Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem baj majd hős Szalaink megmutatja nekik, hiba volt őt elengedni 😀Alakul a R. Madridnak a hétvége........dandeElég fasza lett 😀Toca
több mint 12 éve
Alakul a R. Madridnak a hétvége........dandeElég fasza lett 😀
több mint 12 éve
Alakul a R. Madridnak a hétvége........
több mint 12 éve
Hmmm, nem rossz, nem rossz, de kaptunk már ki Máltán is anno, úgyhogy számomra ez teljesen megjósolhatatlan... Mondjuk olyan sokat nem várok, így pozitívan csalódhatok csak a végén. 😀
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A gond annyi, hogy a továbbjutást jósoló fejtegetések, egy állandó formát vesznek alapul. Viszont azt sose feledjük, hogy aranylábú fiaink bármikor képesek az első, illetve az utolsó percekben is gólokat (ezáltal pontokat) ajándékozni az ellenfeleknek. Szóval felesleges elemezni, pláne úgy, hogy az elmúlt évek legszarabb román csapatával már a legutóbb se tudtunk mit kezdeni és nehogy már ráfogjuk a zárt kapura (amit a sok @[]@ szurkolónak lehet köszönni, mert nem a románok jöttek ide zsidózni egy barátságos meccsre), hogy az utolsó percben nem tud senki odalépni a támadónak.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A helyzet az, hogy a védőink szarok, a legdrágábban jegyzett játékosunk pedig, az eddigi pályafutása során képtelen volt a visszazárás és a védekezés nehéz feladatkörét elsajátítani. Csatáraink mindent megtesznek, csak nehogy helyzetbe kerülhessenek (példa Szalai Schalke-s produkciója). Mindemellett légiósaink úgy fosnak a sérüléstől, hogy méterekről nézik csak azokat, akiket le kellene szerelniük, a "mennyei szülöttei" meg inkább az ellenfélnek segítenek (Devecseri, Guzmics), nehogy azok elfáradjanak már.
több mint 12 éve
Pedig 3-ak leszünk.....a román,görög előttünk.pótselejtezőt meg majd elbukjuk...és akkor lesz majd itt lázadás ! 😊
több mint 12 éve
Ezek a srácok akkor bármilyen közmunkát megérdemelnek.Ha innen nem jut ki a válogatott, meg kell szüntetni az egészet.szabaakkor még tovább nő majd a munkanélküliség...slowmotion
több mint 12 éve
Ha innen nem jut ki a válogatott, meg kell szüntetni az egészet.szabaakkor még tovább nő majd a munkanélküliség...
több mint 12 éve
az akkor volt 😊egyébként most árazza be keményen a PL-t a Szocsedád...slowmotionA BL-be ez a Sociedad csont uccsóként zúgott ki abból a csoportból, amit simán nyert az angol bajnokságban bukdácsoló, jelen pillanatban 6. ManUtd. 😊.
Akkor, hogyan is van ez?tüsi91
több mint 12 éve
Ha innen nem jut ki a válogatott, meg kell szüntetni az egészet.szabamár rég meg kellett volna.
több mint 12 éve
Nah az a júniusi finn kirándulás is szopó, 2-3 héttel a bajnokság(ok) befejezése után még nem láttam aranylábú fiainkat a szabadság csúszása miatt méla undor nélkül futballozni....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ha innen nem jut ki a válogatott, meg kell szüntetni az egészet.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 511
Ha a csoportellenfeleket nézzük kaphattunk volna sokkal nehezebb csoportot.Azt most ne nézzük, h kaphattunk volna sokkal könnyebbet is.Elég sokan lennének a helyünkben.
Görögök a legerősebbek?! Lehet, de ők korántsem olyan erősek h 10-ből 9-et nem nyernének pl ellenünk.
Nem azt mondom, h sima első vagy 2. hely, de ebből a csoportból nem lóg ki senki sem felfelé.
Csak tőlünk függ. Ha Pintér netán tényleg összerakja a csapatot minimum fejben akkor lesz miért drukkolni.
Annak örülök, h az uefa jelölte ki a menetrendet. Eddig mindig úgy okoskodtunk, hogy a végére is legyen esélyünk. Na az volt igazi átbaszás😀
több mint 12 éve
Azért a finneket én nem írnám le ilyen könnyen.Láthattuk,hogy a spanyol-francia duó is megszenvedett velük,pedig azok azért más szinten vannak,mint mi
több mint 12 éve
Amúgy mi is így voltunk vele, hogy tök jó túra volt, csak a meccs nem kellett volna.kit érdekel a szar meccs? 😀DubOktóber 11.Irány bukarest.KennyEnnyire jó volt a szeptemberi meccs? 😀Duff
több mint 12 éve
kit érdekel a szar meccs? 😀Október 11.Irány bukarest.KennyEnnyire jó volt a szeptemberi meccs? 😀Duff
több mint 12 éve
Látszik, hogy közelednek a választások, még itt a Soccer topicban is k*rva nagy az optimizmus XD
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Október közepén Feröerben milyen az időjárás?legcsapadékosabb+ 5-10 fok. Legalább nem kell kérni, hogy fellocsolják a pályát.
Én ott látok egy új Máltára esélyt, ha beköszönt az arrafele szokásos eső&szél kombináció.tüsi91
több mint 12 éve
Október közepén Feröerben milyen az időjárás? Én ott látok egy új Máltára esélyt, ha beköszönt az arrafele szokásos eső&szél kombináció.
több mint 12 éve
Legalább az elején túl leszünk az egyik 0 pontos meccsen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Október 11.Irány bukarest.Szeptember 7.: Magyarország-Észak-Írország, 18.00
Október 11.: Románia-Magyarország, 18.00
Október 14.: Feröer-Magyarország, 20.45
November 14.: Magyarország-Finnország, 20.45
2015. március 29.: Magyarország-Görögország, 20.45
Június 13.: Finnország-Magyarország, 18.00
Szeptember 4.: Magyarország-Románia, 20.45
Szeptember 7.: Észak-Írország-Magyarország, 20.45
Október 8.: Magyarország-Feröer, 20.45
Október 11.: Görögország-Magyarország, 18.00
több mint 12 éve
A mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.jepp, ez a "all in MB1" válogatott.
Észak - Írben örülni fogunk az egy pontnak, göröghonban és Bukarestben én már most borítékolom a 0 pontot. Finnek meg sötét ló.
Magyar vagyok, nem egy meccsen voltam már, de nem tudok azért szorítani, hogy ez a válogatott (tudom, még nincs végleges keret), ezzel a kapitánnyal, ilyen hátszéllel és ilyen háttérrel bárhova is kijusson.
Sajnálom.JC6
több mint 12 éve
Hollandok ki se mertek volna állni ellenünkA mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.Bezzeg ha Gera is válogatott lenne újra 😛Shilkor
Észak - Írben örülni fogunk az egy pontnak, göröghonban és Bukarestben én már most borítékolom a 0 pontot. Finnek meg sötét ló.
Magyar vagyok, nem egy meccsen voltam már, de nem tudok azért szorítani, hogy ez a válogatott (tudom, még nincs végleges keret), ezzel a kapitánnyal, ilyen hátszéllel és ilyen háttérrel bárhova is kijusson.
Sajnálom.JC6
több mint 12 éve
A mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.Bezzeg ha Gera is válogatott lenne újra 😛
Sajnálom.JC6