Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
gsn 3 548
Na nemsokára kezdődik az uruguay-Argentína negyeddöntő. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elöző meccs csak fellángolás volt Messiéktől, vagy tényleg jobbak lettek az új felállás miatt.FViktor93
Szükségük lesz rá, hogy jobbak legyenek. 😀 0-1

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na nemsokára kezdődik az uruguay-Argentína negyeddöntő. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elöző meccs csak fellángolás volt Messiéktől, vagy tényleg jobbak lettek az új felállás miatt.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 451 — Amerikai sportok rajongója
az mondjuk hatalmas volt, ami előtt Rajczi beállt, hogy Véber odaszólt neki, hogy "okosan Peti" 😂Hurka
😊 😊 Na ez tényleg igazi Gyuris volt!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
az mondjuk hatalmas volt, ami előtt Rajczi beállt, hogy Véber odaszólt neki, hogy "okosan Peti" 😂
több mint 14 éve
Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
Pedig biztos milyen kedvesek, aranyosak, buzdítók voltak vele a nézők 😕

Az őrbódésról meg én nem tudom elképzelni, hogy bárki hogy gondolhatja, hogy szemétkedett, mikor ez rá abszolúte nem jellemző 😕

BB-vel kapcsolatban pedig RIP... Nem nagyon hallottam felőle manapság, így eléggé megdöbbentett..fetomy
Jó, csak kicsit nem éreztem ezt most korrektnek, hogy megdícsértem, elismertem az ellenfelet,, magunkat lehúztam, csalódtam, és akkor annyi volt a másik csapat szurkolójától a megjegyeznivaló a meccsről, hogy a kb. 5 percet pályán lévő Rajczi állítólag szándékosan fejbe rúgta az ellenfelet, Kabát pedig az egy eset helyett amikor a levegőt találta el, végigrudósta a meccsett idegből megint. Csak erre reagáltam, hogy ferdíteni, túlózni nem kéne, a jogos, tényszerű előzmények ellenére sem, azaz hogy két elég idegbeteg játékos amúgy tényleg. Gyugyót meg biztos csakúgy maguktól nem szidták vona sose, ha előtte esetleg valamit nem rosszalkodik 😊 Ő nem Judás (a folyóson verekedő, páros nyútott lábbal mindenkit lerúgó) Lajos, hamár őrbódézunk mindig. (ahol egyébként még 2 játékos szintén ott volt, de valahogy mindig csak Kabátnál van felhozva...)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
Pedig biztos milyen kedvesek, aranyosak, buzdítók voltak vele a nézők 😕

Az őrbódésról meg én nem tudom elképzelni, hogy bárki hogy gondolhatja, hogy szemétkedett, mikor ez rá abszolúte nem jellemző 😕

