Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Neymar a brazil NK9 😊
több mint 14 éve
Ganso az uj Kaká.Neymarból viszont hatalmas bust lesz, 0 alázata van, és baromi nagy az arca. ezen a copán már vagy 3 ziccert elszórakozott...
több mint 14 éve
Ügyes gyerek nagyon, az biztos, kis izmot magára kéne szednie és nem ilyen beszarian kéne játszania, de szerintem 1-2-3 éven belül a Milanban sztárrá növi ki majd magát.és Fred bebassza, szakadok 😂Gansoról visszavonok mindent. 😊Schleck
Ganso amúgy 2 assistStez
Remélem legalábbis. 😊 A tudása megvan hozzá, csak ne sérüljön.
több mint 14 éve
azér valahogy ki van találva ez a kis sorsolás Arg-CRc, Uru-Mex, Bra-Ecu az utolsó foduló 😉 mindenki a döntőregyúr 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
és Fred bebassza, szakadok 😂Gansoról visszavonok mindent. 😊
Ganso amúgy 2 assistStez
több mint 14 éve
és Fred bebassza, szakadok 😂 Ganso amúgy 2 assist
több mint 14 éve
LOL Fred😊 Hagyjuk már Mano is lassan csomagolhat ha így mennek a dolgok.
Kell nekem itt szidnom erre gólt lő
Én Neymart padoztatnám a kövi meccsen. Vegyen kicsit vissza az arcából.
több mint 14 éve
azért Ganso most is miylen lasztit adott majom Neymarnak... Ő nem játszik rosszul ma, Neymar kritikán aluli, ami azt illeti, illetve hát Patona jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerekStezEzt mondták Neymarra és Gansora is. Neymar meg tipikus Brazíliába való brazil.
2-1. Ezaaaaz! 😀Schleck
de hát mind Ganson mind Neymaron egyelőre a fizikum totális hiánya mutatkozik meg, az egyszer biztos, illetve látszik a mozgásukon, hogy baromira szokniuk kell még ezt a taktikus focit. Neymart mondjuk jól pofánbasznám az első edzésem Mourinho helyében, mert akkora a pofája már most, hogy az már irritáló
ez így most frankó, hogy Fred a megmentő? 😂
legalja bazmeg
több mint 14 éve
pfffffffffffff bazdmeg 😂 Lúcio lol 😀
André Santos lol 😀
több mint 14 éve
ááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhháááááááááááááááááááááhhhhááááááááááá

több mint 14 éve
ott is van 😀
több mint 14 éve
na jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerekStezEzt mondták Neymarra és Gansora is. Neymar meg tipikus Brazíliába való brazil.
2-1. Ezaaaaz! 😀
több mint 14 éve
na jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerekStezjó meg még 8 lúkász jöjjön...Podolski is feltűnik talán? 😊
|
több mint 14 éve
na jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerek
több mint 14 éve
hehehehehehehehehhe 😂 😂 de Menezes se szarral gurigázik amúgy, hogy azonnal a szünetben árnyékék helyére középpályást hozott 😀
kíváncsi vagyok, mikor jön Fabiano
több mint 14 éve
Ki a fak volt az a lassú balfasz, akit így lefutott egy Santa Cruz? 😀
több mint 14 éve
Ebbe a brazil válogatottba is egy erőcsatárra lenne szükség, nem a porszem Patora, akinél még mindig nem akar feltűnni, hogy szintén árnyékék és habár tavaly nyáron sokat magára szedett, de nem kifejezetten az ő posztja ez a befejezőcsatár..Stezpedig ez egyértelmű: Felipe Félix!!!
|
több mint 14 éve
Moú helyében fehívnám Battistát, hogy nem-e néznénk meg egy Higany-Tevez vagy Milito-Tevez elhelyezkedésű játékot, s lehet még Moratti is beleadna egy kicsit a közösbe 😂

több mint 14 éve
Tévez árnyékék, eredetileg legalábbis.nem klasszikus befejező csatár, Delgadóból is ő csinált gólkirályt. mondjuk egy etot betolsz mellé arany életed lesz 😛sutianapSzerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadiHát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.zavi27
A Cityben játszik csak befejezőcsatárt, de jól tolja kifejezetten.
Ebbe a brazil válogatottba is egy erőcsatárra lenne szükség, nem a porszem Patora, akinél még mindig nem akar feltűnni, hogy szintén árnyékék és habár tavaly nyáron sokat magára szedett, de nem kifejezetten az ő posztja ez a befejezőcsatár.. Így sincs meg a fizikuma, ő nem ez a stílusú játékos. Simán leszedném a faszba és Fabianot játszatnám, esetleg Jadson helyére hátrébb tolnám Patot és Neymarral váltogatnám őket középen, illetve baloldalon.
Ramires meg most is fos, annak ellenére, hogy volt 2 jó megmuzdulása és az egyikből gól is lett. Lucas viszont kifejezetten jól játszik.
Ganso is kezd magára találni, míg Neymar is néha csillogtatja a tudását, miért is állnak érte sorba a nagy csapatok, csak éppen még egy szélfújástól is elesik. A fizikum elég gyenge a primadonnáknál.
több mint 14 éve
Andrezinhot és Félixet a Seleçãoba... 😛nekem legjobban az tetszett, amikor J. Césár "kirúgás" háromszögelt a védőkkel. 😊
|
több mint 14 éve
A gólra gondolsz? Mert ott a támadásépítésben semmi sem volt. Rámírezs balfaszkodott, majd a másik brazil elé pattant a labda. A lövés az valóban szép volt.EZT a brazil csapatot mondjuk nem is tudom hogy lehet szeretni.. 😊Hurkana ez viszont gyönyörű támadás voltHurka
Ha meg nem a gólra gondolsz, akk mind1.. 😀
több mint 14 éve
nem klasszikus befejező csatár, Delgadóból is ő csinált gólkirályt. mondjuk egy etot betolsz mellé arany életed lesz 😛Hát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.zavi27nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadi

több mint 14 éve
EZT nagyon nehezen... Iszonyatosan nincs középpálya elképzeléstelen a játék egy távoli lövésből lett gól.Kéne úgy 2-3 támadó középpályás ebbe a csapatba.
Lucas Leiva az egyik legjobb brazil és ez nem az Ő kritikája. :/
több mint 14 éve
Hát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadi