Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A klub vezetői folyamatosan tárgyalnak a játékosokkal, de a végleges keret csak a hét vége felé alakulhat ki. Sok függhet ugyanis attól, hogy az NB II-ben a zöld-sárgák helyén induló Szeged 2011 kiket kíván szerződtetni az együttestől.

A kiemelt rész a kedvencem.
Akit akarnak azt vihetik.
Makón 7-8 havi fizetéssel tartoznak a játékosoknak.Bazzani
itt van egy insider http://twitter.com/#!/Konyak89 konqueror szaktársa volt

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
bocsánat, most is Brekk lesz a HC, akkor ott tényleg egyedül a Szolnok lesz faktor, elég nevetséges...Hurka
majd a Raptors, izé Békéscsaba bekeményít, meg a Vác, aztán egyből nagy harc lesz.
a Szolnoki nb1-es keretből meg 6 játékos maradt, ez számít komoly faktornak?

Egyértelmű Szeged Nb1Höri
A Makói FC hivatalos honlapja szerint hétfőn csapatmegbeszéléssel veszi kezdetét a felkészülés az NB III-as idényre készülő hagymavárosiaknál. A következő szezonra Kolozsvári János készíti fel a keretet, melynek összetétele azonban még nagyon képlékeny.

A klub vezetői folyamatosan tárgyalnak a játékosokkal, de a végleges keret csak a hét vége felé alakulhat ki. Sok függhet ugyanis attól, hogy az NB II-ben a zöld-sárgák helyén induló Szeged 2011 kiket kíván szerződtetni az együttestől.

A kiemelt rész a kedvencem.
Akit akarnak azt vihetik.
Makón 7-8 havi fizetéssel tartoznak a játékosoknak.

több mint 14 éve
bocsánat, most is Brekk lesz a HC, akkor ott tényleg egyedül a Szolnok lesz faktor, elég nevetséges...Hurka
majd a Raptors, izé Békéscsaba bekeményít, meg a Vác, aztán egyből nagy harc lesz.
a Szolnoki nb1-es keretből meg 6 játékos maradt, ez számít komoly faktornak?

Egyértelmű Szeged Nb1

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Pont ma olvastam az NSben a cikket a Nyíregyházáról.
Na pont ők nem lesznek tényezők a feljutásért vívott harcban.
Szegeden 3éven belül NB1 a cél.Bazzani
mondjuk sztem az is egyedülálló, hogy az lesz a tulajdonos a Nyíregyházánál, aki most tavasszal még a HC volt ott 😀Hurka
Akkora a csóróság, hogy az valami elképesztő. Mikor feljutottak 98-ban, a gólkirály Janics(Jasics?) mezét el akarták árverezni, valami tízezer forint volt a kezdőlicit, oszt nem licitált rá a kutya se. Amelyik város gazdasági teljesítőképessége a nulla felé konvergál (gyak. bökjél valahova a térképen), ott egy vállalkozó se fog szerelemből a csapat mellé állni. Röhögünk ugye a ruszki oligarchákon, ugyanez van itt is, csak egy pitiáner szemétdomb kakasairól beszélünk. Ha nincs összeköttetés az MLSZ-ban, hogy az egyenlően elosztott tortából nagyobb szeletet kapjanak, vagy nem áll a csapat mögött egy politikai erősember, aki mögé odateszik a pénzt a környék pénzemberei, akkor ki kell hozni egy első osztályú csapatot 250-300 millió forintból. Sok sikert ehhez.füligjimmy
bocsánat, most is Brekk lesz a HC, akkor ott tényleg egyedül a Szolnok lesz faktor, elég nevetséges...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
egyébként botrány, hogy mennyivel erősebb a nyugati, mint a keleti csoport, biztos, hogy valami Nyíregyháza vagy Szolnok drukker osztotta fel a csoportokat...Hurka
mondjuk sztem az is egyedülálló, hogy az lesz a tulajdonos a Nyíregyházánál, aki most tavasszal még a HC volt ott 😀Hurka
Akkora a csóróság, hogy az valami elképesztő. Mikor feljutottak 98-ban, a gólkirály Janics(Jasics?) mezét el akarták árverezni, valami tízezer forint volt a kezdőlicit, oszt nem licitált rá a kutya se. Amelyik város gazdasági teljesítőképessége a nulla felé konvergál (gyak. bökjél valahova a térképen), ott egy vállalkozó se fog szerelemből a csapat mellé állni. Röhögünk ugye a ruszki oligarchákon, ugyanez van itt is, csak egy pitiáner szemétdomb kakasairól beszélünk. Ha nincs összeköttetés az MLSZ-ban, hogy az egyenlően elosztott tortából nagyobb szeletet kapjanak, vagy nem áll a csapat mögött egy politikai erősember, aki mögé odateszik a pénzt a környék pénzemberei, akkor ki kell hozni egy első osztályú csapatot 250-300 millió forintból. Sok sikert ehhez.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
egyébként botrány, hogy mennyivel erősebb a nyugati, mint a keleti csoport, biztos, hogy valami Nyíregyháza vagy Szolnok drukker osztotta fel a csoportokat...Hurka
mondjuk sztem az is egyedülálló, hogy az lesz a tulajdonos a Nyíregyházánál, aki most tavasszal még a HC volt ott 😀
több mint 14 éve
Szegeden 3éven belül NB1 a cél.

