Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 511
a kazan betis egesz jo lenduletes meccs -voltremelem rabukkanok vhol a valencia meccsre is bar nem tudom mikor jatszanak..a gepem most nincs kozelben.
több mint 12 éve
Ok, de aselejtezők kezdete előtt Pintr jobban tenné, ha őt is is kipróbálná. Mielőtt még elviszi Nigéria....Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...iktriadÉn úgy tudom ő mondta le az U21-et mondván hogy most inkább a klubjára szeretne koncentrálni, és minél meghatározóbb játékossá válni.Hanni
több mint 12 éve
Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...iktriadÉn úgy tudom ő mondta le az U21-et mondván hogy most inkább a klubjára szeretne koncentrálni, és minél meghatározóbb játékossá válni.
több mint 12 éve
Ok, ez logikus válasz. De azért legalább valamelyik összetartásra elhívtam volna, hogy megnézzem mit tud. Gondolom az sem segít hogy vélhetően a menedzsere nem MLSZ kompatibilis.Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?iktriadő is olyan center, akit ki kell szolgálni, azt meg nem tudjuk megcsinálni, Szalai se kapott labdát soha, ilyen szempontból az 1 ékes felállás elvetése logikus gondolat. Persze nagy esély van rá, hogy nem ezért nincs bent 😕)Höri
több mint 12 éve
Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?iktriadő is olyan center, akit ki kell szolgálni, azt meg nem tudjuk megcsinálni, Szalai se kapott labdát soha, ilyen szempontból az 1 ékes felállás elvetése logikus gondolat. Persze nagy esély van rá, hogy nem ezért nincs bent 😕)
több mint 12 éve
Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...
több mint 12 éve
u21-es keretAz nagyszerű, de sajnos nem az ő posztjukra nincs ember, hanem hátra.
azért innen Radó,Kovács,Kleinheisler simán A válogatott kerettagok lesznek.Kenny
több mint 12 éve
Ekkora gól után is rég szomorkodtak emberek.Tocakár azért a gólért (főleg mert nálunk ilyeneket nem lőtt), most kezdheti újból casillas a góltalanságot :/
Ha a bajnokságban is védene mondjuk könnyebb dolga lett volna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szép voltaz élcsapatoknak 3-5 között.SzalaiHuntelaar gólja
de ha a Schalkének 6-ot lőtt a Real, magyar csapatnak mennyit lőne?😊NB2
de ezt is csak azért mondom, mert kizárólag elméleti síkon van bármilyen lehetőség arra, hogy tétmeccsen küzdhessenek az ellenfelek, sörmeccsen meg gondolom nem hajtaná szét magát a sok hombre.
több mint 12 éve
szép volt de ha a Schalkének 6-ot lőtt a Real, magyar csapatnak mennyit lőne?😊
több mint 12 éve
Ekkora gól után is rég szomorkodtak emberek.
több mint 12 éve
végülis a Milan és a Chelsea meccsét nem vettem eldőltnekNem tudom mikor volt ilyen utoljára, de a BL első körében szinte minden párosítás már az első meccs után eldőlt... (per pillanat talán 2 meccs van ahol lehet még valami)NB2Szerintem 1, de ebből a Manuból nem nézem ki a csodát.Toca
több mint 12 éve
én gyáva, csak kétgólos hendi mellett mertem bevállalni a Real V-t, a háromgólos mellett már nem...slowmotion4 alatt nem is vagy ember 😀
több mint 12 éve
én gyáva, csak kétgólos hendi mellett mertem bevállalni a Real V-t, a háromgólos mellett már nem...
több mint 12 éve
Nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de a BL első körében szinte minden párosítás már az első meccs után eldőlt... (per pillanat talán 2 meccs van ahol lehet még valami)NB2Szerintem 1, de ebből a Manuból nem nézem ki a csodát.
több mint 12 éve
Nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de a BL első körében szinte minden párosítás már az első meccs után eldőlt... (per pillanat talán 2 meccs van ahol lehet még valami)
több mint 12 éve
Real gála 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A keretet elnézve nem tudtam sírjak e vagy nevessek. Inkább elmentem enni.
