nem eladó, sőt sehogyan 😊na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
EL :Liverpool-Villarreal
Shakhtar-Sevilla
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Ha bent lenne a Dortmund, akkor nyugodtan tekinthetnénk őket a legnagyobb favoritnak, mert ez azt jelentette volna, hogy, a negyeddöntő előtti "biztos" favoritként hozták Liverpool ellen a papírformát.
több mint 10 éve
Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
több mint 10 éve
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...Nem eladó olcsón? 😀
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
davemayer
több mint 10 éve
mondjuk a legnehezebbet nem kaphatja, ha ő a legerősebb : DMeg CR csak kiscsapatnak lő gólt, persze, hisz a Real mellett mindenki kiscsapat : D
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..úgy ahogy tőlünk soha senkit nem állítanak ki kulcshelyzetekben.
Coolearie
több mint 10 éve
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..
több mint 10 éve
Még jobb! 😊Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.Bejött!
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
😊
zemanla
NB2

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.Bejött!
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
😊
zemanla
több mint 10 éve
11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.Bejött!
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mégse Modric unokatesója az akit megöltek Salvadorban: 24.hu/sport/palyan-kivul/2016/04/15/megsem-modric-rokona-vesztette-eletet/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
senki sem az, de aki nyerni akar, annak mindenkin túl kell jutnia. ugyanez igaz a másik három csapat szemszögéből is.Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
az a Sahtar veszélyes csapat
NB2
slowmotion
ő sem lenne egyszerű falat
NB2
több mint 10 éve
Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
NB2
slowmotion
ő sem lenne egyszerű falat
több mint 10 éve
veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
NB2
több mint 10 éve
gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
több mint 10 éve
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
több mint 10 éve
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal