Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Liktáp! Istenem, hányadik tavaszi forduló volt ez, a második? És egyből piros 😀 CSK és magyar válogatott 😀
több mint 12 éve
Simeonenal kijott hogy rutintalan edzo,ertem en hogy tartogatta a csereit az utolso percekre de kozben elfaradt a komplett csapata,lehetett volna frissiteni.Ha cserel a 75.-ik perc kornyeken akkor nyernek.Mellesleg reg lattam ennyire szar jatekvezetest.
Ja es Pepe meg mindig egy bohoc😀
több mint 12 éve
Ramos mekkora ótvarfos ma is 😀eaglesmcnabbNagyon rossz nézni mostanság szegényt.
több mint 12 éve
nem az a vicc, hanem hogy így is vezetik a bajnokságot.szerintem a real meccsre gondolt...Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.FViktor93Sérült / beteg volt mindkettő, nem csinálták végig az alapozást, szerintem ezért nem kezdtek.
Gondolom Pavlovic nem a standard 1 meccset fogja kapni.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a kedves bíró sport társ mivel indokolta a második sárgáját.
Böde formán kívül, nem tudom miért Ő rúgta...Sinisa
Vicc egyébként hogy Ancelottival 3 fontos bajnokink volt, ebből 1 pont.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
szerintem a real meccsre gondolt...Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.FViktor93Sérült / beteg volt mindkettő, nem csinálták végig az alapozást, szerintem ezért nem kezdtek.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a kedves bíró sport társ mivel indokolta a második sárgáját.
Böde formán kívül, nem tudom miért Ő rúgta...Sinisa
Vicc egyébként hogy Ancelottival 3 fontos bajnokink volt, ebből 1 pont.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.FViktor93Sérült / beteg volt mindkettő, nem csinálták végig az alapozást, szerintem ezért nem kezdtek.
Böde formán kívül, nem tudom miért Ő rúgta...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Nincs Józsi és egyből nem megy be a bünti. Kár
több mint 12 éve
A legszebb, hogy ezzel el is ment a hosszabbítás 😀Egész jó kis meccs volt, sztem reális az x, mondjuk ha Böde berúgja a tizit nincs miről beszélni (ami mellesleg kívül volt)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Most fradistaként sem értem, hogy ad1 ez miért piros Liptáknak, ad2 ha egyből piros, akkor Pavlovic miért kapott sárgát?
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Amúgy Böde bekaphatja, ez rajta ment most el és baromi jó, hogy sorozatban bukjuk a meccseket, az értelmetlen hibák miatt. Ugyanilyen hibák vannak már hónapok óta.
több mint 12 éve
Melyik volt a jobb? 😛JC6Hát a megyein kikaptunk szar meccsen, ez a Fradi-ETO nem volt rossz meccs.
több mint 12 éve
Ez a Pavlovic mekkora egy féreg 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.
több mint 12 éve
Távol álljon tőlem, hogy bármi rosszat is rá merjek mondani Fradira (nem kell, hogy egyszemélyben rontsanak rám fradisták), de azért Böde iszonyat nagyot szimulált ott, ahogy hozzáértek már repült😀fuu közben meg ez a köcsög eto...
több mint 12 éve
pintér panaszkodott, hogy a játékosok nem azokat a mozgásokat adják elő az mb1 meccseken, amiket a válogatott edzésein elvár. wtf ?
built for this shit
több mint 12 éve
Ramos mekkora ótvarfos ma is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Én nem tudom Ancelotti, hogy gondolta ezt a védelmet, de botrány...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Melyik volt a jobb? 😛
több mint 12 éve
NSO:A magyar fociban bármi megtörténhet.
"Rudolf 20 méteres, jobblábas lövése csemege Rudolfnak."JC6
Ezért is a világ legérdekesebb bajnoksága.
Köszönöm az Úrnak, hogy ma láthattam Mennyei megyei meccset is és MB1est is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NSO:"Rudolf 20 méteres, jobblábas lövése csemege Rudolfnak."
több mint 12 éve
Ikertornyok:Fótyik Dominik, Mezőkövesd

A Bombajó bokszoló című Bud Spencer film szerencsétlenje.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 512
No para😀Amugy attol "felek" h meg nincs akkora piaca a stadionoknak amekkorat epitenek.Az h tobb funkcios lesz egy stadion az uzleti szempontbol jo.
Lehet rosszul emlekszem de a 90es evek elejen mikor egy akkor foss izlandtol is kikaptunk a bajnokinkon eleg sok nezo volt.Talan tobb mint most....
több mint 12 éve
Nem értek a futballhoz, de annyit biztosan tudok, hogy nálunk nem csak a játékosok miatt szar a "profi" foci. De abban is biztos vagyok, hogy nem az új stadionok fogják felemelni a labdarúgásunkat, sőt nem is ezért vannak építve. Pusztán populista, politikai okokból, és szerintem ez az igazán elszomorító.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Tony
885
885
Nagyon OFF: Én sem akarok vitát szítani. Viszont 12 milliárdért stadiont építenek átlag 6000 szurkolónak (Debrecen), de ha esik az eső, akkor a Nagyállomásban (amit heti szinten jóval többen használnak) vödröket kell kitenni, hogy abba csepegjen a víz. Plusz egy olyan országban, ahol 37 ezer forintot adnak napi 8 órás közmunkáért, nagyobb gondok is vannak, mint a labdarúgó-stadionok helyzete.ne kotekedj😀Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.Asbee
En meg1szer sem reagaltam a stadion mizeriara.l nem is erdekel kulonosebben.
A hozzaallast akartam szemleltetni.ZoliMP
FélOFF: Arra meg nem is merek gondolni, hogy miből is tartják fent ezen stadionokat. Illetve mit szólnak majd a szurkolók, ha az eddigi mondjuk 1500 Ft-os jegy 3000 forintba kerül majd (és így tovább), értelmes fizetés nélkül van egy határa a kiadásoknak is. Akkor majd az önkormányzat tartja fent, miközben további megszorításokat végez a lakosságon!?
Azt már meg sem említem, hogy labdarúgó válogatottunk gerince, a legutóbbi selejtezősorozatban légiós volt. Tehát hozzászoktak a jó körülményekhez, több tízezres (telt házas) stadionokhoz, mégsem értek egy kalap szart se. Ergo lehet itt akármilyen stadion, akkor is egy darab szar marad a bajnokságunk és a válogatottunk egyaránt, ha a játékoskeret nagyképű, hisztis, lusta faszokból áll (az edzői gárdára ugyanez áll). 😀
több mint 12 éve
ezt az ótvarfostos játékot... R. Sanyin kívül 0 volt az egész