Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Az a kamu Milan 11-es nagyon ott volt a szeren és most nem is szeretnék kötekedni...JC6Nem is fogunk, mert valóban nem volt 11-es.
több mint 13 éve
Most ez komoly?Most van értelme vitatkozni? Nincs. Én azt láttam, hogy igaz ott volt egy kéz, de lerántás semmiképpen nem volt, illetve a labda 6 méterrel kerülte el a Milan játékost. Könnyű síp.Az a kamu Milan 11-es nagyon ott volt a szeren és most nem is szeretnék kötekedni...JC6Akkor ez mi volt?zolika26
De nem akarok újabb vitát generálni, hiszen az a 11-es is kevés volt...JC6
Amúgy meg persze egyértelműen kamu volt, de, mint ahogy írtad is, teljesen mindegy volt a végeredmény tudatában

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most van értelme vitatkozni? Nincs. Én azt láttam, hogy igaz ott volt egy kéz, de lerántás semmiképpen nem volt, illetve a labda 6 méterrel kerülte el a Milan játékost. Könnyű síp.Az a kamu Milan 11-es nagyon ott volt a szeren és most nem is szeretnék kötekedni...JC6Akkor ez mi volt?zolika26
De nem akarok újabb vitát generálni, hiszen az a 11-es is kevés volt...
több mint 13 éve
Az a kamu Milan 11-es nagyon ott volt a szeren és most nem is szeretnék kötekedni...JC6Akkor ez mi volt?

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Na, legalább 1 pontot összekapartunk Pécsett, jólvan, ezt is meg kell most becsülni!zavi27És micsoda kibaszott rossz meccsen, egy kibaszott rossz Pécs ellen. Nem tudom fogok-e idén tavasszal jó meccset látni a Mecsekalján?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az a kamu Milan 11-es nagyon ott volt a szeren és most nem is szeretnék kötekedni...
több mint 13 éve
Na, legalább 1 pontot összekapartunk Pécsett, jólvan, ezt is meg kell most becsülni!
több mint 13 éve
Urbánt is rossz volt nézni, milyen katasztrofálisan néz ki...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ez a Zombori mit össze nem bohóckodott a szünetben a Vasas-Kecskemét meccsen. Egyszerűen rosszul vagyok ettől az ürgétől, nem értem mit keres a Sport tv-n!
több mint 13 éve
4-0ra égtünk már a Lecce ellen. És komolyan volt esélyünk odajutni a dobogóra, de ezzel a szar játékkal inkább ne. Ne égessük le utána a csapatot nemzetközi színtéren, bár ez már idén is sikerült.FIRE ENRIQUE!!!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Az év egyik legnagyobb védése sztem.Ugyanilyet védett Antal Botond is szerdán pont a kondáék ellen szóval...Nézz egy kicsit több 3. félidőt,2-3 hetente láthatsz hasonlót 😉JoeyPorterAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊JoeyPorterHát nem tudom, hogy mennyire túlzás.
Oda leérni egy ilyen magas kapusnak ennyi idő alatt...Bazzani
Kiemeltem a lényegi részt.
És ezennel lezártam ezt a dolgot, mert tulajdonképpen tök lényegtelen a dolog.
több mint 13 éve
Ugyanilyet védett Antal Botond is szerdán pont a kondáék ellen szóval...Nézz egy kicsit több 3. félidőt,2-3 hetente láthatsz hasonlót 😉Hát nem tudom, hogy mennyire túlzás.Ribánszki! :oAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊JoeyPorter
Az év egyik legnagyobb védése sztem.Bazzani
Oda leérni egy ilyen magas kapusnak ennyi idő alatt...Bazzani
több mint 13 éve
Hát nem tudom, hogy mennyire túlzás.Ribánszki! :oAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊JoeyPorter
Oda leérni egy ilyen magas kapusnak ennyi idő alatt...
több mint 13 éve
Ribánszki! :oAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyet írok, de....IMÁDOM AMAURIT!!! 😀Ha nyerünk Palermóban újra vezetjük a tabellát. 😊
több mint 13 éve
RespektVV4Laci ('Megye 3' Messije)BörfiktTocaRaul a legnagyobb.JC6Gera, Tebow?empty taxi
több mint 13 éve
De rühellem a hülye Real szurkolókat, meg a trollkodásaikat 😒Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az EL-ben vajon jövőre is spanyol "dominancia" lesz-e
több mint 13 éve
beszélgettem Vajda Attilával, ő is mondta, hogy a verseny 60%-ban fejben dől el, a többi a fizikai skill...legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀Amadeus91Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Raul a legnagyobb.JC6Gera, Tebow?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Raul a legnagyobb.
több mint 13 éve
Hát figyelj ez csak egy kis példa valszeg Szaba jóval többet lehet jobbat is tud mondani, de mondjuk nézd meg Gyurta úszásait azért ott látszik a taktika, minél hosszabb a táv annál több gondolom a taktika. Persze nyilván izom nélkül csak fejjel nem lehet, az a sakk mint már említettem. 😀legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀Amadeus91Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91
Érdekes lesz ez az EL remélem nem a Valencia nyeri hanem a Bilbao 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyik legkeményebb sport az úszás, komolyabb, mint a foci. De ez off.