Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
éreztem vazzeNekem egyből eszembe jutott 2009, és Iniesta gólja 😀
az a lecsúszott felszabadítás...NB2
több mint 12 éve
de most jön csak igazán Cech terepe... te jó ég
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 653
a cselzi picsáját szétvágta a háló. Tiziknek drukkoltam😀
több mint 12 éve
éreztem vazzeLampard az egész meccsen lószar volt egyébként, nem tudom miért Hazardot hozta le Mou, nem pedig őt.
az a lecsúszott felszabadítás...NB2
több mint 12 éve
kurvaanyááááád 😀
több mint 12 éve
Jönnek a tizik - micsoda meccs!
több mint 12 éve
ilyen nincs...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Hazard, baby 😊mondjuk az első gól sem volt csúnya akció 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
mi a fasz?! Jogosan ordít Neuer...Amadeus91Benne volt ő is.
De kurva szép volt azért, Hazard óriási játékos! 😊
több mint 12 éve
mi a fasz?! Jogosan ordít Neuer...
több mint 12 éve
hát nem egy Fábián ez a spori az biztos.
több mint 12 éve
Nyilván onnantól kezdve fel van mentve... 😊Az miből is indult? Jah, hogy előtte Dante szállt bele Torresbe, úgy hogy a bíró még szabit sem adott érte.SchleckTorres?AsbeeChelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Torres és Ramires belépője is csúnya volt, jogos a piros, de egyiket sem gondolnám szándékosnak és remélem ez Dante "védekezésére" is igaz...
több mint 12 éve
Az miből is indult? Jah, hogy előtte Dante szállt bele Torresbe, úgy hogy a bíró még szabit sem adott érte.Torres?AsbeeChelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 12 éve
Most ettől a meccstől független. Nagyon nem csípem őt.Torres?AsbeeChelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 12 éve
Torres?Chelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 12 éve
Dante mekkora gecisuttyó.
több mint 12 éve
Chelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.
több mint 12 éve
Chelsea-nél edzésen fát vágnak?Asbeevisszajátszásban tök úgy nézett ki mintha a labdán megcsúszott volna Ramires lába és így lett csúnya a belépő
több mint 12 éve
Chelsea-nél edzésen fát vágnak?
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/vegre-kiderult-erre-kolti-wenger-az-arsenal-millioit-2275439ó arzén, te örök kópé, mindig megnevettetsz.
"Mivel sok ideje már nincs egyezkedni az Arsenal menedzserének, a Daily Mail értesülései szerint Wenger végül mond egy all int, és felkínálja mind a 70 millió fontját a blancók hármasáért, Mesut Özilért, Ángel Di Maríáért, valamint Karim Benzemáért." - seems legit...Newman
(Benzemát vihetné mondjuk világgá)
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/vegre-kiderult-erre-kolti-wenger-az-arsenal-millioit-2275439"Mivel sok ideje már nincs egyezkedni az Arsenal menedzserének, a Daily Mail értesülései szerint Wenger végül mond egy all int, és felkínálja mind a 70 millió fontját a blancók hármasáért, Mesut Özilért, Ángel Di Maríáért, valamint Karim Benzemáért." - seems legit...
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 653
bakker ket oltari futball nemzet hataran vagyok de rendes adas nincs..fekete feherben latom...eljen a feher cselzi sportszar😀
több mint 12 éve
Láttam játszani az előző idényben. Nem tudom pontosan, hogy mennyiszer, mert nem őt figyeltem. Ügyes, jó felépítésű gyerek, nagy súlypontemelkedéssel. De szerintem max. £2,5m az értéke...Liverpool have agreed a fee with Sporting Lisbon for defender Tiago Ilori, according to Sky sources.Na róla se hallottam eddig...Mikey
...
Ilori was also a summer target for Monaco and Valencia, but it now appears that Brendan Rodgers has won the race to land his signature for a fee reportedly in the region of £8m.Sky Sports
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: