Soccer
42 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Botrány ez a Fradi 😀
több mint 13 éve
hvg.hu/sport.foci/20120926_magyar_fuball_kiellenoriz_kitkristofEz egy gyenge cikk. Semmi újat nem mond, csak az ezerszer elhangzott dolgokat, ráadásul tele van hülyeséggel is.
több mint 13 éve
hvg.hu/sport.foci/20120926_magyar_fuball_kiellenoriz_kit
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
ulloi129.wordpress.com/2012/09/26/moniz-bajnokok-akarok-lenni-a-fradival-de-ehhez-mindenkitol-200-kell-minden-nap/bocsi majd el is olvasom de most csak a címet sikerült - ez az ember mindenkitől 200 forintot kér naponta??? 😛
Divat
mi ez, osztálykirándulás? 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Novák meg Varga óta (de rég volt az a Ncastle elleni győzelem...) várok erre remélem a játékosokon is átmegy mindez és végre elindulunk felfelé!!! Azért is hajrá FRADI
több mint 13 éve
kicsit hosszú, de sztem megéri elolvasni:ulloi129.wordpress.com/2012/09/26/moniz-bajnokok-akarok-lenni-a-fradival-de-ehhez-mindenkitol-200-kell-minden-nap/
remélem nem üldözik el, és akkor végre mihamarabb jöhet a 29.
|
több mint 13 éve
én amúgy nem örülök h 3 meccset kapott és nem gyengítheti addig tévéseket, pláne a ződek ellen...
|
több mint 13 éve
Stez: Én nem bukom el GM-ben. Innen szép nyerni! 😀Nem kell itt álszenteskedni te is tudod pontosan hogy amennyire Air annyira tapló is a kedves Sanyi. Valszeg többször beszólt a bírónak aztán mikor sok volt lezavarták.
Divat: Örülök is, megérdemelte az a rohadék! Szerencse, hogy nem hallották, hogy azt mondta, hogy a spori frizurája ma nem annyira áll jól neki, decemberig tuti nem látnánk a pályán!
Remélem a többieknek is eljutott az agyáig, és ők már nem követnek el ilyen durvaságot, hogy csúnyán beszélnek. Ezentúl külön figyelem, hogy amikor valaki hevesen reklamál egy sporinál, akkor megválogatja-e a szavait, mert ha csak Sanyi mer bazmegezni, akkor visszavonom a véleményemet.fetomy
Bár tudom ez a Vidi-Souza elleni hadjárat hogy egy bazdmegért eltilják 3 meccsre az ászt.
Te se sem gondolod komolyan...
több mint 13 éve
Stez: Én nem bukom el GM-ben. Innen szép nyerni! 😀Divat: Örülök is, megérdemelte az a rohadék! Szerencse, hogy nem hallották, hogy azt mondta, hogy a spori frizurája ma nem annyira áll jól neki, decemberig tuti nem látnánk a pályán!
Remélem a többieknek is eljutott az agyáig, és ők már nem követnek el ilyen durvaságot, hogy csúnyán beszélnek. Ezentúl külön figyelem, hogy amikor valaki hevesen reklamál egy sporinál, akkor megválogatja-e a szavait, mert ha csak Sanyi mer bazmegezni, akkor visszavonom a véleményemet.
több mint 13 éve
mandzukic megint 2 gólt vágott, még mindig milyen szar igazolás... 😀DivatTuti találunk egy német cikket valahol ahol lehúzzák 😉
több mint 13 éve
mandzukic megint 2 gólt vágott, még mindig milyen szar igazolás... 😀
|
több mint 13 éve
asszem mennem kéne aludni 😀 köszi 😊JC6Nincs mit, tényleg jó meccs lehetett. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
asszem mennem kéne aludni 😀 köszi 😊
több mint 13 éve
Iszonyat jó meccs volt ez a Freiburg - BvB !!!JC6Frankfurt lesz az. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Iszonyat jó meccs volt ez a Freiburg - BvB !!!
több mint 13 éve
őket már muszbek úr is... 😀tévésTamás örülhet, air sanyi 3 meccset kapott... 😊Divatszánalmas sz*r szem*t ítélet... szabályok ide v oda, sanyi hazajött h lendítsen az nb1 színvonalán de ilyen dilettáns döntésekkel még ezt sem engedik... most riasztották el juhászt és djujit is a hazatértéstől... 😕
sanyi 4 prez!peach
|
több mint 13 éve
tévésTamás örülhet, air sanyi 3 meccset kapott... 😊Divatszánalmas sz*r szem*t ítélet... szabályok ide v oda, sanyi hazajött h lendítsen az nb1 színvonalán de ilyen dilettáns döntésekkel még ezt sem engedik... most riasztották el juhászt és djujit is a hazatértéstől... 😕
sanyi 4 prez!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Vidic 2 hónapra kidőlt újra...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem szerethetnek mindenhol. 😊Sobri Jóskamiért, hol szeretnek? 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Persze azért nem azt jelenti, hogy át kell menni Mucsi Zoltánba 😀Még valamelyik angol bírótól olvastam, kérdezték tőle mit reagál, mikor beszólnak neki. Hát a fuck you-ra annyi a reakciója, hogy fuck you too 😀 Kb ez a helyes magatartás...AsbeeNA hálistennek, csak nem vagyok egyedül 😊
fetomy
több mint 13 éve
btw Sobri mint spori, szenzációs 😀Nem ebben az évezredben volt, nem ma voltam 20 éves. 😊
- De spori, ez nem volt les!
- Nézd, ha nem tudod egzakt tényekkel igazolni az állításodat, miszerint nem álltál lesen, akkor csak előítéletektől fűtött üres fröcsögés amit motyogsz, ugyanis a te nem létező hiteles tényként kezelhető bizonyítékod egyenesen bizonyítja, hogy nekem van igazam, vagyis lesen álltál. De tiszteletben tartom az álláspontodat a témában, amit jutalmazok is egy szép sárga kitüntetéssel. fetomy
Viszont az egyik meccsen a kettőből (BLASZ 4 alsóházi rangadó, Újpesti Óceán - valamilyen Kinizsi) valóban nem volt les, mert partjelzőnek küldtek engem, de se a vezetőbíró, se a másik taccsbíró nem jött el, és megkértek ha ott vagyok vezessem le, viszont egyedül nem túl egyszerű, életem első meccsén középről, segítő nélkül kiszúrni a leseket, pláne, hogy az egyik csapat középhátvédje egy kb. 45 éves 130 kilós öregfiú volt, míg a másik csapat csatára/szélsője egy 17-18 éves 60 kilós romagyerek, aki ugye ezerrel tepert a szélen a kivágott labdára, miközben a zsírgombóc védő onnan vagy 15-20 méterre komótosan lépett egyet előre felemelt kézzel, és felmordult, hogy: les. Hát akár az is lehetett. De úgy ítéltem meg, hogy nem áll módomban ezt eldönteni, ezért arra szavaztam, hogy úgy a korrekt, ha meg se próbálom kiválogatni, se egyik, se másik csapatnál.
Namost ilyen indítás után nem volt meglepő a 11 sárga, 5 kiállítás, 3 tizenegyes, és 5-3-nál lefújt meccs kb a 70. percben. 😊
Nem szerethetnek mindenhol. 😊
több mint 13 éve
Kemény az élet fetomy, manapság az embernek mindenhez értenie kell, ha nem akar elbukni. 😛Mint te GM-ben, tudod. 😀