Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Jó, a Milan meg 2007-ben nyert, előtte 2005-ben. Na most istenem... És igenis egy vicc, hogy az Intert emelik első kalapba a tavaly mutatott produkciójuk alapján és nem a Milant. Mi vagyunk a bajnokok és az ezüstérmes megy első kalapba. LOL. Az is vicc, hogy egy mostanság full fos Arsenal szintén első kalapba kaphat helyet, negyedik angolként.amúgy azért vicc, hogy egy Inter a tavalyi fossal hogy lehet idén első kalapos?Azért egy két éve BL győztes csapat első kalapos kiemelése nem a világ leggázabb dolga szerintem.Schleck
érthetetlen... de mondjuk a Porto csoportja is vicc, és ez a hót gyenge Arsenal is simán továbbmegy ebből a csoportból vígan... Örülni fog, aki megkapja őket egyenes kiesésnélStez
több mint 14 éve
Arsenal-Marseille-Olympiakos-DortmundNem feltétlen örülök,a Marseillet szvsz ütjük,a görögök idegenben necces,Dortmundról meg fogalmam sincs,gondolom nem véletlen lettek bajnokok.
több mint 14 éve
Jól van Internek is könnyű, Milan is továbbmegy.Ez jó az olasz focinak.
több mint 14 éve
fasza, BATE, Plzen, amilyen szarul kezdődött, olyan jól ért véget, ez sem egy nehéz csoport így, simán továbbmegy a két erős csapat, a jó meccsek kieséses szakaszban kezdődnek
több mint 14 éve
amúgy azért vicc, hogy egy Inter a tavalyi fossal hogy lehet idén első kalapos?Azért egy két éve BL győztes csapat első kalapos kiemelése nem a világ leggázabb dolga szerintem.
érthetetlen... de mondjuk a Porto csoportja is vicc, és ez a hót gyenge Arsenal is simán továbbmegy ebből a csoportból vígan... Örülni fog, aki megkapja őket egyenes kiesésnélStez
több mint 14 éve
MÚ megint megkapta a könnyű csoportot...
több mint 14 éve
először azt hittem, hogy csak ugyanolyan vicc, mint a plusz két spori, de ezek szerint mégse 😀Hát ez marha nagy baromság... Ennyi erővel osszák be a tv társaságok úgy, ahogy nekik jól jön ki..Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyMert nem lehet 3 angol csapat ugyanazon a napon, pedig jó lett volna.Pocs
Vagy találják ki úgy a kalapokat, de ez így elég nagy baromság, hogy van 6 szabad csoport, aztán kerülhet egy csapat max 2-befetomy
hát ezek szerint tényleg mindent le lehet nyomni a szurkolók torkán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
LOL a Genk miatt úgy átállt a kommentátor, hogy mikor bemutatják, hogy G felkiált: "HÉ" 😀
több mint 14 éve
Az A csoport is elég meredek...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Jogos..Hát ez marha nagy baromság... Ennyi erővel osszák be a tv társaságok úgy, ahogy nekik jól jön ki..fetomyÉn azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyMert nem lehet 3 angol csapat ugyanazon a napon, pedig jó lett volna.Pocs
Na Bayernhez Napoli, az sem rossz csoport, go City! 😀
Dortmund meg tutira hozzánk jön negyediknek H-ba
több mint 14 éve
Hát ez marha nagy baromság... Ennyi erővel osszák be a tv társaságok úgy, ahogy nekik jól jön ki..Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyMert nem lehet 3 angol csapat ugyanazon a napon, pedig jó lett volna.Pocs
Vagy találják ki úgy a kalapokat, de ez így elég nagy baromság, hogy van 6 szabad csoport, aztán kerülhet egy csapat max 2-be
több mint 14 éve
amúgy azért vicc, hogy egy Inter a tavalyi fossal hogy lehet idén első kalapos?érthetetlen... de mondjuk a Porto csoportja is vicc, és ez a hót gyenge Arsenal is simán továbbmegy ebből a csoportból vígan... Örülni fog, aki megkapja őket egyenes kiesésnél
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyMert nem lehet 3 angol csapat ugyanazon a napon, pedig jó lett volna.
több mint 14 éve
?Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyTV közvetítés miatt.Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyén se értem
pedig jó lett volna 😊
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyTV közvetítés miatt.
Bate Borisov, ott elhozunk azért 6 pontot 😀
Barcától is, az már 12, simán megvan a csoport 😀
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomymert a BATE könnyebb ellenfél 😊

---
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?
több mint 14 éve
A Porto jól benyalta, két keleti túrával...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Eddig a G tűnik a halálcsoportnak