több mint 14 éve
egyébként botrány, hogy mennyivel erősebb a nyugati, mint a keleti csoport, biztos, hogy valami Nyíregyháza vagy Szolnok drukker osztotta fel a csoportokat...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ahhoz képest,hogy kik voltak a jelöltek (Kuntics,Urbán tudjafaszom) ez a Takács tényleg nem valami nagy név.
Mondjuk engem jobban aggaszt,hogy sehol nem tartanak az igazolásokkal.Bazzani
nem igazolni kéne, hanem edzeni 😀

tény, hogy az nb2-es igazolási hírek nem özönlenek a weben, de ahogy a többi csapatot nézem, máshol se viszik túlzásba az erősítgetést momentán. Mást ne mondjak, a helyi Diósgyőr keménymag majd leírja, hogy tavaly ilyenkor hányan voltak 😀 asszem 12-en.Höri
Nem tudom,hogy hányszor láttad ezt a csapatot/jelenlegi keretet játszani.
Ha nem láttad akkor annyit segítek,hogy nem NB2 szint.
Voltak nem teljesen tiszta meccseik az NB3ban. Mondjuk ez csak hallomás, de elég jó helyről hallottam.
Fél csapatot kell venni ,hogy ez NB2es szint legyen.
Ha jól tudom,akkor Bali Peti és Makra zsolt hazatér.Bazzani
Felesleges szerintem, most, hogy Nyerges tényleg átvette a Szolnokot, ők fognak visszajutni.De kibővíthetik újra az első osztályt

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
nem láttam egyszer se, mert míg ott laktam, csak a Tisza Volán volt még, NB3-ra meg nem adok pénzt 😀
egyedül a Honvéd elleni MK meccsre akartam kimenni, de elfelejtettem 😀

de az edzésekek közelről figyelhettem míg sétáltam az egyik térfélről másikra puntolt labdák után 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mást ne mondjak, a helyi Diósgyőr keménymag majd leírja, hogy tavaly ilyenkor hányan voltak 😀 asszem 12-en.Höri
na ja, első fordulóban a cserekapus állt be mezőnybe az ifik mellé, mondjuk a vége szerencsére így is feljutás lett

fetomy: én kérek elnézést, h a 1325346. ugyanolyan pocskondiázó hsz után már nem találom viccesnek :/
több mint 14 éve
Ahhoz képest,hogy kik voltak a jelöltek (Kuntics,Urbán tudjafaszom) ez a Takács tényleg nem valami nagy név.

tény, hogy az nb2-es igazolási hírek nem özönlenek a weben, de ahogy a többi csapatot nézem, máshol se viszik túlzásba az erősítgetést momentán. Mást ne mondjak, a helyi Diósgyőr keménymag majd leírja, hogy tavaly ilyenkor hányan voltak 😀 asszem 12-en.Höri
nso-n fent vannak az NB2-es átigazolások is napi bontásban
több mint 14 éve

Nem tudom,hogy hányszor láttad ezt a csapatot/jelenlegi keretet játszani.
Ha nem láttad akkor annyit segítek,hogy nem NB2 szint.
Voltak nem teljesen tiszta meccseik az NB3ban. Mondjuk ez csak hallomás, de elég jó helyről hallottam.
Fél csapatot kell venni ,hogy ez NB2es szint legyen.
Ha jól tudom,akkor Bali Peti és Makra zsolt hazatér.

több mint 14 éve

tény, hogy az nb2-es igazolási hírek nem özönlenek a weben, de ahogy a többi csapatot nézem, máshol se viszik túlzásba az erősítgetést momentán. Mást ne mondjak, a helyi Diósgyőr keménymag majd leírja, hogy tavaly ilyenkor hányan voltak 😀 asszem 12-en.

több mint 14 éve
a logo nagyon meleg, kissé messze van a XXI. századi külsőtől, de ez úgy se érdekel senkit.

ellenben egy nagyobb nevű edzőt el tudtam volna képzelni (ha már markolóval borítják be a pénzt a kapun a hírek szerint).

