Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 752
na Pep arca elmondott mindent a lefújáskor. Bár lehet az Robben-nek szólt.
több mint 12 éve
@Asbee

elment több mint 1 órára az áram... beállt Kirchhoff középre, Boa-->jobb bunkó, Lahm-->6-s?

Lahm mit keres az ellenfél tizenhatosánál középen?

vagy ez 3-6-1?
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 564 — nabege2@yahoo.com
Mekkora choker a gladbachi gyerek😊
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ha ugyanezt folytatja a spanyol, áprilisban már nem lesz a BL-ben a csapat és a bajnokságban sem fog vezetni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
gól, összesen 3 labdaérintésből.Amadeus91
akkor ez még nem a Barcern Munchen 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
gól, összesen 3 labdaérintésből.
több mint 12 éve
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweini - Robben, Müller, Kroos, Ribéry - Mandzsukic

Pep első kezdője.

88.80.11.29/64242/watch-bayern-munich-vs-borussia-monchengladbach
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 965 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
egyszer kapcsolok véletlenül nb1-es meccsre, erre Radó az év gólpasszát adta kb 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 888 — a new hope (again)
Micsoda tömeg van a hungária krt-n 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 726 — Cowboys fan
A Felcsúti stadion
 videos.sapo.pt/RpUMip2kDEtmtYm1Iftsapeszos
Tökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀vandeminek
Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.Shawn84
14.000 mondotta egy bácsi, mire a riporter közölte neki, h 3500-4000....bácsi: nem-nem 14.000! 😀Divat
tizennégyezer?! kétmillió!
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
 www.nb1.hu//hirek/orias-cegek-targyalnak-ferencvarossal

Minimum félmilliárdos üzletet köthet hamarosan a Ferencváros labdarúgócsapata, amennyiben megvalósul, amire Orbán Viktor (50) utalt a pfla.hu-nak adott interjúban

FIdeszváros!
😛

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A Felcsúti stadion
Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.Shawn84
14.000 mondotta egy bácsi, mire a riporter közölte neki, h 3500-4000....bácsi: nem-nem 14.000! 😀

|
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
A Felcsúti stadion
Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 726 — Cowboys fan
A Felcsúti stadion
az organikus jelleget mutató tetőnél csak a két sornyi luxury suite tetszik jobban 😊
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Egyes sajtóorgánumok/Blikk/ úgy tudják, hogy a Sólyom, és/vagy a Magyar Telekom jöhet szóba, mint a Fradi lehetséges támogatója.
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
A Felcsúti stadion
Tökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A Felcsúti stadion
 videos.sapo.pt/RpUMip2kDEtmtYm1Ifts
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 428 — Invisible man
Mocskos szerencséjük van a spanyoloknak, hogy nem egy bajnokságban játszanak 😀

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kte-a-mezokovesd-jateka-a-barcelonaehoz-hasonlit-beko-2269593

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 647 — Amerikai sportok rajongója
Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kenny
mentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.
A videoton részéről érthető,hogy nem fogja odaadni az egyik legtehetségesebb védőjét annak a csapatnak aki várhatóan a legnagyobb riválisa lesz a bajnoki harcban.
Kár,hogy ez dönt egy tehetséges játékos jövőjéről.Kenny
Szerintem nemcsak a Fradinál van ez.
Duchatelet is erre panaszkodott miután idejött.
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉Bazzani
ezt már ezerszer kiveséztük, nem értem miért újdonság itt még bárkinek is...és igen ezért jönnek a jóval olcsóbb "nevenincs" feka külföldiek, és mondhat bárki bármit inkább nézem őket pályán, mint ilyen tóthbence féle tehetségeket primadonnákat!!!Divat
Jogos, egyetertek! ez is csak egy jol hangzo duma a magyar "szakemberek" reszerol, hogy szegeny magyar tehetsegek helyett kulfodieket hoznak, pedig a mi fiataljaink sokkal jobbak, aha...
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kenny
mentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.
A videoton részéről érthető,hogy nem fogja odaadni az egyik legtehetségesebb védőjét annak a csapatnak aki várhatóan a legnagyobb riválisa lesz a bajnoki harcban.
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉Bazzani
ezt már ezerszer kiveséztük, nem értem miért újdonság itt még bárkinek is...és igen ezért jönnek a jóval olcsóbb "nevenincs" feka külföldiek, és mondhat bárki bármit inkább nézem őket pályán, mint ilyen tóthbence féle tehetségeket primadonnákat!!!

|
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
Ezen nem fogunk összeveszni.
Egyezünk ki abban, hogy az Újpest kurvajó.
Iszol egy Fradi sört? 😊Bazzani
csak ha te is 😊

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Ezen nem fogunk összeveszni.
Egyezünk ki abban, hogy az Újpest kurvajó.
Iszol egy Fradi sört? 😊

több mint 12 éve
Mit láttunk a debrecenből?
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.Kenny
Semmivel nem rosszabb mint egy éppencsak győzelem egy gyenge (ráadásul 10emberes) Pécs ellen, majd egy vereség a bajnokság éllovasa ellen.
Szerintem amúgy a Loki támadójátéka rendben lesz ha Sidibe visszatér és Volas beveri az első ziccerét.
A Fradit nem érzem erősnek.Bazzani
Amint lesz a Fradiban Besicnek párja és egy irányító aki összefogja a bagázst,és értelmes labdákkal tömi az elöl lévőket(ez lehet Buzsáky ugye),akkor onnantól nem lesz gond,Tujipnak nem lesz még egy ilyen meccse.
Debrecenről akkor tudunk meg többet ha már játszottak a Fehérvár,Győr,Fradi valamelyikével.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.Kenny
Semmivel nem rosszabb mint egy éppencsak győzelem egy gyenge (ráadásul 10emberes) Pécs ellen, majd egy vereség a bajnokság éllovasa ellen.
Szerintem amúgy a Loki támadójátéka rendben lesz ha Sidibe visszatér és Volas beveri az első ziccerét.
A Fradit nem érzem erősnek.

több mint 12 éve
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.