több mint 12 éve
u21-es keretKapusok: Jova Levente (Ferencvárosi TC), Gyűrű László (Szombathelyi Haladás)
Védők: Szolnoki Roland (Videoton FC), Poór Patrik (MTK Budapest), Króner Martin (Debreceni VSC), Kelemen Dávid (MTK Budapest), Lang Ádám (Győri ETO FC), Batik Bence (MTK Budapest), Baráth Botond (Budapest Honvéd), Tamás Márk (Puskás Akadémia FC)
Középpályások: Windecker József (MVM Paks), Szakály Attila (Szombathelyi Haladás), Ugrai Roland (Ferencvárosi TC), Gyurján Bence (Szombathelyi Haladás), Vécsei Bálint (Budapest Honvéd), Holman Dávid (Ferencvárosi TC), Vass Patrik (MTK Budapest), Kovács István (Videoton FC), Kleinheisler László (Videoton FC)
Támadók: Radó András (Szombathelyi Haladás), Bacsa Patrik (Diósgyőri VTK)
azért innen Radó,Kovács,Kleinheisler simán A válogatott kerettagok lesznek.
több mint 12 éve
Nah azt még el is felejtettem, hogy pinyő ilyen tésztás dr. szerűen irányìtja a háttérből most az U21et, mert ott meg szöv.kap nincs róth kirúgása óta... 😀😀peachaz a vicces, hogy pont ezt harangozták be csányiék, hogy idehoznak majd egy nagy nyugati embert, aki athletic director módjára intéz mindent, és tényleg ez van, csak Pinyő által.
több mint 12 éve
Nah azt még el is felejtettem, hogy pinyő ilyen tésztás dr. szerűen irányìtja a háttérből most az U21et, mert ott meg szöv.kap nincs róth kirúgása óta... 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
amúgy lehet h szali padozik + tény h szar formában van, de épp a real madriddal BL nyolcaddöntőt játszó schalkéban teszi ezt mìg a honi mennyeiben 2-3 gólnál tartók meg ott vannak...ellenben radó meg simon ati nincs, pedig ők legalább itthon termelnek. Valahogy nem a szakmaiság jön le ebből számomra...peachRadó tétmeccsre megy Skóciába az U21-gyel március 5-én, aminek szintén Pintér rakta össze a 21-es keretét 😊 Mlsz.hu
több mint 12 éve
amúgy lehet h szali padozik + tény h szar formában van, de épp a real madriddal BL nyolcaddöntőt játszó schalkéban teszi ezt mìg a honi mennyeiben 2-3 gólnál tartók meg ott vannak...ellenben radó meg simon ati nincs, pedig ők legalább itthon termelnek. Valahogy nem a szakmaiság jön le ebből számomra...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ja mert Ferdinand,Vidic stb, csak jobb lett azóta...ja nem..napról napra gyengébbek. Fergie is ki.aszott vele, évek óta olyanokat igazoltak olyan pénzekért, sokszor nem is posztra, jó nagy katyvaszt hagyott maga után, amit csak ő ért. Nyilván várható volt a visszaesés... Persie is sokat volt sérült viszonylag.Na igen, éppen úgy tesznek, mintha tavaly nem ugyanez a keret lett volna. Hogy lehet nem edzői kvalitásbéli különbség az, ha az egyik edző bajnokságot nyer, az utóda meg csak szenved ugyanazokkal!?Nem védem Moyest de nézzük már meg azt a keretet....6-7 kezdő játékos egy Bayern,Real,Barca, de még a Dortmund padjára se férne oda...KroosJa hogy nem ez a csapat nyert tavaly PL-t és jutott el a 16 közé a BL-ben valami másik edzővel?Matthew99
Persze Ferguson is hasonlóan kezdte a pályafutását az Unitednél, de kérdés Moyesnak is adnak-e két évet, mint anno Sir Alexnek.Tony
Fergusan ide v oda, Smalling,Vidic,Fredinand,Carrick,Cleverly stb...messze nem az a szint ami kéne a Munak. Bár ha Mata és Fellaini belejönne, beilleszkednének, 1-2 jó igazolás elég jó kezdő11 lehet(nem keret)
több mint 12 éve
Én meg Vargát és Szatmárit, igaz mindkettőt Farky-nak.