BB-vel kapcsolatban pedig RIP... Nem nagyon hallottam felőle manapság, így eléggé megdöbbentett..
több mint 14 éve
ha egy embernek abból áll a küzdés, hogy minél többször próbálja lerúgni az ellenfelet, meg hátha talál egy őrbódét, akkor Kabát hatalmas küzdő ténylegHurka
Én semmi ilyet nem láttam most tőle, bár élőben nehezebb követni, lassítások nélkül. Ellenben kb. 3szor leütöttlk fejelésnél hátulról,amiket simán le lehetett volna fújni, meg a végén a mindenre fetrengő időhúzás sem volt szimpi, ha már itt tartunk. Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
egyszer a földön fekve utána akart rúgni az egyik játékosnak, szerencse, hogy alig érte el
meg Rajczi is lerúgta Dlusztus fejét...Hurka
Akkor egy ilyen szitu volt ezek szerint, azért ne úgy állítsuk már be, hogy egész mecsen midnenkit üldözött, hogy lerúghassa. És a lagymatag alibizésünk között ő, és Pollák hajtott legalább valamennyire, ennyit írtam. A Rajczi esetnél a túloldalon ültem, onnan az látszott, hogy el akart rúgni egy labdát amikor mögüle jött a védő mélyrehajolva, és ezek szerint akkor eltalálta a fejét. semmi komoly sérülés nem lett belőle tudtommal.
több mint 14 éve
Gratulálok a Pápának, végig kulturált, egyérintős focit mutatott be, volt elképzelésük, sajnos megérdemelt győzelem volt. nekünk teljes csőd volt az egész, semmi felépített támadás, ötlettelen, enervált játé volt. 2 értékelhető ember volt aki próbált küzdeni, hajtani, a Pollák, és Kabát. Meg ez az érthetetlen szurkolói kivonulás a végre szigorodó törvények ellen is röhej. 😕zavi27
ha egy embernek abból áll a küzdés, hogy minél többször próbálja lerúgni az ellenfelet, meg hátha talál egy őrbódét, akkor Kabát hatalmas küzdő ténylegHurka
Én semmi ilyet nem láttam most tőle, bár élőben nehezebb követni, lassítások nélkül. Ellenben kb. 3szor leütöttlk fejelésnél hátulról,amiket simán le lehetett volna fújni, meg a végén a mindenre fetrengő időhúzás sem volt szimpi, ha már itt tartunk. Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
egyszer a földön fekve utána akart rúgni az egyik játékosnak, szerencse, hogy alig érte el
meg Rajczi is lerúgta Dlusztus fejét...
több mint 14 éve
Elhunyt Bicskei Bertalan
R.I.P.Sanco
Nyugodjék békében, nagyon sajnálom! 😕 Nagyon rosszul nézett ki már mostanában, amikor láttam néha.
több mint 14 éve
nagyszerű meccs volt, bár amit Maric kihagyott fél méterről üres kapura, aztán csak kijavította 😊
ja és innen is üzenem a Rajczi-Kabát párosnak, hogy a jó kurva anyjukat...Hurka
Gratulálok a Pápának, végig kulturált, egyérintős focit mutatott be, volt elképzelésük, sajnos megérdemelt győzelem volt. nekünk teljes csőd volt az egész, semmi felépített támadás, ötlettelen, enervált játé volt. 2 értékelhető ember volt aki próbált küzdeni, hajtani, a Pollák, és Kabát. Meg ez az érthetetlen szurkolói kivonulás a végre szigorodó törvények ellen is röhej. 😕zavi27
Én semmi ilyet nem láttam most tőle, bár élőben nehezebb követni, lassítások nélkül. Ellenben kb. 3szor leütöttlk fejelésnél hátulról,amiket simán le lehetett volna fújni, meg a végén a mindenre fetrengő időhúzás sem volt szimpi, ha már itt tartunk. Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Elhunyt Bicskei Bertalan
R.I.P.
több mint 14 éve
nagyszerű meccs volt, bár amit Maric kihagyott fél méterről üres kapura, aztán csak kijavította 😊
ha egy embernek abból áll a küzdés, hogy minél többször próbálja lerúgni az ellenfelet, meg hátha talál egy őrbódét, akkor Kabát hatalmas küzdő tényleg
több mint 14 éve
Gratulálok a Pápának, végig kulturált, egyérintős focit mutatott be, volt elképzelésük, sajnos megérdemelt győzelem volt. nekünk teljes csőd volt az egész, semmi felépített támadás, ötlettelen, enervált játé volt. 2 értékelhető ember volt aki próbált küzdeni, hajtani, a Pollák, és Kabát. Meg ez az érthetetlen szurkolói kivonulás a végre szigorodó törvények ellen is röhej. 😕
több mint 14 éve
ja és innen is üzenem a Rajczi-Kabát párosnak, hogy a jó kurva anyjukat...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ugyan. ez veber curse kerlek. a bajnoksagban gyakorlatilag ugysincs csapat aki kitudna magat huzni a szar minosites alol
ugyhogy ez nem ok a varazslatos 0-1re. viszont egyre nagyobb szazalekban ulnek a megerzeseim mert az utobbi napokban annyit pofaztam errol a szarkupacrol itt veletek h ezen belelkesulve majdnem kimentem a meccsre de aztan ebed utan inkabb meggondoltam magam. mostmar azt is tudom miert 😂
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nem is ertem mit keres nalunk es miert nem a fagyiba mentFake
nézd a jó oldalát,legalább kikaptatokJoci
veber curse 😀Fake
nem,csak szimplán szarok vagytok 😀
majd jövőre 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
veber curse 😀Fake
nem,csak szimplán szarok vagytok 😀
majd jövőre 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kabát pofázni és rugdosódni még mindig jól tudJoci
veber curse 😀
több mint 14 éve
nézd a jó oldalát,legalább kikaptatok

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem is ertem mit keres nalunk es miert nem a fagyiba ment
több mint 14 éve
kabát pofázni és rugdosódni még mindig jól tud

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Marics bmeg 😕

több mint 14 éve
gyertek csak az Üllőire,már várunk titeket sok szeretettel

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez sima piros. Idióta Vad 2...
Gallardonak remélem nincs semmi baja, iszonyat nagy playa.Schleck
egyértelmű, hihetetlen mekkora cseleket tol
viszont el kell, hogy keserítselek, Seydi csak 59 percet játszott, így nem lehet megadni azt a +1 pontot 😊Hurka
Ezt figyeltem, de amilyen hülye voltam, nem tettem kezdőbe, szóval mindegy. 😀

több mint 14 éve
Ez sima piros. Idióta Vad 2...
Gallardonak remélem nincs semmi baja, iszonyat nagy playa.Schleck
egyértelmű, hihetetlen mekkora cseleket tol
viszont el kell, hogy keserítselek, Seydi csak 59 percet játszott, így nem lehet megadni azt a +1 pontot 😊