Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért 1-2 ember eléggé elgondolkodhatna ezen a piros lapon...Kb ugyanolyan piros volt,mint Mascherano-é ami ugye nem volt az...JoeyPorterA bírónak a lapokkal elsősorban a játékosok testi épségét kell védenie. Nálam mindkettő piros, de én a fürdőskurvákat is lezavarnám a picsába, szóval ma az a csapat vesztett volna, amelyik előbb csökken 7 főre...
//ez egyébként könnyen lehet, h az istennel és 10 angyallal kiálló barca lett volna...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
sorry nem olvastam vissza, de amit ez a két csapat ma előadott az egy szégyen. hihetetlen erőkből állnak, és kb azt mutatták ma be, h mit lehet szívből utálni a futballban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más térennem mentegetem,mert egy hentes.sajnos. maximum az beszél belőlem,hogy kvalitásai alapján elit játékos és ez látszik minden megmozdulásán,kivéve amikor elgurul a gyógyszere. ez bosszant.
és itt most nagyon szélsőséges esetről beszélek, nem egy tipikusan agresszív mentalitású focistáról, hanem egy olyan őrültről, aki többször rúgott bele földön fekvő ellenfelébe szánt szándékkal... ilyen embert mentegetni, uristenJJ
meg az,hogy ez szerintem nem volt piros. de ez is szubjektív,úgyhogy szerintem megtárgyaltuk a dolgot 😊
több mint 13 éve
értem. tehát kapjon pirosat minden meccsén amikor pályára lép. Végülis...ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más térenhihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJrég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
ennek fényében örülök,hogy nem lettél aktív zebra 😀maximilien
és itt most nagyon szélsőséges esetről beszélek, nem egy tipikusan agresszív mentalitású focistáról, hanem egy olyan őrültről, aki többször rúgott bele földön fekvő ellenfelébe szánt szándékkal... ilyen embert mentegetni, uristenJJ
Most alapból a labdát vitte el. ha a lábát kaszálja el, akkor beszélhetnénk pirosról. Jelen esetben még a sárga is szigorú büntetés szerintem. Ilyeneket nem egy meccsen láthattunk már...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Azért 1-2 ember eléggé elgondolkodhatna ezen a piros lapon...Kb ugyanolyan piros volt,mint Mascherano-é ami ugye nem volt az...
több mint 13 éve
ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más térenhihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJrég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
és itt most nagyon szélsőséges esetről beszélek, nem egy tipikusan agresszív mentalitású focistáról, hanem egy olyan őrültről, aki többször rúgott bele földön fekvő ellenfelébe szánt szándékkal... ilyen embert mentegetni, uristen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1. melyik csapatnak lenne egy ilyen defenzív felfogású RM ellen momentuma?ez a Real ősszel 5öt kapott az átlagos felállásával,tehát az az út egyelőre nem járható,mert a barca jobb csapat.még.
2. azért a Barca a pirosig legalább próbált támadni, meg kapura lőni...ellenben a Madrid, mit mutatott?JC6
egyébként a második félidőben teljesen kiegyenlített játék folyt a pirosig,egy szinten volt a két csapat,Adebayor rengeteg labdát szerzett és sok galibát okozott Piquének,Mascheranonak. Pepe kikapcsolta Busquetset és Xavit a középpályán, így nulla kreativitás maradt.
egyébként a barca drukkerek könnyen vagdalkozhatnak azzal,hogy a Real nem vállalja fel a támadóbb stílust. 2.gól tökéletesen mutatta,hogy mi van akkor,ha Messit nem őrzik megfelelően. nincs miről beszélni.
több mint 13 éve
Ha pedig egy Barca játékos tette volna, hónapig ez menne itt.. Nem értem én sem az embereket.És ezt mivel támasztod alá?
JC6
Az elmúlt másfél hét alatt, volt döntetlen, Real győzelem és Barca győzelem, mindhármon a barcások elégedetlenkedtek inkább a fórumon...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Nem akarom a kiállításra fogni az egészet, de nagyban hozzájárult a vereséghez. Addig ugyanis a Barca (hiába birtokolta 71%-ban a labdát) csupán 3-szor vitte be a Real 16-osáig a labdát. és a Realnak volt több kapura tartó lövése.Faszom kivan, hogy amikor partiban van a Real, mindig ki kell állítani egy real játékost a Barca ellen...
szerk.: Ja és hogy Dani Alves végigjátszotta a meccset... Vicc kategória...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
azért ezen a kiállításon kis híján besírtam,ez a belépő még sárgát is alig ért,nemhogy pirosat....