én kis seggdugasz vagyok még, nyilván ezért nem hallottam soha az életben erről a Takács Lászlóról. De az így is szembetűnő, hogy a '80-as évek elején visszavonult, aztán 2002-ben kezdett utánpótlásedzősködni. Kissé szokatlan karrier.
csak ki ne derüljön, hogy valami kesztyűbáb csak.Höri
Mondjuk engem jobban aggaszt,hogy sehol nem tartanak az igazolásokkal.

több mint 14 éve
a logo nagyon meleg, kissé messze van a XXI. századi külsőtől, de ez úgy se érdekel senkit.

ellenben egy nagyobb nevű edzőt el tudtam volna képzelni (ha már markolóval borítják be a pénzt a kapun a hírek szerint).

én kis seggdugasz vagyok még, nyilván ezért nem hallottam soha az életben erről a Takács Lászlóról. De az így is szembetűnő, hogy a '80-as évek elején visszavonult, aztán 2002-ben kezdett utánpótlásedzősködni. Kissé szokatlan karrier.
csak ki ne derüljön, hogy valami kesztyűbáb csak.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
de bazmeg, ez nem 40 méter, hanem 6szor 40mnek (20mp szünetekkel) az átlagakristof
Bizonyára az első három alkalommal megfutotta 1.5 másodperc alatt a 40eket, aztán mivel azok jól megadják az átlagot, a maradékot már lesétálta.
mindegy inkább nem is írom amit akartam..

Mellesleg kicsit lehetne humorérzéke néhányaknak. Elég sok ész kell elhinni, hogy valaki komolyan mondja, hogy egy lomha falember lefut egy alapvetően gyors focistát. Gratula!
több mint 14 éve
de bazmeg, ez nem 40 méter, hanem 6szor 40mnek (20mp szünetekkel) az átlagakristof
De ilyen apróságok nem számítanak, ha lehet Dzsudzsákot oltogatni...Schleck
Szerintem aki kicsit belegondol abba,hogy Cody lefutja Dzsudzsit az nem is ír le ilyet.
DeSean alighanem de a DT-k biztos nem.

több mint 14 éve
remélem nem azért lett Kapic a segédedző Szegeden, mert 69 jugóval akarják feltölteni a keretet.Höri
Tökmindegy, úgyis fél év alatt kiveszik a cápák azt a pénzt amit kilehet, aztán hagyják majd szétrohadni az egészet, ahogy az az elmúlt 10 évben gyönyörűen mindig megvalósult Szegeden, ha kicsit tűzközelbe került az aktuális csodacsapat...Döme
Mindig jön egy megmentő...
Nekem anno Bereczk úr volt a "kedvenc" megmentőm.
Az amelyik idehozta Verebest.

A címer amúgy vérciki:

http://szegedma.hu/hir/szeged/2011/07/takacs-laszlo-lesz-a-szeged-2011-vezetoedzoje.html

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De ilyen apróságok nem számítanak, ha lehet Dzsudzsákot oltogatni...

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
remélem nem azért lett Kapic a segédedző Szegeden, mert 69 jugóval akarják feltölteni a keretet.Höri
Tökmindegy, úgyis fél év alatt kiveszik a cápák azt a pénzt amit kilehet, aztán hagyják majd szétrohadni az egészet, ahogy az az elmúlt 10 évben gyönyörűen mindig megvalósult Szegeden, ha kicsit tűzközelbe került az aktuális csodacsapat...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de bazmeg, ez nem 40 méter, hanem 6szor 40mnek (20mp szünetekkel) az átlaga
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomy
azért ez szégyen. Gumicsizmában futották a 40et? nem hiszem el, hogy ezek jó számok.Habi
Mint Pocs is írta, ennek az égvilágon semmi köze az nfl combineos 40 yardhoz. Nagyon jó, hogy lassan egy oldal óta full hülyeségről megy a vita.Schleck
Így van. Dzsudzsák 6.2 másodperce nem 40 yard, hanem majdnem 44. Tehát Dzsdzs úgy kb. 5.67-et fut 40 yardon. Terrance Cody-t neccesen, de azért lefutja 😉
több mint 14 éve
gsn 3 548
Hurrá, Dzsudzsák a leggyorsabb macskahalacska ^^ 40 métert 6.2 másodperc alatt fut. falembernek NFL-be is elmenne 😀fetomy
azért ez szégyen. Gumicsizmában futották a 40et? nem hiszem el, hogy ezek jó számok.Habi
Mint Pocs is írta, ennek az égvilágon semmi köze az nfl combineos 40 yardhoz. Nagyon jó, hogy lassan egy oldal óta full hülyeségről megy a vita.Schleck
Plusz 40 yard az durván 36 méter csak. A 40 méter pedig 44 yard.

Mondjuk ez az 54 centi nagyon gáz. amit Döme írt, annyi nekem is van a súlypontemelkedésem.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mint Pocs is írta, ennek az égvilágon semmi köze az nfl combineos 40 yardhoz. Nagyon jó, hogy lassan egy oldal óta full hülyeségről megy a vita.