A funkció használatához be kell lépni!
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Szánalmas az Újpest.Komolyan nem értem, hogy miért kell olyan idegenlégiósokat hozni akiknek a szintjét bármilyen ifista lehozza feleannyiért.
Ez a belga és úgy megerősítette a csapatot idénre, hogy a tavalyi cserejátékosok stabil kezdők lehetnek idén.
Számítottam a vereségre (meg is érdemelte a Honvéd), de ez gyalázatos produkció volt.
több mint 12 éve
Hollander nagyon jól lát a pályán😊 szerencséjére megúszta a Kispest
több mint 12 éve
Érdemes megnézni, hogy amint látja, hogy gól vécsei lövése milyen gyorsan felépül a 16oson belül 20mp-je fetrengő kispesti feka... 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
saját magadnak mondtál ellen. Pont azt mondom, hogy a maszek és a magánszektor adja a többségét ezeknek a beruházásoknak.Tehát adóforintokból ne támogasson az állam semmiféle magánkezdeményezést?ez így is van. Csak az nem okés - számomra -, hogy adóból megy a magánklubok számára felhúzott stadionok építése. A nemzeti terén nincs köztünk véleménykülönbség.Amadeus91ne kotekedj😀Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.Asbee
En meg1szer sem reagaltam a stadion mizeriara.l nem is erdekel kulonosebben.
A hozzaallast akartam szemleltetni.ZoliMP
Sőt, egyáltalán ne is legyen semmi ami maszek, vagyis magánszektor?
Nem volt már egyszer egy ilyen kezdeményezés, úgy 1947 és 1990 között?
És nem bukott meg csúnyán?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Tehát adóforintokból ne támogasson az állam semmiféle magánkezdeményezést?ez így is van. Csak az nem okés - számomra -, hogy adóból megy a magánklubok számára felhúzott stadionok építése. A nemzeti terén nincs köztünk véleménykülönbség.Amadeus91ne kotekedj😀Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.Asbee
Sőt, egyáltalán ne is legyen semmi ami maszek, vagyis magánszektor?
Nem volt már egyszer egy ilyen kezdeményezés, úgy 1947 és 1990 között?
És nem bukott meg csúnyán?
több mint 12 éve
Egy kis Újpest."Erősítések":
Andrade papírjai nem érkeztek meg.
Sidibe papírjai nem érkeztek meg.
Makusu Mundele még meg sem érkezett.
Koszovics csere.
Sagna csere.
Heris kezdő. (állítólag gyenge játékos)
Régiek:
Simon sérült.
Suljic eltiltott.
Mihajlovicsról és Ahjuperaról hónapok óta semmi érdemleges információ.
Kis magyar valóság.
több mint 12 éve
ez így is van. Csak az nem okés - számomra -, hogy adóból megy a magánklubok számára felhúzott stadionok építése. A nemzeti terén nincs köztünk véleménykülönbség.ne kotekedj😀Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.Asbee
több mint 12 éve
ne kotekedj😀Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 511
bocsi a duplazasert.Oszinten most osszezavarodtam en is mert leltem egy flyert ahol gibet hirdetnek.
Elegge megcsinaltak most a regi stadiont es lehet igy tudnak rendezni itt.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 511
ne kotekedj😀En meg1szer sem reagaltam a stadion mizeriara.l nem is erdekel kulonosebben.
A hozzaallast akartam szemleltetni.
több mint 12 éve
jaa megjegyzem az uj gib stadion tervei lenyugozoek es szep helyen lesz.a mostani regit meg kipofoztak. ujrafedtettek.hattamlas szekek mindenhol.A paks megirigyelne.Ha stadiont építünk az a baj, ha nem építünk stadiont az a baj😀
Az edzopalya plusz vilagitast kapott...ZoliMP
több mint 12 éve
ez a Paks meccs.Attól függetlenül a hazai meccsek Portugáliában lesznek,nem?
