Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?Dexxter TailorUtóbbi. Ki kell alakítani az új trademarkot.
több mint 12 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?Dexxter Tailorsajnos pontatlanok az indítások Juják felé, mindig a jobb kezére jönnek a labdák, pedig ő balos, és nem tudja átvenni, megtartani.
több mint 12 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?Dexxter TailorA fontos meccseken ez a játék kell->ezt gyakoroljuk. Tiszta sor. 😀
több mint 12 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
És először elhangzott a "tolódunk" kifejezés!Schleckha gyorsabban eszméltem volna, ki kellett volna screesnhotolnom mikor a felezővonalnál öten egymásnak szaladtak majdnem.
Fülöplaciménemmondjahogykéz???JC6nem dobták be a piros zászlót.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NSO 😀"VEZETÜNK, RUDOLF! Leandro félpályás ívelését csúnyán elvéti a felugró Mika Ojala, RUDOLF GERGELY a 16-os előtt fejjel lekezeli a labdát"
😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fülöplaciménemmondjahogykéz???
több mint 12 éve
Rudolf! 😕) (Y) Az előrelépés
több mint 12 éve
Höri! Böde kiesett a szűkítésnél.Bazzanina azt nem olvastam, ma alig voltam gépnél
több mint 12 éve
viccnem tudom elképzelni, hogy ebben az összeállításban Koman ne alibizzen, elvégre Sándor Gyuri lesz, aki elkéri, összeszedi és szétosztja a labdákat.
MAGYARORSZÁG: Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Leandro – Varga J. – Lovrencsics, Sándor Gy., Koman, Dzsudzsák – Rudolf#1patsfan
Úgy látszik szuperkreatívak akarunk lenni így, hogy Rudolf az ék, amit nyilván mindenki várt is, mivel Szalai nem kerettag. Csak azt nem értem miért ő, miért nem Nikolic.
Biztos vagyok benne, hogy a szünetben jönni fog Koman helyett Böde/Futács és 2 csatárral folytatjuk.
Mindenesetre ha a két szélét be tudja játszani a két cifranevű, akkor már volt értelme focizni ma.
több mint 12 éve
Ettől a Pintér féle ööö-zéstől agyvérzést kapok. Már a mondatot is öööööö-vel kezdi.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
viccEz még az előző Egervári féle csapat?
MAGYARORSZÁG: Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Leandro – Varga J. – Lovrencsics, Sándor Gy., Koman, Dzsudzsák – Rudolf#1patsfan
több mint 12 éve
Elek, Sándor, Rudolf 😀 De a legnagyobb Puhl "nemsokatittammégma" Sándor xD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Szűcs LaliAha.Kapusok: Bogdán, Balogh, HorváthEz most lényegtelen, azért alakult így, mert Gulácsi vasárnap sérült meg és gondolom nem akartok most emiatt hazahívni valami külföldön játszót így hirtelen.Schleck
Mivan????
Az ok, hogy a 3.számú mindegy, de MB2es a cserekapus?Bazzani
És nem volt Baloghnál jobb itthon védő kapus?
Amúgy valóban tökmindegy ki az, nem is akarok nagy ügyet csinálni belőle.
Inkább az zavar, hogy megy a "kedvenchaverjókoma" rendszer továbbra is.Bazzani
több mint 12 éve
viccMi a probléma az edző??? változott de a válogatott továbbra is szerethető 😛 😀
több mint 12 éve
viccMAGYARORSZÁG: Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Leandro – Varga J. – Lovrencsics, Sándor Gy., Koman, Dzsudzsák – Rudolf
több mint 12 éve
Aha.Kapusok: Bogdán, Balogh, HorváthEz most lényegtelen, azért alakult így, mert Gulácsi vasárnap sérült meg és gondolom nem akartok most emiatt hazahívni valami külföldön játszót így hirtelen.Schleck
Mivan????
És nem volt Baloghnál jobb itthon védő kapus?
Amúgy valóban tökmindegy ki az, nem is akarok nagy ügyet csinálni belőle.
Inkább az zavar, hogy megy a "kedvenchaverjókoma" rendszer továbbra is.
több mint 12 éve
Kapusok: Bogdán, Balogh, Horváthha Gulácsi felépül, úgy is ő lesz a csere, halálmindegy most ki a csere. Valamiért neked ez presztizs kérdés amint látom, nem pedig praktikusság :p
Mivan????
az a baj, hogy Pintér nagyon paranoiás, minden egyes újságírói kérdést támadásnak vesz, emiatt könnyű negatív képet festeni magáról és ezáltal a csapatról. Egy rutinosabban nyilatkozó, jól kommunikáló mester simán el tudta volna adni sikertörténetnek az elmúlt pár hónapot, dehát neki nem ez a munkája és az erőssége.Valaki elmondaná, hogy miért jó ez a kurva nagy titkolózás (kezdőcsapat) egy barátságos meccs előtt?BazzaniSemmi. Vegtelen kinos ez az egesz valogatott koruli helyzet most szerintem.Schleck
a sajtófőnök meg hiába van, őt nem kérdezi senki mert hivatásos bullshitelő.
Pintérnek egy esélye van változtatni ezen, folyamatosan nyerni kell.
több mint 12 éve
Mondjuk Balogh Janinak nem másodosztályban lenne a helye
több mint 12 éve
Kapusok: Bogdán, Balogh, HorváthEz most lényegtelen, azért alakult így, mert Gulácsi vasárnap sérült meg és gondolom nem akartok most emiatt hazahívni valami külföldön játszót így hirtelen.
Mivan????
több mint 12 éve
Nah majd még ha be is áll.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kapusok: Bogdán, Balogh, HorváthMivan????
Az ok, hogy a 3.számú mindegy, de MB2es a cserekapus?
több mint 12 éve
azt tudom, hogy Lisztes mindig ottmaradt edzések után gyakorolni, amikor a Fradi utánpótlásában játszott. a csapattársai pedig röhögtek rajta, strébernek tartották.
built for this shit