több mint 13 éve
Nem tudom, ma hol aprították a Barcát, mert véleményem szerint, semmi extra nem volt. Tehát színészkedésre egy darab okot nem lehet felhozni SZERINTEM. Pepe kiállítása ugyancsak az én szememmel narancssárga volt, tehát adható is meg nem is. Viszont kezd unalmas lenni, hogy minden ilyen Real-Barca meccsbe vagy hasonló tétűbe (Inter-Barca) van egy fasza kis piros lap ami aztán ad az életérzésnek és a Barca elleni csapatnak.kristóf17Vagy mondjuk az Arsenal-Barca idén. Vagy mondjuk a kopasz köcsögös Chelsea meccs, ahol nem piros volt, csak totális elfújás, de inkább nem mondok semmit... 😊
több mint 13 éve
Pepe szabálytalansága az előző meccseken történtek alapján, a jelen meccs történései alapján, és a jövőben elkövetett belépői alapján is piros lapot ért. Nem is értem, miért kell ezen vitatkozni, csak a következő vitákhoz adsz lőszert és puskaport nekik, pedig még csak szükségük sincs rá...hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJrég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
több mint 13 éve
Azt mutatta, amit a Barca ellen játszani kell 😊hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJHa pedig egy Barca játékos tette volna, hónapig ez menne itt.. Nem értem én sem az embereket.
Maxi, te írtad, hogy a pirosig momentuma sem volt a Barcának? Mond már meg nekem légy szíves, hogy:
1. melyik csapatnak lenne egy ilyen defenzív felfogású RM ellen momentuma?
2. azért a Barca a pirosig legalább próbált támadni, meg kapura lőni...ellenben a Madrid, mit mutatott?JC6
több mint 13 éve
Nem tudom, ma hol aprították a Barcát, mert véleményem szerint, semmi extra nem volt. Tehát színészkedésre egy darab okot nem lehet felhozni SZERINTEM. Pepe kiállítása ugyancsak az én szememmel narancssárga volt, tehát adható is meg nem is. Viszont kezd unalmas lenni, hogy minden ilyen Real-Barca meccsbe vagy hasonló tétűbe (Inter-Barca) van egy fasza kis piros lap ami aztán ad az életérzésnek és a Barca elleni csapatnak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJHa pedig egy Barca játékos tette volna, hónapig ez menne itt.. Nem értem én sem az embereket.
Maxi, te írtad, hogy a pirosig momentuma sem volt a Barcának? Mond már meg nekem légy szíves, hogy:
1. melyik csapatnak lenne egy ilyen defenzív felfogású RM ellen momentuma?
2. azért a Barca a pirosig legalább próbált támadni, meg kapura lőni...ellenben a Madrid, mit mutatott?
több mint 13 éve
hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJrég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
ennek fényében örülök,hogy nem lettél aktív zebra 😀
több mint 13 éve
hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A Barcát nemigen látod színészkedni, ha nem aprítják őket, ahogy a Real teszi, immár sorozatban harmadszor. Picit sem tudom sajnálni ezért a Realt, rászolgáltak, ez egy természetes válaszreakció a Real aprítására. aki nem aprítja a Barcát, ott a Barca-játékosok nem is színészkednek, hanem szórakoztatnak. Ja igen, csak Real tudta, hogy ez esetben statisztaszerepbe kerül és a fináléban már nem jut neki szerep.aprításról a Pepe piros utáni megmozdulásoknál beszélhetünk(Adebayor,Lass,stb) de akkor már azok nem is érdekeltek.
ez akkor járulékos a futballhoz, ha van rugdosás. Csak ismételni tudom magam, ezt a párharcot a Real teszi nézhetetlenné.Soldados
előtte szimpla szabálytalanságok voltak,amik hozzátartoznak a sporthoz.
(arról nem is beszélnék,hogy Messi újfent megmutatta a sunyi oldalát is-a zseni oldala mellett)
hozzáteszem Arsenal ellen is egy sípszó után elrúgott labda befolyásolta a mérkőzést és a továbbjutást is. 😉
most is a vitatható kiállítás okozta ezt,addig eseménytelen mérkőzésen.
több mint 13 éve
Szvsz JM egy teljesen más kategóriát képvisel, nekem mindig Rex Ryanről szokott Ő eszembe jutni 😀Volt idő, amikor 3-3-mat meg 4-2-t játszottak egymással, és ünnep volt a meccs minden perce......a "szép spanyol focit" kedvelők hogy szokták szidni a PL-t. Egy PL csapat sem játszik ilyen durván mint ez a Real és végképp nem játszik ilyen undorítóan színészkedősen mint ez a Barca. Stark egyébként teljesen alkalmatlan volt a meccs vezetésére, de ezen már nem lepődik meg senki...SchleckOtt a pont!
szerk.: pedig nem angol a kedvenc csapatom..vandeminek
//((((és egy a PL-t megjárt edző teszi tönkre 😛))))Black_Adder
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Volt idő, amikor 3-3-mat meg 4-2-t játszottak egymással, és ünnep volt a meccs minden perce......a "szép spanyol focit" kedvelők hogy szokták szidni a PL-t. Egy PL csapat sem játszik ilyen durván mint ez a Real és végképp nem játszik ilyen undorítóan színészkedősen mint ez a Barca. Stark egyébként teljesen alkalmatlan volt a meccs vezetésére, de ezen már nem lepődik meg senki...SchleckOtt a pont!