A magyar foci szegyene a puskas klub.
tradicio nelkuli csapat...😕a keretuk viszont nem rossz.
A meccs hangulata rosszabb volt mint a gibraltari amator premier league meccsei!
jaa megjegyzem az uj gib stadion tervei lenyugozoek es szep helyen lesz.a mostani regit meg kipofoztak. ujrafedtettek.hattamlas szekek mindenhol.A paks megirigyelne.
Az edzopalya plusz vilagitast kapott...ZoliMP
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 511
ez a Paks meccs.A magyar foci szegyene a puskas klub.
tradicio nelkuli csapat...😕a keretuk viszont nem rossz.
A meccs hangulata rosszabb volt mint a gibraltari amator premier league meccsei!
jaa megjegyzem az uj gib stadion tervei lenyugozoek es szep helyen lesz.a mostani regit meg kipofoztak. ujrafedtettek.hattamlas szekek mindenhol.A paks megirigyelne.
Az edzopalya plusz vilagitast kapott...
több mint 12 éve
A magyar edző jó, a magyar edző felkészült, a magyar edzőnél nem jobb a külföldi, a magyar edző szép futballt oktat le, a magyar edző kemény felkészülésen van túl a csapatával, a magyar edző kielemzi az ellenfelet a meccs előtt, a magyar edző mindig nyerni akar...aki nem hiszi, nézze meg a puskás fiatalokra épìtő akadémia vs paks meccset!peachA MAGYAR EDZŐ VILÁGELSŐ!!!
Mindig jövőre
több mint 12 éve
A magyar edző jó, a magyar edző felkészült, a magyar edzőnél nem jobb a külföldi, a magyar edző szép futballt oktat le, a magyar edző kemény felkészülésen van túl a csapatával, a magyar edző kielemzi az ellenfelet a meccs előtt, a magyar edző mindig nyerni akar...aki nem hiszi, nézze meg a puskás fiatalokra épìtő akadémia vs paks meccset!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
1 évvel mellément, úgy emlékeztem 2005-ben ment Crystal Palace-hoz. Gondban vagyok az évekkel😀Nem nyert, annyit segítek h 28.ShilkorMai MB1-es találós kérdés:Szerintem a DebrecenAsbee
Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊Shilkor
több mint 12 éve
Nem nyert, annyit segítek h 28.Mai MB1-es találós kérdés:Szerintem a DebrecenAsbee
Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊Shilkor
több mint 12 éve
Mai MB1-es találós kérdés:Szerintem a Debrecen
Atyaég...bekapcsolom a Dunát, hatalmas rangadó.nézz barca meccset😀
4. perc: Nyíregyháza bedobás. Senki nem mozdul, végül az egyik játékos megindul a dobó felé, majd megfordul és elkezd befelé kocogni. A dobó meg a neki háttal álló, kocogó felé dobja a labdát...megyében nem láttam még ilyet.JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Atyaég...bekapcsolom a Dunát, hatalmas rangadó.4. perc: Nyíregyháza bedobás. Senki nem mozdul, végül az egyik játékos megindul a dobó felé, majd megfordul és elkezd befelé kocogni. A dobó meg a neki háttal álló, kocogó felé dobja a labdát...megyében nem láttam még ilyet.
több mint 12 éve
Mai MB1-es találós kérdés:Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊
több mint 12 éve
Jól van AVB-.t elküldtük de legalább Tim Sörrel se lettünk jobbak 😛dande
több mint 12 éve
Haha csak sikerült el jinxelnem pedig nem ezzel a szándékkal írtam be de kiejtették a Dniprot vááá 😀Szép párosítások lesznek azért:
Benfica-Spurs
Napoli-Porto
Salzburg-Basel
Sevilla-Betis
Juve-Fiorentina
stb még mondja valaki, hogy rossz az EL mezőnye
több mint 12 éve
Jól van AVB-.t elküldtük de legalább Tim Sörrel se lettünk jobbak 😛