Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG
ezt a bírót hazazavarni olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet...
sima sárga volt..
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
na ez megint hol volt piros? 😀 egyszerű sárga
és közben rájöttem, hogy a Bathásért is sárgát kellett volna adni, így még 1-szer visszanézve
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
http://videa.hu/videok/sport/tomegbunyo-a-meccsen-foci-L8E4UpW05JxK90Rydiverdoc
geccciii h hátbarúgta kezdésnek... 😊

|
több mint 14 éve
Ki ez a chilei spori és mit keres itt? Nevetséges ítéletei vannak...JC6
tavaly is ekkora fasz volt amúgy, de úgy látszik Vágner Úréknak elég ez a "teljesítmény"

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ki ez a chilei spori és mit keres itt? Nevetséges ítéletei vannak...
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Tényleg annyival de annyival jobb hogy ez a chilei fasz vezeti a meccseket mert sokkal jobb mint egy magyar bíró...jah nem
több mint 14 éve
Hurka szted ez piros volt?

loooooooooool fél perc múlva nyújtott lábbal repül abdugeci...és még a pályán lehet...Divat
az lett volna mind a 2
viszont Gallardo 2. sárgája vicc kategória 😊
több mint 14 éve
a hollandus is mehetne a vígszínházba...legalább visszaadta a chieli a pirosat... 😀

|
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
http://videa.hu/videok/sport/tomegbunyo-a-meccsen-foci-L8E4UpW05JxK90Ry

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
hát gratulálok, így kell 2 percen belüli 2 piros lapos megmozdulást 1(!!!) sárgával megúszni. Ennek a sporinak sem kell több meccset vezetni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hurka szted ez piros volt?

loooooooooool fél perc múlva nyújtott lábbal repül abdugeci...és még a pályán lehet...

|
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jah, chaten nem voltam. Én sem gondolom azt, hogy annyira nyomnák a vidit, de ez a piros nem volt az. Iszonyat inkompetens volt ez a spori.Schleck
A bíró teljesen hülye volt, ha nem ilyen sima a meccs valószínű többeket érdekelt is volna. Nem is csak a piros, de azon kívül is lehetett volna adni, meg Horváthnál vagy Horváthnak vagy a paksinak kellett volna szimulálásért (sztem az volt, mert HG első keze lendült, az pont nem talált, a másik az semmi nem volt), de lényeg, hogy valakinek kellett volna, és a végén ahogy lefújta is, miközben a 16-osukon nálunk a labda... Mindegy, a Paksnak addig sem volt köze a meccshez, egyáltalán nem ezen ment el nekik.
több mint 14 éve
Nem. Én az "egyszerűen gusztustalan ez a vidi" szövegre reagáltam 😉 A piros sok volt, ezt sztem a chaten is elmondtam, nemtom, de nem gondolom, hogy ettől a vidi gusztustalan lenne, de nyilván mindegy mit mondok, inkább bele se menjünk mélyebben 😊fetomy
Jah, chaten nem voltam. Én sem gondolom azt, hogy annyira nyomnák a vidit, de ez a piros nem volt az. Iszonyat inkompetens volt ez a spori.Schleck
most is megy a cset, szal gyere nyugodtan 😉
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem. Én az "egyszerűen gusztustalan ez a vidi" szövegre reagáltam 😉 A piros sok volt, ezt sztem a chaten is elmondtam, nemtom, de nem gondolom, hogy ettől a vidi gusztustalan lenne, de nyilván mindegy mit mondok, inkább bele se menjünk mélyebben 😊fetomy
Jah, chaten nem voltam. Én sem gondolom azt, hogy annyira nyomnák a vidit, de ez a piros nem volt az. Iszonyat inkompetens volt ez a spori.

több mint 14 éve
Nem. Én az "egyszerűen gusztustalan ez a vidi" szövegre reagáltam 😉 A piros sok volt, ezt sztem a chaten is elmondtam, nemtom, de nem gondolom, hogy ettől a vidi gusztustalan lenne, de nyilván mindegy mit mondok, inkább bele se menjünk mélyebben 😊
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ezért a piros enyhén erős....egyszerűen gusztustalan ez a Vidi, még ilyenekkel is segíteni kell... Dub
😂

A meccs amúgy kihagyhatatlan volt 😀 Aki nem látta nem tudja mekkora poénról maradt le 😀fetomy
Szerinted ez tényleg piroslapot ért?

több mint 14 éve
ezért a piros enyhén erős....egyszerűen gusztustalan ez a Vidi, még ilyenekkel is segíteni kell... Dub
😂

A meccs amúgy kihagyhatatlan volt 😀 Aki nem látta nem tudja mekkora poénról maradt le 😀
több mint 14 éve
Ezt a meccset le kéne vetíteni év végi bakiparádéba, valami elképesztő 😀
több mint 14 éve
A világ legnagyobb luftja volt ez Sándortól 😀
több mint 14 éve
sztem meg jogos volt, abszolút lábra ment, valamint az előtte levő színészkedéséért már nyugodtan lehetett volna adni neki egy sárgát..Hurka
te miről beszélsz?? direkt vissza is húzta a lábát Bartha...előtte meg igen kirakta az evezőket Horváth akinek valóban lehetett volna adni azt a sárgát.

amúgy meg tovább minősíti a sporit, h kiállítás után legalább 3 sárgát kellett volna még adni a paksiaknak, de már Égernek se merte...Divat
Mi lesz a sporikkal, ha Orbán Gáspár az első csapathoz kerül? Mert odakerül..... 😛 😀apeszos
akire rámutat annak egyből sárga, ha elveszik tőle a labdát az pedig automatikus piros... 😊

|
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
sztem meg jogos volt, abszolút lábra ment, valamint az előtte levő színészkedéséért már nyugodtan lehetett volna adni neki egy sárgát..Hurka
te miről beszélsz?? direkt vissza is húzta a lábát Bartha...előtte meg igen kirakta az evezőket Horváth akinek valóban lehetett volna adni azt a sárgát.

amúgy meg tovább minősíti a sporit, h kiállítás után legalább 3 sárgát kellett volna még adni a paksiaknak, de már Égernek se merte...Divat
Mi lesz a sporikkal, ha Orbán Gáspár az első csapathoz kerül? Mert odakerül..... 😛 😀
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
A vidi ennyire jó vagy a paks ennyire szar? 😀 Nem tudnak kettőt passzolni a paksiak,Böde labdába sem ért...JoeyPorter
már nem is fog, mivel lecseréltékHurka
Tudom,nézem én is...Leradírozta Lipták/Vaskó/Horváth

több mint 14 éve

amúgy meg tovább minősíti a sporit, h kiállítás után legalább 3 sárgát kellett volna még adni a paksiaknak, de már Égernek se merte...

|
több mint 14 éve
A vidi ennyire jó vagy a paks ennyire szar? 😀 Nem tudnak kettőt passzolni a paksiak,Böde labdába sem ért...JoeyPorter
már nem is fog, mivel lecserélték
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
A vidi ennyire jó vagy a paks ennyire szar? 😀 Nem tudnak kettőt passzolni a paksiak,Böde labdába sem ért...