Soccer
42 feliratkozó
több mint 12 éve
Sergio Ramos a spanyol Juhász Roland. 😀
több mint 12 éve
a rohadt életbe...
több mint 12 éve
a kurva életbe baszd meg.
több mint 12 éve
Godin lassan MVP lesz. Gól után TD mentő szerelés. 😀😀iktriadNem lehet kérdés az MVP címe, ha nyernek.
több mint 12 éve
Godin lassan MVP lesz. Gól után TD mentő szerelés. 😀😀
több mint 12 éve
nekem nemvan digisport isAmadeus91ja, nem nézem a meccset. de sajnos odáig jutottam, hogy Richard hangjától stroke-ot kapok. evvan,slowmotionhol laktok ti ?😊ZoliZoltánakkor öröm van és bódottá, nem? 😊slowmotionsport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀iktriad
Digisén kint vanNB2
több mint 12 éve
Benzemán vagy már a 10. Real támadás hal el!Az Atleti gól amúgy tök a semmiből jött, egész végig a Real irányított, igaz kitörölhették vele😊
Nagyon meglepődnék ha nem lenne Atleti piros lap.
Bale meg megéri a pénzét...jah mégsem😊
több mint 12 éve
nem tudom hogy Casillas kijöveteléhez kapcsolódóan az LOL vagy az SOS az inkább illő...davemayerLeginkább a WTF.
több mint 12 éve
nem tudom hogy Casillas kijöveteléhez kapcsolódóan az LOL vagy az SOS az inkább illő...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
huhuhuuuhuuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
több mint 12 éve
van digisport isja, nem nézem a meccset. de sajnos odáig jutottam, hogy Richard hangjától stroke-ot kapok. evvan,slowmotionhol laktok ti ?😊ZoliZoltánakkor öröm van és bódottá, nem? 😊slowmotionsport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀iktriad
Digisén kint vanNB2
több mint 12 éve
ja, nem nézem a meccset. de sajnos odáig jutottam, hogy Richard hangjától stroke-ot kapok. evvan,hol laktok ti ?😊ZoliZoltánakkor öröm van és bódottá, nem? 😊slowmotionsport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀iktriad
Digisén kint vanNB2
több mint 12 éve
Én kifejezetten szeretem F-Richt mint soccer kommentátor.akkor öröm van és bódottá, nem? 😊slowmotionsport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀iktriad
Digisén kint vanNB2
több mint 12 éve
hol laktok ti ?😊akkor öröm van és bódottá, nem? 😊slowmotionsport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀iktriad
Digisén kint vanNB2
több mint 12 éve
akkor öröm van és bódottá, nem? 😊sport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀iktriad
Digisén kint vanNB2
több mint 12 éve
Diego Costa sokáig bírta. 😐iktriadsok értelme volt tényleg... 😕😕😕
több mint 12 éve
hát ez eszméletlen volt... Derby - QPR a PL-ért: végigtámadja a 2. félidőt a Derby, kiállítanak egy QPR játékost, foggal-körömmel védekeznek, Green mindent kivéd, és a 90. percben az egyik derby védő nem tudott felszabadítani, úgy került a laszti Zamorához, aki meg egyből bevágta 😊 elképesztő, így lehet egyetlen kapura lövéssel feljutni a Premier League-be 😊Dexxter Tailorja, picsába. vitte is a szelvényemet...
több mint 12 éve
Ki nem látta ezt előre...nem is értem.....Arda Turan és Costa se...
több mint 12 éve
Diego Costa sokáig bírta. 😐
több mint 12 éve
sport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀
Digisén kint vanNB2