Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
De rohadt önző vagy Dzsudzsi...BazzaniIgaz, bár Laczkóban én sem bíznék.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hát ha ő bevállalja, hogy csere, akkor mondjuk ebben lehet ráció. És a 8 milliósnak mondott ára is téged erősít meg.Miért? Szerinted hol játszana Marin a csapatban?rotációban. rengeteg meccset fogunk jövőre is játszani, nem hiszem, hogy Maloudakkal kéne "próbálkoznunk" a kezdők helyén.kristof
Schleck
több mint 13 éve
az a partjelző a mi oldalunkon mennyire fogalmatlan, tejóég

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miért? Szerinted hol játszana Marin a csapatban?rotációban. rengeteg meccset fogunk jövőre is játszani, nem hiszem, hogy Maloudakkal kéne "próbálkoznunk" a kezdők helyén.
Schleck
több mint 13 éve
Miért? Szerinted hol játszana Marin a csapatban?Bár Marin akkor is felesleges. 😀Schlecknem az.
más: állítólag bejelentkeztünk Gregory van der Wielért 8 millió fonttal az Ajaxnál, felőlem a duplájáért is csak jöjjön, Bosingwa/Ferreira után igencsak üdítő váltás lenne. (bár nem tudom, hogy Ivanovic hol kívánja folytatni, ill. Hutchinson se volt rossz jobbszélen de Bruma pl. plusz egy évet marad Hamburgban, szal mindenképp kéne)
ha ő is összejön én nem tudom, hogy hálálom meg a FO munkáját, zseniális átigazolási idény lenne 😊kristof
Van der Wiel viszont tényleg nagyon jó lenne!
több mint 13 éve
Hehehe.amúgy erre az EB-re tényleg kijuthattunk volna, remélem Szalai hosszú ideig beválik csatár poszton, ebből (meg a komplett védelemből...) van a legnagyobb hiány.
Símán az EB-n kellene lennünk.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ez a Plasil már-már Nedved-szinten kétlábas :o

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ez milyen gól volt. 😂 😀VrijbloedDzsudzsák lőtt már ilyet a PSV-ben is, nem is értem Cech-et 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ez milyen gól volt. 😂 😀
több mint 13 éve
Csehország-MagyarországÖcsém megszállta tv-t...Magyar nyelvű streamet tud valaki?Asbeemire?Stez
LOOOL közben Dzsudzsák 😂
több mint 13 éve
Szerintem is a németek...deHajrá Anglia!Lampard is kiesett...
több mint 13 éve
Szerintem is a németek...deHajrá Anglia!Lampard is kiesett...
több mint 13 éve
Öcsém megszállta tv-t...Magyar nyelvű streamet tud valaki?Asbeemire?
több mint 13 éve
Öcsém megszállta tv-t...Magyar nyelvű streamet tud valaki?
több mint 13 éve
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka,peach
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
Olaszország: empty taxi, zolika26, Rataxes, Beki, Habi, Kovi470
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz
Oroszország : Stez, Schleck , yooker
Anglia: lol, Gogo
Zlatan: Höri
Írország: Mikey, Gergőbácsi
Horvátország: jj, JC6
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka,peach
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27
Anglia: lol
Horvátország: jj, JC6Hurka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bár Marin akkor is felesleges. 😀Schlecknem az.
más: állítólag bejelentkeztünk Gregory van der Wielért 8 millió fonttal az Ajaxnál, felőlem a duplájáért is csak jöjjön, Bosingwa/Ferreira után igencsak üdítő váltás lenne. (bár nem tudom, hogy Ivanovic hol kívánja folytatni, ill. Hutchinson se volt rossz jobbszélen de Bruma pl. plusz egy évet marad Hamburgban, szal mindenképp kéne)
ha ő is összejön én nem tudom, hogy hálálom meg a FO munkáját, zseniális átigazolási idény lenne 😊
több mint 13 éve
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka
több mint 13 éve
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni
több mint 13 éve
...Amúgy most nézem az Eb tippeldébe, hogy Anglia elég lol 😀Double BEz padlóra küldött 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Marin, ha visszanyerné a régi formáját, akkor simán hasznára lehet a csapatnak, még ha nem is állandóan kezdőként.Hát majd meglátjuk. 😊Senki nem játszik a PL-ben négy teljesen védekezni képtelen játékossal. A FIFA-ban nyilván jók lennének így együtt, de a realitások talaján maradva egy Mata-Torres-Hazard támadó hármas és mögöttük három igazi középpályás reálisabb lenne szerintem. De még ezeket ne vegyük készpénznek, Hazard az egyetlen akit biztosra mondanék.Schleckhát nem tudom. ők 4en együtt simán játszhatnánk irl, mögéjük beraksz 2 labdaszerző kp-t (Ramires,Essien,Obi trióból) hátul egy stabil védelem egy remek kapussal. Nyilván nem vagyok pl edző, de 4üket így szerintem lehetne játszatniHabi
A három közül egyértelmű, hogy akkor Essiennek kellene padoznia. Szegény már nagyon nem kezdő szint sajnos. De jobban belegondolva, lehet működhetne az, amit írtál. Elég merész lenne, de a MC is játszott úgy, hogy De Jong-Yaya, Nasri-Silva-Agüero, Balotelli. Ez kb. hasonló mint, amit felvázoltál.
Bár Marin akkor is felesleges. 😀Schleck
Amúgy most nézem az Eb tippeldébe, hogy Anglia elég lol 😀