Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........
több mint 10 éve
Lehet, bár mentségemre legyen mondva a gurította is hihető lett volna.Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : Dez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
Hanni
több mint 10 éve
Paks-taps.tapsBajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
Höri
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
tapsBajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
Höri
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
több mint 10 éve
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?
több mint 10 éve
Elvileg tökm1 h csoport v playoff meccs. Ahogy berger is írta, nem arról van szó, hogy másodfokon felfüggesztettet kaptunk hanem arról, hogy a határideig nem hozták meg a másodfokú döntést. Ergó amikor azt meghozzák és helyben hagyják az első fokot, azaz a zárt kaput azt a köv hivatalos uefa játéknapon vagyis a pótselejtezőn kell letöltenünk. ( a magyar sportdiplomácia siker storyját ismerve én ezt tartom a valószínűnek, ezzzel is csak kibasztak velünk ). De ne kelljen playoffozni és az egész le van tojva! Sztem 19re lapot kértünk amúgy...Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
diverdoc
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
fradi-holland kiscsapat meccs megvan?Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
diverdoc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
főleg ha nem is kell pótselejtezőt játszani, na de akkor majd az első eb-meccsre kapunk zártkaput!főleg ha most is "jól viselkedünk"Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
főleg ha most is "jól viselkedünk"Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Most akkor a többi csoportban kinek kell szurkolni, hogy mi legyünk a legjobb harmadik?A portugáloknak Dánia, a szerbeknek Albánia, a spanyoloknak Ukrajna ellen
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : Dez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
több mint 10 éve
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.nekem az tűnt fel, hogy ezek a feka csávók ha az öt és felesen belül beleérnek, akkor az három méterrel fölé.
deyell
az újpesti csávónak is sikerült majdnem kihagyni, csak lecsúszott a lábáról, és rosszul pattant a lécről.
több mint 10 éve
ez az újpest kontra utána dvsc rekontra epic 2 perc volt 😀ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
"ha csak egyet belövünk akkor már simán 2-1"
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
több mint 10 éve
Pintér lesz a Liverpool új edzője.És eltolódnak Írországig
Törölt felhasználó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.www.youtube.com/watch?v=3HSWVJo8EgY
Szerkesztette: deyell
built for this shit