szerk.: pedig nem angol a kedvenc csapatom..vandeminek
//((((és egy a PL-t megjárt edző teszi tönkre 😛))))
több mint 13 éve
A Barcát nemigen látod színészkedni, ha nem aprítják őket, ahogy a Real teszi, immár sorozatban harmadszor. Picit sem tudom sajnálni ezért a Realt, rászolgáltak, ez egy természetes válaszreakció a Real aprítására. aki nem aprítja a Barcát, ott a Barca-játékosok nem is színészkednek, hanem szórakoztatnak. Ja igen, csak Real tudta, hogy ez esetben statisztaszerepbe kerül és a fináléban már nem jut neki szerep.de már az első félidőben is olyan belépőknél fogták az arcukat,amiből egy meccsen rengeteg van. ez az,ami elképesztően frusztráló. a barcának momentuma nem volt a pirosig.az a szomorú,hogy a futball két fekete oldala volt terítéken.A Barca játszik, ha nem vagdalják őket. Ezt a párharcot csak a Real teszi nézhetetlenné. Az más kérdés, hogy játékban 2 meccsen egytucatnyi gólt kapna, ezért inkább aprít... 😊Soldados
egyik aprít,másik színészkedik.
előbbi nem alkalmas erre a sportra,utóbbi meg nem való sportba.
a rendes futballt legalább férfiak játszákmaximilien
ebben a sportban nem lehet odalépni? az a normális,hogy akkor a fejüket fogják? az a baj,hogy a futballhoz sokan,köztük te is járulékos dologként hozzáteszitek a színészkedést. pedig ez az elmúlt 5-10év vivmánya lett.
másik oldalon is volt nem egy ilyen. Messinek is volt második félidőben legalább 2 olyan esete,ami sima sárga.
és kétlem,hogy a barcának a tradíciójához hozzátartozik ez a színészi másodállás. főleg,hogy toronymagasan a legjobb csapat,szükségük sincs rá.(vagy mégis?)maximilien
ez akkor járulékos a futballhoz, ha van rugdosás. Csak ismételni tudom magam, ezt a párharcot a Real teszi nézhetetlenné.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
...a "szép spanyol focit" kedvelők hogy szokták szidni a PL-t. Egy PL csapat sem játszik ilyen durván mint ez a Real és végképp nem játszik ilyen undorítóan színészkedősen mint ez a Barca. Stark egyébként teljesen alkalmatlan volt a meccs vezetésére, de ezen már nem lepődik meg senki...SchleckOtt a pont!
szerk.: pedig nem angol a kedvenc csapatom..
több mint 13 éve
de már az első félidőben is olyan belépőknél fogták az arcukat,amiből egy meccsen rengeteg van. ez az,ami elképesztően frusztráló. a barcának momentuma nem volt a pirosig.az a szomorú,hogy a futball két fekete oldala volt terítéken.A Barca játszik, ha nem vagdalják őket. Ezt a párharcot csak a Real teszi nézhetetlenné. Az más kérdés, hogy játékban 2 meccsen egytucatnyi gólt kapna, ezért inkább aprít... 😊Soldados
egyik aprít,másik színészkedik.
előbbi nem alkalmas erre a sportra,utóbbi meg nem való sportba.
a rendes futballt legalább férfiak játszákmaximilien
ebben a sportban nem lehet odalépni? az a normális,hogy akkor a fejüket fogják? az a baj,hogy a futballhoz sokan,köztük te is járulékos dologként hozzáteszitek a színészkedést. pedig ez az elmúlt 5-10év vivmánya lett.
másik oldalon is volt nem egy ilyen. Messinek is volt második félidőben legalább 2 olyan esete,ami sima sárga.
és kétlem,hogy a barcának a tradíciójához hozzátartozik ez a színészi másodállás. főleg,hogy toronymagasan a legjobb csapat,szükségük sincs rá.(vagy mégis?)
több mint 13 éve
Akkor megnyugtatásul mondom, hogy ez bizony piroslapos megmozdulás volt, s nagy valószínűséggel nem is egy meccsre fogják eltiltani. 😉Nálam az nem piros, mikor nem találja el a játékos lábát. Persze sima sárga, de meccsdöntő szituban én ilyenért nem adnék rögtön pirosat.SchleckPepe egy tajparaszt, de ez nem volt piros, az egyértelmű.SchleckEz!? Ez nálam legalább 3 meccses eltiltás a piros mellett...Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mivel én nem szoktam sűrűn focimeccseket nézni, külön csapatokat pedig végképp nem követek meccsről-meccsre, ezért nekem nincs jogom kritizálni senkit sem. De lehet csak engem zavar, hogy semlegesként sokszor a legrosszabb meccsek a nagy rangadókon vannak... egy középszerű, átlagos Premier League meccset sokkal jobban élvezek.A másik gondom, hogy a futball lesz az utolsó, amiről beszélni fognak erről a meccsről. Az a baj, hogy ez a két csapat már annyira utálja a másikat, hogy emiatt nekem már egyik csapat sem szimpatikus. Nagyon szép volt Messi gólja, de ez nem tudja ellensúlyozni a rengeteg unfair momentumot.