Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Joao Moutinho (25M) és James Rodriguez (45M) az első monacoi fecskék

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nekem van jobb pletykám:cink.hu/mutu-es-pirlo-ujpesten-509675861
Muhahahahahahahaha.
több mint 13 éve
Állítólag Van Basten lesz a Milan edzője.
több mint 13 éve
Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!
több mint 13 éve
Azért az utolsó fordulóban DVTK-Pápa és Siófok-Újpest lesz.Ha most nyernek szerintem tuti bent maradnakGyőri világválogatott...Karcsi bá kirakta az öltözőbe a megmaradt prémiumokat, úgyh menni fognak, mint a mérgezett egér... 😊
Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
Ki mit tippel? Én a Siófokot húztam be a tippmi, pardon, tipszmikszen.Geeri
sztem is behúzzák, de ígyis kevesek lesznek a végelszámolásnál!Divat
több mint 13 éve
Győri világválogatott...Karcsi bá kirakta az öltözőbe a megmaradt prémiumokat, úgyh menni fognak, mint a mérgezett egér... 😊
Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
sztem is behúzzák, de ígyis kevesek lesznek a végelszámolásnál!
|
több mint 13 éve
Győri világválogatott...Ingyenes a belépés, megyek 😊 hajrá Siófok!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Győri világválogatott...Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
Ki mit tippel? Én a Siófokot húztam be a tippmi, pardon, tipszmikszen.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Csodálom, hogy nem kopott még ki 😀
több mint 13 éve
Matze Knop már régi motoros bundesliga paródiák terén.
több mint 13 éve
tegnapi audi drapi: "Veled vagyunk marek!"Az is röhej, hogy anno győriek nekünk romániáztak, most meg mi van náluk? Több külföldi, mint amennyi akkor nálunk volt...
mintha büszkék lennének rá, v csak arra akartak utalni h fél évig ők se szurkolnak, amíg szeretett és rendkívül szimpatikus játékosuk nem játszhat? szánalom...Divat
UEFA meg színházat akar.
több mint 13 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/FAF.
Ez azért már tényleg gusztustalan.Geeri
több mint 13 éve
tegnapi audi drapi: "Veled vagyunk marek!"mintha büszkék lennének rá, v csak arra akartak utalni h fél évig ők se szurkolnak, amíg szeretett és rendkívül szimpatikus játékosuk nem játszhat? szánalom...
|
több mint 13 éve
meg ha nem kapufa, hanem gól...sztem felkérték a bmlsz-t, h tegyék szurkolóbaráttá a béel döntőt is!!! 😀ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.Kenny
már megint szegény pinyőt bántjátok, pedig ha nem lett volna vizes a fű.....akkor kondáséknak lett volna túl száraz! 😊Divat
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
sztem felkérték a bmlsz-t, h tegyék szurkolóbaráttá a béel döntőt is!!! 😀ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.Kenny
már megint szegény pinyőt bántjátok, pedig ha nem lett volna vizes a fű.....akkor kondáséknak lett volna túl száraz! 😊
|
több mint 13 éve
Azért örülök hogy pintér arcát helyrekozmetikázta a Debrecen. Kevés antipatikusabb ember van a magyar fociban. Akkora paraszt, hogy két négyzetet foglal el a sakktáblán...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.
több mint 13 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/Ez azért már tényleg gusztustalan.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
vissza kéne keresni mikor volt utoljára hat nb1-es védő kerettag. 93?
több mint 13 éve
Götze kihagyja a BL döntőt.
több mint 13 éve
Gyömbérrel csak az a bajom,hogy ősszel játszott válogatott formában a középpályán.Betették belső védőnek és szinte folyamatosan róla kapunk gólt.Középhátvédnek lassú,szélsőnek meg pláne.Kuvait ellen jó lesz.Gingerrel mi bajod? azért ő hátul megszokta oldani, és szvsz simán jobb opció jobbhátvédbe, mint a fürthnek nem kellő kondás-legény...legalábbis úgy gondolom, h nem kp-n hanem védelembe számít rá sanyibá (Moniz után szabadon 😊 )
Varga?Mészáros?Gyömbér?Gyurcsó?Juhász?
Még mindig szarul válogat sanyi bácsi.Kenny
Lovrencsicsre én is kíváncsi leszek, illetve, h mennyi lehetőséget kap majd.Divat
Akkor amikor valóban tanárian focizott nem kapott meghívót,amikor a teljesítménye éppen veri a közepeset akkor meg meghívják. Rossz ezt mondani,mert a "mi kutyánk kölyke",de nem válogatott szint most Gyömbér.
Varga meg szerintem amikor jobbhátvédet játszott a válogatottban akkor jó volt.
Dzsudzsák-Koman-Lovrencsics Böde-Szalai támadószekciót elnézegetnék.Dehát Sanyi bá még Kuvait ellen is kontrázni fog.Középen meg szűrhetne Pintér.Úgyis jól tolja mostanában a Zaragozaban.
több mint 13 éve
Kuvait ellen jó lesz.Gingerrel mi bajod? azért ő hátul megszokta oldani, és szvsz simán jobb opció jobbhátvédbe, mint a fürthnek nem kellő kondás-legény...legalábbis úgy gondolom, h nem kp-n hanem védelembe számít rá sanyibá (Moniz után szabadon 😊 )
Varga?Mészáros?Gyömbér?Gyurcsó?Juhász?
Még mindig szarul válogat sanyi bácsi.Kenny
Lovrencsicsre én is kíváncsi leszek, illetve, h mennyi lehetőséget kap majd.
|
több mint 13 éve
Azért a védelem továbbra is elég meredek, sajnos viszont most nagyon nincs is másik alternatìva....Szerk. Remélem lovrencsics jó lesz annyira h szerethető jobbszélsővé váljon. Akk talán megoldódna az évek óta egyik legnagyobb needünk és nem kéne koman szenvedését néznünk egy számára idegen poszton ill. Varga Rolinak is szurkolok.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...